Inte tid...

Hellu! :) Ja, det blir en allmänt usel uppdatering denna vecka oxå känner jag på mig... Jobbet tar ALL min tid!! Det är  såå mkt nytt hela dagarna att kvällen, ja typ de ynka 3 tim innan läggdax, går åt till att bara slappa i soffan och inte göra någonting alls! Det känns fortf hur bra som helst med det nya jobbet, men som sagt är det nya saker att lära sig varje dag och helst ska all info även fastna i hjärnkontoret.. Dock inte det lättaste när hjärnkapcitetn ligger på MAX under de 8,5 timme jag spenderar på jobbet.. Nu har jag iaf tagit emot mitt första samtal! :) Var så nervös att muspekaren åkte kors och tvärs på skärmen..hehe :) Iof inte så konstigt då musen är som en låg svart pinne!? Ja, en sån avlång mus som sitter på tangentbordet. Har aldrig använt en sån tidigare så det var yttligare nått nytt att lära sig :)

Denna vecka har vi en handledare som sitter brevid och hjälper oss när vi inte kan, eller hittar svaren kunden frågar efter. Sekretessknappen används flitigt ;) -Går det bra att dröja en stund.. (repliken som upprepas ideligen..hehe)

Nä nu blir det bingen.. Natti

Eftersom jag la upp en bild på mig och sis, för nått inlägg sen. måste ju såklart bror oxå vara med på ett :) Rätt ska vara rätt ;) Älskar er lillsis och lillbror, bara så ni vet!



Stiliga bror på sin studentdag! Urgullig liten plutt på kortet :)
Lägg märke till "tummen upp" på kortet :)


Bror och jag. Är vi lika? :)


 


Vill ha!

God morgon! :)

Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll igår! Själv låg jag och halvsov i soffan framför Let`s Dance :) Det tar på krafterna att vara sjuk. Även om magsjukan gått över så känner jag mig ganska matt och medtagen då jag varken lyckats sova eller äta normalt de senaste dagarna. Chris var ute med några vänner så ikväll ska vi mysapysa i soffan och se melodifestivalen :)

Även fast orken inte finns känner jag för att hitta på en massa saker idag, shopping tex :) Det är en del saker som vi skulle behöva införskaffa till hemmet...Nå ja, "behöva" kanske är att ta i, förnya kanske man ska säga..haha :)
Aja, är man ett inredningsfreak med 2867 inredningsideèr så sker lite uppdateringar här hemma lite titt som tätt. Just nu är det ny hallmatta, badrumsdraperi, lampa till v-rums fönstret och överkast som står på listan..ja, den rimliga listan så att säga ;) Suktar såklart fortf efter 3 st av det fina vitrinskåpet jag la ut på bild för ett tag sen. Dock skulle det kalaset gå på närmare 4500, så det får faktikst vänta lite..suck.. ;) Just det ja, två stora ryamattor vill jag oxå ha..en grön och en svart!

Har sett ett fint duschdraperi på Åhlèns, så det blir nog ett besök dit idag. Annars är det dessa saker som jag skrivit upp på min Vill Ha lista :)



Denna dörrmatta från MIO blir det nog.



Den gröna skulle bli URLÄCKER under matsalbordet!
Den skulle passa perfekt till fototapeten som går i samma gröna färg.
Den svarta skulle ligga fint under v-rums bordet.


Denna lampa har vi redan en i v-rumsfönstret men nu har jag kommit på att jag vill ha 2 st! :)


Den här snyggigen hittade jag oxå. Skulle sitta som en smäck över matsalbordet!



Alla dessa finfina saker kommer från
www.mio.se
De har riktigt fina saker där, hittar ALLIT nått :)

TREVLIG LÖRDAG!

Nytt jobb och magsjuka..

