Klippt mig

Jag

Igår hann jag med tusen saker känns det som :) Först på morgonen var det jobb som gällde, sen bar det det hem för att laga käk, sedan till frisören för klipp och sling :) När jag kom hem var det dax för plugg och se lektion vid 18-19. När jag väl kom hem stod det 2 fulla IKEA påsar med rentvätt, så det var bara å ställa sig å stryka.. När jag väl la mig till sängs somna jag på stört :)

Kom nyss hem från optikern, usch vad dyrt det ska vara med linser! Jag behöver verkligen dem för att se utan att behöva kisa..hehe :) Ska städa lite nu tänkte jag + hinna med lite plugg. Börjar jobba vid 16 så lite slapp framför tv:n vill jag oxå hinna med..

Lägger upp en bild på min nya frilla, vågade klippa lite lugg :)

Dagen så långt..

Då har man hunnit med att jobba, klippt sig, lagat mat och pluggat! :) Nu väntar bara historia lektionen 18-21..phuu.. Sen ikväll blir det iaf lite mys frmfär tv:n. Jag ville göra någon förändring med håret och det blidde en liten lugg :)
Nu ska jag forts. plugga..


Myspys

Nu ska vi snart ut och äta, börjar bli lite smått hungrig..trots illamående idag.
Hoppas alla därute har en myspys kväll med sina när och kära!

Fick massageolja i en jätte söt liten påse med rosett av Chris när han kom hem från jobbet.
Kanske kan användas ikväll :)


Glad Alla Hjärtansdag!

131889-15

Idag firar jag och sambon 5 ½ år! Älskar dig Snutt! Vi ska ut och käka senare ikväll, mys :)

Många pussar och kramar till alla mina nära och kära!

Slappar kväll

Ja, nu är det slappar kväll som gäller.. Har precis ätit middag, gjorde korvstroganoff med ris. Var dock inte så väldans hungrig men Chris däremot åt som en varg :)
Ska ta en mini promenix nu och sen är det tv:n som gäller.

Ha en bra kväll alla!

Nova med sin morbror

Nova med sin morbror

Tisdag

Då ska man väl föröka ta upp bloggskrivandet efter ett litet uppehåll. Det var min kära sambo som tyckte att jag skulle börja skriva lite igen, kul då man kan titta tillbaka på vad man gjort.

Sååå..idag är det plugg som gäller, tog en lite paus nu bara.. :) Chris är på mäklarbyrån och jobbar idag, han skadade foten för en vecka sen så han har varit hemma sen dess. Men idag var han fit for fight igen! Han var hemma en sväng nyss för att hämta bokningsnr till biljetterna vi bokat, vi ska nämligen på Nelly Furtado's konsert den 17 mars, YEAH! :)
Jag ska få det i födelsedags present av den underbaraste  + att vi ska bo på hotell över natten. Hoppas oxå vi hinner med nått trevligt uteställe efter konserten..dansi, dansi :) Sen blir det mys på hotellrummet hela natten, sånt gillar vi! ;)

Den 17 mars döps även lilla snuttan Nova, så först blir det dop sen far vi upp till Sthlm. Det är även klart vem som blir Novas gudfar, nämligen Chris! Bättre gudfar kan hon inte få :)  Nu måste vi bara lista ut nån bra dop present, förslag?!
Snuttan har vuxit massor, hon är sååå söt  lilla knubbisen :) Hoppas jag få se henne snart, lilla familjen kommer till norrpan nu i helgen!

Nae, nu måste jag återgå till pluggandet, måste även laga lite käk!




Må gott