Freeeedag

Skönt att helgen snart är här!! :) Jobbar till 15 idag sen är det inga måsten på 2 dagar..skönt! Har inga speciella planer för helgen, gör det som faller mig in. Hoppas på fint väder med sol..just nu lyser den in i vardagsrummet :)

Nää, nu väntar jobb..



Önskar alla en underbar dag!

Skallebank..

Har huvudvärk..har suttit alldels för länge vid datan nu.. Blir ganska påverkad av att sitta och glo in i skärmen. Nu är i alla fall jobb dagen över så snart ska vi bege oss till Ica Maxi och handla, det behövs!! Det har varit tomt i kylen några dagar nu så påfyllning är ett måste! Ikväll ska jag även försöka ta mig till gymet, det är oxå ett måste ;)

Nä nu ska jag hämta lite mangosorbe...gott!


Just det ja, måste passa på att gratuelar värödens bästa Alexandra som blev antagen till polishögskolan idag..GRATTIS!!! :)


Sooooo loooong

Sibylla

Kom precis hem från sibylla...gu vad mätt man blir av den sortens mat!! Hann aldrig laga någon luch förut, det blidde endast några mackor. Chris skulle tvätta bilen så då tog vi en sväng förbi sibylla, jag åt Raggarmeal..nyttigt värre ;)  Jag satt och tänkte på att "det skulle vara skönt att åka och bada i dag" (i sjö!) Tanken slog mig lixom inte att det är i mitten på okt..haha..:) Det är nog allt liiiiite för kallt att bada nu...;) Lever upp till mitt stjärntecken gör jag iaf..fisk som man är! Bada är bland det bästa jag vet..helst i turkostlått vatten i nått varmt land.....

                                                                 
Jag och Novis vid Vätternstraden i somras :)
                                                                       
                                                                                                                                                  
                                                                            



                                                                

Lunch

Är hemma en snabbis på lunch..men vad ska jag äta?! :) Alltid lika svårt att veta vad man ska laga till..snabbt ska det gå och gott ska det va! Helst även lite nyttigt oxå...;) Härligt väder idag..sooool! Man blir alltid på lite bättre humör när solen skiner.. Skulle vilja åka iväg till nån storstad och shoppa, äta & dricka gott och bara komma bort från alla måsten!

Blider från Barcelona i april 08. Vi var där med Chris familj och såg Formula 1..det ni..häftigt! :)










Slapp kväll

Va lång kvällen har känts... Kanske beror på att mörkret lägger sig tidigare och tidigare för varje kväll. Vi lagade jätte god mat förut, panerad rödspätta, potatis och gräddfilssås med rom och dill i...gott! :)

Satt sedan och zappade mellan två patetiska program..Färjan och Design Simon och Thomas.. Pinsamt att sitta och titta på fulla människor som grisar omkring på en båt.. Usch, får ångest bara jag ser båten, finlandsfärja är inget för mig..instängd på en båt i 24 tim..huuu..
Visst det kan vara skönt då det är fint väder att sitta och glassa på däck men mer än så är det inte!
Älskar inredning och det är kul att se resultatet av deras "makeover" men allt i programet är sååå uppgjort, ingen kommentar faller sig naturligt alls! Nä, det ska vara lite improviserat och naturligt inte bara manuscript..
Ett program som både jag och Chris gillar är.."Vad blir det för mat" med Per Moberg. Ett riktigt bra program där de inte ens har en enda omtagning, sånt gillar vi..naturligt och med lite själ i det hela! :)

Nu blir det sängen..




Sov gott

Hej, mitt namn är Elin...

Denna mening har jag sagt ett antal ggr nu när jag suttit och ringt runt... Lite enformigt men samtidigt kul då man får prata med nån trevlig själ :) Ska ut till familjen i Lindö vartefter, kolla in brorsans nya kamera. Vill oxå ha en systemkamera..bara att börja spara...


Dax för lite käk nu, pyttipanna..gottit :)


Måndag, ny vecka

Så där ja..nu är telemötet med kollegorna avklarat! Trodde inte det skulle vara så länge som 45 min!! Vi gick igenom en hel del, eller rättare sagt chefen gjorde det. Ska hoppa in i duschen nu sen är det bara att börja jobb dagen.. Skönt att kunna sitta hemma på måndagarna :)

Återkommer senare idag!



En bild från i sommras då vi anlände till vårat hotell på cypern..Vill tillbaka....:)





Helg

Idag är det fredag..yeeeej :)

Jobbar idag fram till 15.00 sen bär det av upp till Sthlm med mutti och systra mi, ska bli väldans trevligt!
Känns som jag vara i Sthlm nyss..och det vra jag ju, närmare bestämt i tis ;) Åkte upp till mitt nya jobb och hade utbildning mån-tis. Jobbar numera för Svenska Branschmagasinet som reporter. Är bara inne på min andra "jobb dag"  men än så länge känns det kanon! Ett jobb med stort ansvar men dock mycket frihet :) Hoppas på det bästa!

Vi gav mammsen ett presentkort på centralbadet i sthlm när hon fyllde 50 år nu i mars. Dessutom ska vi även bjuda henne på restaurang på kvällen! Jag och syrran och oxå bokat oss en varsin behandling + att vi alla 3 självklart kommer utnyttja deras fina pooler och relaxavdelningar..gu va skönt det ska bli ;)
Vi ska bo på nära Karlaplan på Östermalm i Jennys fam fina lgh, tack så jätte mycket för gästfriheten (dock är de inte där då men ändå ;) ) Hoppas iaf på en mycket trevlig helg!

I lördags var det ju bröllop...eller rättare sagt bröllopsfest! En mycket trevlig, rolig och god sådan ;) Brudparet hade tidigare under dagen gift sig vid marmorbruket i Kolmården där endast värdpar, tärna, deras barn var närvarande. Jenny (bruden) hade inte en "vanlig" klänning utan en höst inspirerad vacker klänning och passade henne jätte bra! Dock bytte hon om inför middagen då den var för varm att ha på sig inne. 

Först var det lite utanför lokalen som gällde. Vi väntade in brudparet med champagne och snittar, gott men lite kallt att stå där ute med klänning...brrr.. Efter att brudparet var det bara att gå in och leta upp sitt namn vid bordsplaceringen. Vi alla i chris familj fick sitta bervid varandra så det var skönt.. alltid lite nervöst när man inte vet vem man ska sitta brevid. Förätten bestod av skagenröra på rågbröd, varmrätten av oxfile och potatissallad (ingen ica potatissallad utan potatisbitar med sallad och rödlök) till efterätt var det en god äpplekaka med vaniljsås..yummie :)


Tostmastern var jätte bra och höll i gång oss uder middagen men roliga telegram och sånger.. Efter middagen var det dans som gällde..Ett band spelade och vi dansade på rätt så bra faktiskt! :) I baren hade de fyllt på med en massa godsaker som rann ner i strupen..hehe ;) Kvällen avslutades för våran del ganska skapligt, vid 01..

Bjuder på lite bilder från kvällen..:)

Nu ska jag laga lite lunch innan nästa möte.



                

             







Lila

Imorgon ska jag, som jag tidigare nämt på bröllop! Det ska bli jätte kul och trevligt! :) Tyvärr, har brudparet valt att ha vigselcermonin för sig själva (inkl deras barn, tärna, bestman, värdpar) så det är endast bröllops middag och tillhörade fest imorn, men det kommer säkert bli lyckat ändå :) Tycker det är så fint att få se när brudpar gifter sig..bli lite känslosam och fälla en gjädjetår..;) När min vän Nathalie gifte sig var tårarna inte långt ifrån, det är något magiskt över det hela..

Undrar vem man får sitta brevid..??? Det är ca. 60 st bjudna så det blir en hel del främmande ansiktet..men sånt tycker jag bara är kul!  Har varit på stan idag och fixat inför morgondagen.. Var på Make Up Store och fick ögonbrynen fixade med...mycket finare form  nu och färg! Köpte även en lila ögonskugga, rosalila highlighter och en ögonbrynspenna. Ska försöka mig på att "sudda" lite kring ögonen...

Nu har jag även köpt min favvo foundation/puder! Var nere i knäppingsborg hos min hudterapeut Madelene Hellman och köpte Jane Iredale mineral powder. Det funkar jätte bra, täcker som en foundation + att den fungerar som puder. Riktigt bra! :) Kör med i.d oxå..men denna är snäppet vassare.. I.d är lite svårt att ha med sig i väskan om man vill bättra på lite under dagen. De hade även fått in en färgad dagkräm i samma märke, alltså med mineraler i..är riktigt sugen på att testa den, dock får jag vänta med fler sådana inköp!

Nu ska jag klura ut vad jag ska ha för frisyr imorgon..ahhhh..ingen anning?!
Nån som har nått tips på nått fint man göra???



Stryka var det oxå ja....






Love / E L I N


Fått mycket gjort..

Ja, idag har jag hunnit med en hel del! Först blev det frukost med Madde, Linda och Elena. Vi träffades upp vid 10, beställde goda rågbröd och smothies..yummie! Tiden gick så fort så lunchgästerna hann att droppa in på Waynes..hehe :) Gick sedan en snabbis på stan och inhandlade present till brudparet som ska vigas i helgen! Var därefter nere hos skomakaren och hämtade mina pumps samt min favvoväska, som var inne på lagning..

Väl hemma laga jag en god lunch bestående av torsk, potatis och ägg&persiljesås..
Åkte sedan ut till Lindö en snabbis och fyllde upp spargrisen lite;)

Ikväll har vi varit på Hästen match, jäklar vilket drag det var! De spelade mot Örebro, deras klack stojja och sjöng för fulla muggar..körde div ramsor osv. Vita Hästen hade dock publik siffran på sin sida så vid 3:e period blev det fart på hemma publiken oxå, skoj! :) De vann även matchen med 4-2! Har nog inte sett så mycket publik nån gång på deras match som det var idag. Roligt att folk i stan börjar engagera sig lite för laget.

Nä nu blir det lungt i soffan en stund innan sängdax!







/ E L I N