Dax att uppdatera här kanske?! JA! :) Denna vecka har jag haft annat än blogg i huvudet. Aja, vi tar om allt från i måndags..
Natten mellan söndag och måndag sov jag inget vidare, så som det ska vara inför ett nytt jobb antar jag.. :)
Vaknade 05.30 och gick upp 10 min senare..Herre jisses vad tidtigt, jämfört med den tiden jag gått upp de sanste veckorna.. Kanske lite väl tilltaget med tid då spånkan ner till tåget inte skulle gå förns 20 min över 7...men hellre slöa runt på morgonen än stressa!! Det har jag iaf lärt mig nu, eller ibland..haha ;)
När jag väl kom till jobbet (yes, äntligen kan jag säga så!) föstes vi "nya" 12 st in i lunch/fika rummet. Vi satt mest som ett gäng tysta möss som kanppt vågade titta på varandra..haha :) De var nog fler än jag som var lite smått nervös, lite som första dagen i skolan..ja, förutom att jag inte ville ha med mamma till jobbet :)

Vi började sedan dagen i konferens rummet där vi presenterade oss och lekte namn lek.. Låter kaske lite fånigt med namnlek, dock väldigt bra då det lättade upp stämingen och man förstod att man hamnat med en hel del trevliga människor :)
Fm gick åt till info om Skandia banken. Luch åt vi tillsammans på en lyxig restaurang och jobbet stod för notan :)
Em började vi  gå igenom alla produkter och tjänster som Skandia banken erbjuer, jädrans mkt att lära sig när man aldrig tidigare jobbat på bank och inte är så insatt i lån osv.. Har bara CSN och det ränkas ju knappt ;)
Men jag hängde med bra! Kul att lära sig nya saker oxå, det är ju det jag ser fram emot med detta jobbl! :)

Tisdags morgonen gick att att presentera sig 4 ggr till! Vi gick runt på som ett tåg och stannade vid de olika rummen där våra kollegor satt. Först skulle de, som jobbar där redan presentera sig, sedan vi. Sen var det bara att gå till nästa rum för samma prosidur.. Sammanlagt hörde jag presentation av de 11 i min utbgrupp 7 ggr..haha :) Det blev lite tjatigt för man sa samma saker hela tiden, kan ju lixom inte säga sin ålder eller liknande för att variera sig..hehe :)
Summa kardemumma är det många i min grupp som har katt ;) Den bilden de har av mig är att jag har jobbat inom vården och gillar inredning, de var nått jag sa i alla min pres.

Ockey, nu till rubriken... Magsjuka går på jobbet och jag åkte tyvärr på skiten, bostavligt talat, i onsdags!!! Fy tusan!!
Kul att börja första veckan med att vara sjuk..!! Men vad gör man, avbryter föreläsningen 357 ggr för att man måste kuta till toan...NO WAY! Nått jag ändå kan trötsa mig med är att 3 till i gruppen åkt påt, + några till av de som redan jobbar där.. Känns lite bättre när det är nått som "går runt" så man inte är den enda som är hemma..

Men nu är det helg och jag känner mig bättre!! :) Dock blir det lugna 2 dagar för att vila och återhämta mig.

Ska bli bättre med uppdateringen oxå!



Nu ska jag ringa sis som jag saknar MASSOR! Om två veckor kommer hon hem...wihoooo :)


Bästa sis och jag.

Underbart väder och alla stjärtansdag -helg!

Lite bloggtorka har pågått i några dagar.. Har spenderat min tid på annat sätt än vid datan.
Sååå underbart väder det varit i helgen, det är inte klokt vad glad man blir av sol och blå himmel :)
I fredags åkte vi och handlade då Chris kom hem från jobbet, den blev en massa gått som slank ner i vagnen :)
Väl hemma lagade min kock till en riktig fredags middag innehållande stekt fläskfilè med paprika och champinioner samt stekt potatis...mums!! Sen spenderade vi resten av kvällen i soffan, myspys! ;)

I lördags startade med att frukost på sängen..och denna gång var det jag som fick ligga kvar medans karln fixade till en god alla hjärtansdag frukost till mig, lyx! :)  Vi gick sen ner till SATS och körde ett styrketräningpass, hutrigt värre ;) Sen flöt dagen på med lite hemma styr.. På kvällen blev det melodifestivalen.
Idag vaknade vi ganska tidigt med låg i sängen fram till halv ett!  Tittade på film..Max Payne med Mark Wahlberg.. " Och den var jääääävligt bra" , som Chris nyss sa då jag frågade efter namnet på filmen..hehe :)

Imorgon väntar första dagen på nya jobbet....iiiiiiii... Börjar bli lite nervös nu, men det känns ändå duner BRA att äntligen få börja jobba igen!

Nu ska jag slänga mig i soffan och se beck. Denna godsak ska få göra mig sällskap...yumieeeee :)




Råttor var det här..

Sitter just nu i v-rummet.. Äter världens godaste lasagne som chris mamma har lagat till oss, TACK! :) Fick en hel form med denna delikatess..mums! Herrernas storslalom visas just nu på tv och utanför skiner solen..häääärligt!
Dock hinner jag inte ta mig nån promenad just nu.. Det är nämligen så att våran lägenhet har blivit invaderad av råttor...hjälp!!! Anticimex ska snart komma hit och sätta ut en massa råttfällor överallt...
HAHA...nä så farligt är det inte.. Det är nämligen inte vilka råttor som helst, utan DAMMRÅTTOR! :) Så planen just nu är att suga upp dessa äckliga ting som ligger och trycker i varje vrå...

Hoppas det är lika fint väder imorn med!


Skänker en tanke till en vän idag... Hoppas ni får en fin stund trots sorgen.. Kramar till dig!


Dammsuga var det...


Wihooooo

Gick upp tidigt imorse..06.45, ja iaf jämfört med den tid jag gått upp de senaste veckorna.. Skulle nämligen och och hanlda.. Men varför så tidigt täner ni?! Jo, för att jag hade tvättstugan mellan 7-12 och inget tvättmedel fanns hemma!
Dessutom ekade det tomt i kylkåpet, så effektiv som man är (haha) satt jag i bilen 07.10 på väg ut till ICA maxi :)

Nått lustigt som hände var att på väg till bilen gick jag först ner till tvättstugan, för att hämta nycklarna så ingen skulle sno min tvätt tid. Jag tittade lite fört på bokningstavlan så jag inte hade förvaxlat dag..been there, done that!
Kom då på att det var fredagen den 13:e.. Aja, tänkte jag.. jag hade ju min orturs dag igår.. Men när jag fick längs källarngången.,på väg ut till bilen tänkte jag ändå, shit tänk om jag krockar nu bara för att jag ska vara så "överabmitiös" och åka och ahndla så här tidigt..när det oxå råkar vara fredag den 13:e..
Jag sköt bort tanken, satt mig i bilen och körde iväg. När jag kom till rondellen borta vid  Transcom la jag mig i ytterfilen, eftersm jag skulle rakt fram.. Tror ni inte att bilen tappar fästet på,grund av halt väglag  och när jag si dleds längre ut mot trottoarkanten!!! Jag fick parera upp bilen och försöka beålla lungnet.. När jag försökte ratta upp bilen  låg det till råga på allt en bil i innerfilen som jag var nära på att krocka åt det hållet!! Men jag klarade situationen riktigt bra måste jag erkänna! Dock var mina ben som spagetti den sita biten till Maxi... Tur att bilen har så grymt system och inhar nån egenskap av kvicktänkthet, den lixom rättar upp sig ganska fort, och tur är väl det!
Kommer ihåg då jag gjorde halkan till körkortet,  jag fick beröm för att "ratta" upp bilen så fort  då  jag fick sladd. Jag bär med mig det idag :)

Nu till rubriken... Jag fick ett bra samtal från Chris nyss.. Jag ska följa med till England i juni och titta på Formula 1!!! :)
Såååå jäkla kul!! :) Det är en attans häftig upplevelse att se se snabba bilarna och höra det speciella ljudet från dess monstermotorer!  Det som ändå absolut är roligast med F1 är såklart STÄMNINGNEN! :) Folk är glada och stämingen är på topp! Dessutom har jag aldrig varit i England så bara att få åka dit ska oxå bli kul...


Detta gjorde verkligen min dag! Tack älskling och såklart min "svärfar" som bjudit med mig!

Lägger upp lite biler från F1 i Barcelona. Där var vi i april förra året. Bästa minnet därifrån var dock den fina, lyxiga och alldeles underbara restaurang Chris och jag besökte! Har aldrig sett nån sån fin restaurang, helt otroligt!!
Blir det bröllop nån gång i framtiden är platsen för festen given ;)


Lilla Novis väntar på flygbussen påväg till flygplatsen.


På promenad längs de fina alérna i Barcelona


Novis testar morbrors solbrillor :)


Så här glad är man om man ska på F1 :)



Bild 1: Chris, Andreas och Novis på väg till tunnelbanan.
Bild 2: Fantasifulla fasader längs  gatorna.


Jag som precis köpt en ferrari tröja (syns ej på bild).
Det var typ 30 grader och jag hade jeans!


Därför var jag tvungen att använda mitt linne som kjol..snyggt..nae..haha..:)



Chris blickar ut över banan.


Detta var bara EN av MÅNGA läktare.. Attans mkt folk med andra ord!


Novis hejjar på Masa som swichar förbi :)



Bild 1: Jag och Natha utanför en restaurang.
Bild 2: "lill familjen."





Matkavalkad! :)




Fint vid hamnen på kvällen!


Chris och jag. Klassiska semsterkortet, palmkortet! ;)

Jag är en papparzzi och tar hur mkt kort som helst när vi reser,
så ja..det finns en hel del kort kvar.
Får se om jag lägger upp dem nån annan gång.
Ha en bra dag så länge!



Oroligt och roligt

Usch, vad jag sovit dåligt i natt.. Drömt en massa osammanhängande drömmar om att folk brutit sig in i lägenheten med knivar..huuu.. Drömmarna kommer sig nog av den bok jag läste färdigt igår kväll. Läste i 1 ½ timme, boken var riktigt spännande i slutet så jag kunde inte slita mig! Ville inte väcka Chris så jag rotade fram ficklampan så slapp hela rummet vara upplyst :) Kan verkligen rekommendera boken, Predikanten av Camilla Läckberg.

Det har uppdagats att jag ibland har en tendes att debattera med mig själv. Har man ingen som säger emot det man sagt, måste man vända andra kinden till och säga emot sig själv ;) Det jag debatterande var hurvida Choklad har för påverkan på hyn. Det lät ungefär såhär..

- De säger att de inte är så!,
-Men så är det ju inte!,
-Men så är det ju!! ....
Låter det vettigt?  Haha, tror jag var lite upprörd och inte riktigt tänkte på vad jag sa. Bara jag fick rätt så ;)
Chris började skratta och sa -Vad sa du? Då svarade jag lite förvirrat -Vaddå, vad sa jag?
Då har man rört till det, när man inte ens kommer ihåg vad man sagt! :)
Hoppas ni fattade nått iaf..haha :)

En liknande, fast ändå olik sak hände igår. Det förekommer även att jag pratar med icke levande ting..
Chris från sovrummet...-Vad sa du?
Jag från köket..-Det var inget, pratade med rispaketet!
Haha...normalt?! Nja, det vetti sjutton! :) Men va fasiken, det stod "öppna lätt här" på riskpaketet.. Jo visst serru, man fick ju praktiskt taget använda kofot för öppna fanskapet! Snarare "öppna svårt här" :)


Måste lägga upp ett klipp från fredag hela veckan..på tal om att inte veta vad man pratar om..
Parapol..prabox...digitalbox... :)


Slö

Idag har jag varit helt otroligt slö och lat av mig.. Skulle egentligen gått upp då Chris gick till jobbet men jag råkade somna om och vakna 12.20!! Oj då ;) Men denna vecka får jag som sagt slöa med gott samvete. På måndag börjar allvaret och klockan kommer ring 06.00 mån-fre! Man kan säga att jag laddar sömn nu genom att sova bort halva dagen..;) Resten av dagen har bestått av tv:tittande, bokläsning, datanördande och matlagning, rätt skön dag måste jag säga. Ska ta en promenix lite senare, frisk luft (nu höll jag på att skriva fisk lukt, en lukt som hägrade i vår lya igår..haha..luktade inget viadre..Dock var maten god iaf) är viktigt..

