Helg

Idag är det fredag..yeeeej :)

Jobbar idag fram till 15.00 sen bär det av upp till Sthlm med mutti och systra mi, ska bli väldans trevligt!
Känns som jag vara i Sthlm nyss..och det vra jag ju, närmare bestämt i tis ;) Åkte upp till mitt nya jobb och hade utbildning mån-tis. Jobbar numera för Svenska Branschmagasinet som reporter. Är bara inne på min andra "jobb dag"  men än så länge känns det kanon! Ett jobb med stort ansvar men dock mycket frihet :) Hoppas på det bästa!

Vi gav mammsen ett presentkort på centralbadet i sthlm när hon fyllde 50 år nu i mars. Dessutom ska vi även bjuda henne på restaurang på kvällen! Jag och syrran och oxå bokat oss en varsin behandling + att vi alla 3 självklart kommer utnyttja deras fina pooler och relaxavdelningar..gu va skönt det ska bli ;)
Vi ska bo på nära Karlaplan på Östermalm i Jennys fam fina lgh, tack så jätte mycket för gästfriheten (dock är de inte där då men ändå ;) ) Hoppas iaf på en mycket trevlig helg!

I lördags var det ju bröllop...eller rättare sagt bröllopsfest! En mycket trevlig, rolig och god sådan ;) Brudparet hade tidigare under dagen gift sig vid marmorbruket i Kolmården där endast värdpar, tärna, deras barn var närvarande. Jenny (bruden) hade inte en "vanlig" klänning utan en höst inspirerad vacker klänning och passade henne jätte bra! Dock bytte hon om inför middagen då den var för varm att ha på sig inne. 

Först var det lite utanför lokalen som gällde. Vi väntade in brudparet med champagne och snittar, gott men lite kallt att stå där ute med klänning...brrr.. Efter att brudparet var det bara att gå in och leta upp sitt namn vid bordsplaceringen. Vi alla i chris familj fick sitta bervid varandra så det var skönt.. alltid lite nervöst när man inte vet vem man ska sitta brevid. Förätten bestod av skagenröra på rågbröd, varmrätten av oxfile och potatissallad (ingen ica potatissallad utan potatisbitar med sallad och rödlök) till efterätt var det en god äpplekaka med vaniljsås..yummie :)


Tostmastern var jätte bra och höll i gång oss uder middagen men roliga telegram och sånger.. Efter middagen var det dans som gällde..Ett band spelade och vi dansade på rätt så bra faktiskt! :) I baren hade de fyllt på med en massa godsaker som rann ner i strupen..hehe ;) Kvällen avslutades för våran del ganska skapligt, vid 01..

Bjuder på lite bilder från kvällen..:)

Nu ska jag laga lite lunch innan nästa möte.



                

             







Kommentarer
Postat av: gabbi

hej vill du tjäna lite extra pengar hur lätt som helst?

gå gärna in på länken nedan för mer information! =)

ha det bra! =)



http://gabbifreak.blogg.se/2008/september/plus-i-kassan.html#comment

2008-10-10 @ 16:22:40
URL: http://gabbifreak.blogg.se/
Postat av: maria

Hej Elin, kom igen nu uppdatering lite mer tack ;) kram

2008-10-12 @ 22:44:47
URL: http://mariaslife.webblogg.se/
Postat av: Tant Grön

Nej men usch vilken taskig hållning jag har på bilden med micen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback