Stress, stress

Hej på er! Jag fattar inte, när ska jag lära mig hantera stress?! Jag hör en enda låååång lista rullas upp i huvudet på allt jag ska hinna med och vad gör jag?! Jo, sitter här! ;) Jag måste bli bättre på att strukturera och planera, kunna avgöra vad som är viktigt at hinna med och sålla bort det mindre viktiga.. Aja, denna vecka ÄR det galet mkt som ska göras.. För på torsdag förmiddag går tåget till Köpenhamn och därvidare lättar vi mark och beger oss fågelvägen ner till Nueva Estockolmo ;) Det ska bli riktigt roligt! Dock är det som sagt lite att fixa, det ska inhandlas en del, packas och icke att förglömma; en omgång solarie innan  oxå..kan ju inte blända mina kära kollegor..haha :)

Helgen har varit skön och trevlig! Mycket slapp och mys samt god mat! :) I fredags blev det en sväng till Trädgår`n med Elena och Anna + halva Norrköpings befolkning ;) Dock inte så konstigt då det var premiär för året! Trevligt var det iaf!
Lördagen spenderades hos frissan mellan 11-14.30! Ja, det tid att bli fin i håret ;) Klipp och sling blev det och jag vart kanon nöjd även denna gång, tack Linda! (får se om du hittar min blogg:) Efter frisör besöket bar det av till Lindö, smått försenad som vanligt ..ups :)  Där blev det kalas för min älskling och hans mamma som båda fyllde år förra veckan!
Utgång var planerad för kvällen men jag kände mig på tok för trött för göra nått, dessutom hade jag en ihärdig huvudvärk.. Så det blidde mys i soffan, vilket funkade bra det med! :) Söndagen tillbringades hemma hos svärföräldrarna med F1 och grillning :) Lillfamiljen var oxå där, vilket betyder full frulle då lilla Snovsan busa runt som vanligt :)

Nu blir det en dusch sen sängen, skööööönt!

Morbror och Snovsan igår. Glass i stora lass :)


Jag hos frissan, snygg frilla va? Är metallic trenden över?! ;)


 


Söndagsmiddag

Idag blir det porterstek hos mutti och pappi, det ska bli smaskens! :) Syster och hennes kille är fortf kvar, så dem hinner jag träffa en stund innan de åker tillbaka till Öret. Fick ett par riktigt snygga skor av sis och bror när jag fyllde år, dock var det lite förstora så dem fick vi skicka tillbaka. Tyvärr var de slut i mindre stl..men sis var snäll och beställde dem i annan färg som fanns ist. Fick dem igår..weee :)

Nu ska jag städa lite ute i köket sen blir det slapp på balkongen med en ny inredningstidning jag köpt, me like ;)




Snyggingar från
nelly.se


Härlig lördagsmorgon!

Har precis haft tvättstugan, en timme! Hade tid mellan 8-12 men vaknade inte förns 11, så det blidde endast två makiner tvätt. Vem vaknar kl 8 på en lördag? ;) Känner mig glad idag:)
Fick i mig en riktig dunderfrukost bestående av gröt, smörgås och kaffe så nu är jag pigg som en mört! Ett tips om man äter havregrynsgröt, strö på torkade annanas bitar..nyttigt och gott!
Nu står det lite hemmafix på schemat sen ska jag ut till päronen och umgås med Ida och Emil! Nopp, jag ska inte till Lönneberga ;) Syrran och hennes kille är på besök över helgen, trevligt!

Lägger upp en dagens Elin :)


En glad skit!


Detta är mitt klädval idag
Jeansjacka Gina Tricot, tunika H&M, linne Vila, Jeans Tommy Hilfiger.


På fötterna tänkte jag ha mina nya tygskor.
Dock sakver dem lite..men fina är de ;)
Även dem från Tommy Hilfiger.

Ha en trevlig lördag, det ska jag! :)



Musik var det!

Helg igen och fredagsfeeling, dock med inslag av huvudvärk..suck.. Har inte mått nått vidare de senaste dagarna, huvudvärk och allmänt seg. Helgen blir därför mycket lugn!
Sitter just nu i soffan och ser på VH1 som spelar en salig blandning av musikvideosar..Oj vad knasigt det lät men vad tusan säger man då: en video, flera videoar? videosar?.. haha :) Ljudet är helt av men ljud har vi ist från datan där nya programmet Spotify körs! :) Chris fick en invite från en kompis nyss och sen dess har vi suttit och lyssnat på gamla godingar, just nu Roller Girl ;) Har ni inte Spotify så se till att fixa er det, det är sjukt bra! Man bara söker på en artist så kommer hur mycket låtar som helst upp, klara att spelas! :) Detta är alltså inget nerladdningsprogram utan ett program där låtar redan är "nerladdadede" . Tokgrym ljudkvalitè och låturval! Kostar 99:- i månaden, klart värt! Letar själv nån som kan ge mig en invite, nån som har? :) Man måste alltås bli inbjuden av någon och trist nog fick inte Chris nån invite att ge bort då blev "nvitade" själv.
Nu ska jag äta glass och maränger uppkurad i soffan med mitt duntäcke, mys! :)



Jag för en liten stund sen.


En inte så jätte piggElin ;)


Chris ölar lite :)


Tända ljus höjer mysfaktorn.


Ännu mer ljus :)


Nu har vi köpt en spotlight till vårat lilla hål ;)
Lyser upp jätte fint när det är mörkt.


Den fina blomman som jag fick av min
svägerska och hennes familj.
Hon är så duktig med sina gröna fingrar! :)



                                            
                              

Snart helg!

Bara en arbetsdag kvar denna vecka..wihooo :) Det ska bli så härligt med långhelg! Har faktiskt inget inplanerat förutom påskmiddag med familjen på fredag. Sis och henns karl kommer på besök, trevligt! Vi har pratat om att ev ta en badminton match, nöjsamt sätt att umgås och även få lite motion.
Hoppas på fint väder med sol så man kan spendera lite tid i ute, kanske en tur med hojen vore nått?!

Fick en hel del presentkort när jag fyllde år, vilket alltid är kul att få! :) I helgen spenderades två av dem på min favvo butik nere i knäppingen, Vera Interiör. Det blev djupa "restaurang" tallrikar från Bruka Design och en olje/vinäger karaff från Eva Solo. Dessa saker har jag spanat in ett tag, kändes riktigt härligt att gå därifrån med en stor påse utan att plånboken kändes tom ;) Man kan säga att tallrikarna var från min svärföräldrar och karaffen från Ch/Kristinarna, TACK! :)
Fick ett par rackarns snygga skor av mina kära syskon i födelsedagspresent! Tyvärr var det för stor så sis fick skicka tillbaka dem, men jag ev har hon med sig likadana fast i en stl mindre när hon kommer hem över helgen..hoppas!

Nä, nu blir det en stund framföt tv:n innan det blir säng dax


Oljekaraffen


Två av tallrikarna.



Slapp dag

Idag ska jag inte göra många knop, bara slappa och ta det lungt..såååå skönt! :) Här råder fort söndagsmorgonmys. Frukosten står kvar på bordet och F1 bilarna spinner loss på tv:n. Här ställer vi till och med klockan på en söndag (?!) och 5 min senare har BMW stallets fans intagit en liggande position i soffan framför tv:n :) Några minuter senare har dock ett fan redan fått lite myror i brallan av att inte känna sig sysselsatt, så här sitter jag framför datan. Kan inte klaga på att jag inte har tid med bloggen idag så det kanske blir 238 inlägg för att kompensera de dagar då bloggen stått still.

Igår var det en riktig härlig lördag! Underbart väder, trevligt sällskap och god mat! Först åkte vi ut till Lindö i nercabbad bil..vårteckan till MAX! ;) Vi satt sedan någon timme på baksidan och lapade sol hos Chris föräldrar, heeeelt underbart!
Framåt eftermiddan åkte vi, Chris mamma och syster ut till Chris mormor och hennes gubbe ute på Svärtinge udde. Riktigt härligt stället med finfin utsikt över sjön Glan. Där bjöds vi på fika på altanen :) Satt även och försökte få lite färg, dock inget som gav resultat ;) Vid 17 tiden åkte vi in till stan igen. Athena blev nästa stopp där vi bjöds på middag av Chris föräldrar! Jag åt lax, sällan jag äter fisk då..hehe ;) Maten var iaf supergod! Mätta och belåtna åkte vi hem och bunkrade upp med nyttig kvällssnacks och en bra film. Somnade i soffan runt 11, var sååå trött då!

Idag blir det som sagt lungt, Ska stryka lite kläder, annars finns inga måsten alls!

Föresten, vi fick två bra nyheter från jobbet i veckan! :) Vi har blivit utsedda till våran bransch`s (finans branschen) bästa kundservice! Vi slog alla storbanker, inte illa! Sists men inte minst blev vi utsedda till SVERIGES BÄSTA KUNDSERVICE alla kategorier! :) Detta test har pågått sedan i jan fram till slutet på mars, så jag tar åt mig äran jag med trots att jag började den 16:e feb ;) Det är personer som ringt in och utgett sig för att vilja bli kunder eller bara ställt generalla fågor, utifrån deras bedöming av vår service, produktkunskap så tog vi hem hela vinsten!

Bättre blev det! Chrfen kallade till stormöte i måndags. Vi har vetat sedan vi började att vi ska åka på konferensresa från 29:e april till 3:e maj, dock fick vi inte reda på vart då.. Men i måndags fick vi på mötet reda på att resan går till MALLIS!!! :) Så jädrans kul! :) Vi är av säkerhetsskäl uppdelade i 2 grupper. Vi får alltså inte resa till i samma färdmedel. Den gruppen jag är i åker tåg ner till Köpenhamns flygplats och flyger sedan därifrån. Den andra gruppen åker buss till Skavsta och flyger då därifrån. Vi ska bo på ett Allinclusive hotell i Palma! Det bästa av allt är att vi inte behöver betala ett öre! Förtager bjuder på allt! :) Nåja, lite drinkar får man nog betal själv, men det gör jag gärna ;)



Lite bilder från helgen

                                       
            
                                          



Så här så det ut för en stund sedan