Har grym träningsvärk i lår och rumpa idag, precis som jag vill ha det! :)
Var på gymet igår och gick igenom ett nytt träningsschema med med en instruktör. Jag ville byta ut några maskiner samt splitta träningen på 2 pass, alltså överkroppen en dag och underkroppen nästa pass.
Han frågade vilka maskiner jag tyckte var bra och som skulle finnas med i min träning.
Jag sa att jag ville ha maskiner och övningar som ger träningsvärk..hehe :) Instruktören flinade till, den kommenteren är nog inte så vanlig :) Men va sjutton, känns det inte helt meningslöst att ha tränat och inte ha någon träningsvärk dagen efter?!
Det tycker jag iaf! Träningsvärken är ju ett bevis på kroppen har fått arbeta.
Å jisses..han måste tagit mig på orden, för idag känns låren och rumpan hårda som sten..och de ska de fortsätta vara! :)







Bilar..

Ja, man behöver inte vara karl för att gilla snygga bilar..eller hur? Var inne för nån dag sen på kavrdammen.se, den sida de gör reklam om i tv, verkar vara en bra sida! De hade bra och snygga bilar till snygga priser ;)
Sportbilar i all ära..som Ferrari, Lamborghini, Mercerdes osv.. men jag är helt såld på stadsjeepar, SUV:ar, miljöförstörare..eller vad man ni vill kalla dem, jag säger grymt läckra bilar;)
Just nu ligger BMW:s X6:a högt, likaså Audi:s Q7:a..de är klockrena!
Folkswagens SUV är inte dum den heller..ser de inte bekväma ut?! Jag tror man sitter riktigt skönt i dem, högt och bra!
Häromdagen såg jag även en vit volvo XC60, snygg den med!
Ja, det finns några att välja mellan...hmm..vilken ska jag ta? ;) Eller drömma vidare om rättare sagt...

Hittade en bild från när vi var i Barcelona, på mig och en finfin bil i bakgrunden, vilket sammanträffande!


Jag och MIN bil, den svarta alltså ;)


Bättre förr..

Sitter och youtub-ar (egenkomponnerat ord;) gamla låtar.. Blir på så bra humör när jag hör låtar från förr, minnen antar jag... I lördags lyssnade jag och Chris på Michael Jackssons Best Of Album, det är inte klokt vad många bra låtar han gjort! Satt och "mima" till varje låt ;)
Denna är en av mina favoriter.. Sköna 80-tal!
Tillägnar den till min karl, som jag och oxå vet gillar denna låt! :)

Tyvärr finns det ingen officiell video till låten..





Te

Sitter med datan i knät, i sängen och ser på Nyhetsmorgon på 4:an. De pratar om te och om dess ingredienser som kan bidra till lägre blodtryck och även har en rad andra positiva egenskaper. För ett tag sedan drack jag te ganska mkt, spec på kvällen. Gott med en knäcke till innan man lägger sig :)
Fick rött te av mamma i julkapp (tillsammans med två tekoppar), det  te`t ska tydligen vara bra om man vill sova gott. Nere vid knäppingen har de en jätte nysig tebutik, där har de en mängd olika teer (kan man säga så?!). Dit ska jag nog gå nån dag och inhandla lite te som blit pigg av oxå ;)
Ska man dricka te ska man göra det ur fina och STORA koppar, det är halvagrejen med tedrickandet.. En studie jag gjort själv..haha :)

Dessa fick jag i julkapp. De kommer från Bruka Design, fina va?





Härliga morgon..

Perfekt morgon än så länge.. Vaknade vid 07.30, gick upp och gjorde frukost till mig och Chris. Sen låg vi kvar i sängen och åt till nyhetsmorgon, myspys! När Chris gick till jobbet satte jag framför datan en stund och när jag väl gick upp och ut till hallen såg jag att solen lyset in...åh, va härligt! :) Har stått och strykit en stund nu, FÖR mkt rentvätt..haha.. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig ut på en promenix med ipoden. Vid 13 blir det lunch på stan med Cie. Får då se om bebismagen blivit större :)

Hoppas ni har en soliga och bra dag!

Lägger upp lite bilder från en solig promenad för någraveckor sedan med mamutt och sis!








Jag och mamma.


Jag och sis.


Sis och mamma.


Mamma och sis igen.


Is innanför pirarna.


Mamma och jag.


Vintrigt på piren.


Sis och jag i det härliga vinter vädret.


Imsevimse

Har tittat på Mia och Klara..haha..de är riktigt roliga:) Kolckrena karaktärer! ;)

Måste stryka klart nu, massa rentvätt!

Lägger upp ett klipp från förra säsongen, snacka om pinsam morsa..haha :)


Latdag..

Ligger i sängen och segar framför tv:n, mysigt :) Skönt med söndagar när man kan ligga och lata sig..
Vi ska dock hem till mina föräldrar om ca en timme, snart måste man väl ta och göra i ordning sig.

Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår?? Jag tyckte Emilias låt var riktigt bra! :) Den var verkligen medryckande. 
Alcazars var oxå bra, de bjöd på en riktig show..sånt är alltid kul att titta på :)
Scotts föll mig inte i smaken alls, för mkt dansband för min smak... Caroline af Ugglas är ju riktigt rolig faktikst..haha..:) Även henns låt var bra måste jag säga. Bra start på "medlodifestivalskrausellen" helt enkelt!

Hoppas ni har en skön och mysig söndag!

En gittar i dimman

Yeeeeej, va kul det är när man skrivit ett skapligt långt inlägg och allt bara försvinner..gaaah!

Men va tusan är det för äckligt väder vi har?! Grått och dimma så långt ögat når! Vi åkte upp till Nyköping imorse för att hämta en gittar åt Chris pappa. Jag körde och missade faktiskt avfarten in till Nyköping pga av dimman, då är det dimmigt! Nu har Per iaf yttligare en gittar till hans samling, en fin sådan med gittarer från olika årtal. Snart öppnar han museum, nästan :)

Vi tog en sväng förbi Hageby centrum, systemet var målet :) Det kommer nog bli rakarns fint när ombyggnaden är klar, luftigt och fräscht! Köpte en blomma på rean..hehe.. En orkidè för 60 kr, kap! Jag tror jag är en orkidènista, det ska finnas åtminstonde 1 sådan hemma..nu har vi 2, blommor alltså ;)

Blev utmanad av
Maria , självklart antar jag den! :)

Regler;

- Gå in i mappen "mina bilder"
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-Släng upp bilden från mappen och skriv något om den
-Utmana sex andra personer och länka till dem.


Det här var den sjätte bilden i den sjätte mappen :)
Bilden är från i somras eller rättare sagt från i våras (maj).
Jag och Chris var ute en em vid Sörsjön och grillade med Elena och Björn samt deras hund Akilles.
Såå mysigt och gott! :) Vill ha sommar nu!

Jag utmanar Jenny , Sara , Beata , Diana , Åsa , Matilda






 


Fredagsmys

Har tittat på Let`s Dance, det är så sjukt duktiga allihopa! Fattar inte att de hinner lära sig alla nya danser och koreografier på bara några dagar! Kommer själv ihåg vilken tid det tog att tragla in alla danser då jag gick i dansklass. Saknar verkligen dansen, det bara spritter i kroppen! Är såå sugen på att börja ta lektioner igen! :) Egentligen skulle jag behöva gå ut varje helg, bara för att få dansa av mig..hehe ;) Får så grymt mycket mycket energi av att dansa, dessutom blir jag på rakarns bra humhör oxå :)

Åh, jag läste om Josefine 
www.prinsessans.blogg.se som fått sin lilla babygirl! Ett stort grattis till henne och henns familj! Har läst hennes blogg i nästan 3 år typ dagligen, började läsa den då hon väntade sitt första barn. Den bästa bloggen, enligt mig! Man blir så glad av det hon skriver , positiv tjej som få:) Det stod till och med en artikel om hennes dramatiska och väldigt annorlunda förlossning på www.expressen.se .

Nä nu ska jag fortsätta mysa i soffan!




Skål för fredag och mitt nya jobb! :)


Tränat

Kom nyss hem från träningen. Nu jäklar ska det pumpas muskler fram till sommaren, framförallt stjärtmusklerna..haha ;)
När de spelar bra musik på gymet är det riktigt kul att träna! Chris ska dit och "skriva in" sin senare i em. Det blir kul att ha nån att träna med, dock kommer vi säkerligen ha olika träningsscheman, men man har ändå nån att snacka med mellan varven. Jag ska börja komma igång med de olika passen de har oxå!


Freeeedag!

Härlig att det snart är helg! :) Visst att jag är ledig hela tiden nu när jag är arbetslös men när helgen kommer får jag ändå helgfeelings! Dessutom är det skönt att min snutt oxå är hemma dess 2 dagar i veckan ;) Har dock inga planer för helgen, får se vad vi hittar på. Ikväll är det spikat för räkfrossa iaf..yummie..!!

Nu ska jag ta hand om lite morgonbestyr, sen blir det gymmet och i em tvättstugan!

Hopps ni har en bra fredag*


Fixar dag

Sitter och gluttar på tv i soffan bland all rentvätt, här är det strykning så det står härliga till (vaddå, härliga till..vilken konstig fras?! ) Skönt att nedräkningen till det nya jobbet börjat! Ska bli underbart att få annat att tänka på än en massa hemmasysslor... Fy sjutton för att vara arbetslös!  Men nu kan jag vara ledig 1 ½ vecka med gott samvete ändå.. :)

Är lite less på att gå omkring med mina mjukisar här hemma så jag rotade i garderoben och hittade min slitna Replay-jeans med bocut. De är en stl för stor så de sitter lite slappt, perfekt att lalla omkring i här hemma! :) De kommer nog användas senare i vår till ett vitt linne eller nån radig topp.


Så här ser jag ut idag. T-shirten är från ellos, köpt förra våren.



Ha en forts bra dag!


Energi

Det är inte klokt av enerig man får när man är glad :) Kändes som jag bara studsade upp ur sängen imorse..ok jag snoozade 2 gånger ;) Dock gick jag inte och la mig igen då Chris gick, som jag typ gjort alla andra dagar.. Nä idag kände jag mig pigg som en mört och glad som en lärka! Så jädrans skönt att känna så! :) 
Röjde först i köket, fixade inne i d-rummet med lite papper, bäddade och styrde runt i hemmet med divs saker.
Har även hunnit träna oxå! :) Nu ska jag sitta framför datan lite innan en promenix med svärföräldrarna hund står på schemat. Världens sötaste och snällaste hund förövrigt! :)

Såg på semestersvenskar på tv4 igår kväll. Åååå, blir så sugen på att åka utomlands! Vi var på detta hotell (som serien seplas in på) förra vintern då vi var i Thailand. Ett par vänner till Chris familj bodde där. Hotellet var sjukt stort och riktigt fint!
Här är några bilder från hotellet!





Natha och lilla Novis badar i poolen :)


Inne i hotellet.



Stranden vid hotellet, Merlin Beach.

Yeah!

Jag fick jobbet..wihooooo :) Jag är såååå GLAD! Den 16:e börjar jag på Skandia banken i Linköping :)


Jag klarade det!

Bullernivå

Det pratas om att det är vanligt att få tinituss på konserter, dock borde det nog även delas ut öronproppar innan man stiger in på daghem oxå! :)


Träning

Ska snart bege mig ner till gymet. Känns inte ens jobbigt att ta sig dit längre, det är ju kul att träna! :) Varför har jag inte kommit på det tidigare ;) Visst, jag behöver ju inte tänka på vikten meeen..träning behövs ändå!

Sen hade jag tänkt gå på gardinjakt! Våra v-rums gradiner var borta en morgon när jag vaknade?! Det var tydligen nån som tyckte de lukatde...hmm..njaaa, det vill jag nog inte skriva här :)

Vad vill vi ha för gardinder då? Chris, ska vi ha likadana? De passar väldigt bra i v-rummet då de släpper in mkt ljus, dessutom är de snygga..icke att förglömma! 

Vad tycker ni? De här vita fransgradinerna, panelgradiner eller vanliga? Hissgradiner är redan utslutna då jag inte vill att fönstren ska bli mindre på höjden!


Soffmys

Oj, va fort dagen har gått idag!! Har dock hunnit med en hel del.. Sitter i soffan nu och ska forts spendera resten av kvällen här. Har inte så mycket att skriva så jag bjuder på lite bilder från tjejträffen innan utgångeni lördags :)






Jag och svägerskan :)


Cie och jag.


Bild 1: Cie visar sin "sexymama" pose ;)
Bild 2: Mina fina gravida vänner!


Jag och Nenne.


Husband ande wife :) Andreas kom förbi en sväng.


Cie med kameran i högsta hugg :)


Jag och mina fina vänner.


Vi igen.


Bad på badminton

Ja, jag förlorade IGEN..attnas oxå! Men som sagt karln har ju ett förflutet på tennisproffs, så vint för min del lär dröja. Fast jag vann iaf de 2 första setten..sen gick det utför..
Nu ska jag dusch, bädda rent och sen hoppa i bingen.

Sov så gott!


Vårat omplåstrade strandrack på Cypern i somras :)

Rolig reklamsnutt

Haha..kommer ni ihåg denna?? Alla gick omkring och ropade "Hallå Kaj - Hallå Börje" :D
Jag påminns om den så fort Chris ringer en vän i Norge.. Deras samtal börjar nästan alltid med denna replik! :)


Sooool

Ja jändrans ni, det är soool idag! Härligt med lite ljus, slipper tända lampan mitt på dagen..wihoo.. Ja menar, då spara vi ju pengar..elräkningen blir inte lika dyr! För dessa pengar kan man köpa annat kul, typ kläder och skor! ;)
Nee, nu överdriver jag..så snål är jag faktikst inte :) Sitter ju med laptopen i knät, som för övrigt är kopplad till laddaren..KONSTANT! Dessutom står tv:n på både i s-rum och v-rum, snål med el...nja, det vetti tusan..haha :D

Ska bort till stan en sväng, ett VISA kort ska beställas och pengar ska sättas in. Ska bli skönt med ett kort som fungerar! Man slipper lite halvjobbiga situationer då. Tex som när vi i fredags handlade mat för en större summa pengar och mitt kort total vägrade fungera...gaaah!! Lyckligtvis låg det en uttagsutomat precis intill affären, så det var bara att slå världsrekord på 100 meter..och fort gick det! Om jag hade varit lite vigare i benen kunde jag försökt mig på 100 meter häck, kassorna hade kunnnat agera häckhinder. Iaf, pengarna hamnade i kassan och vi fick med oss våran gourmet mat..för jisses vad mycket gott man finner i kylen nu! :)

Ikväll blir det badminton, det ska bli kul. Kul att ha någorlunda vettiga saker inplanerade, de är lixom inte alltid lätt att fylla ut dagarna med aktiviteter som stillar samvetet. Ja menar, det gäller att ta sig för saker så man inte blir till en enda stor soffpotatis. Jag har dock förväntningar på att denna vecka som förhoppningsvis leder till mer sysselsättning..så att säga :)
Det får ju inte gå så långt att man känner sig som duvan..haha :)



Gottit

Sitter i soffan med laptopen i knät och slänger en blick då och då på Beck som visas på tv. Idag har jag varit riktigt seg! Vi vaknade vid 12.30 och låg och drog oss till 14!! Riktigt mysigt :) Kl 15 skulle möta upp Chris familj på Palace för en söndagsmiddag, så det blev lite stressigt när vi väl tog oss upp ur sängen..sällan jag är tidsoptimist då ;)

Plankan jag beställde smakade utsökt, likaså efterätten som bestod av glasskaka med marängbotten och hallonsås..mmm :) När vi kom hem var det bara att ta sig an allt stök från gårkvällen, det vill säga alla 238 glas, spill på mattan och på golv, introrkad sprit på bord etc.. Det där med spill på mattan stod vi tjejer dock inte för...killar =grisar? Ibland så!
Hur som haver..kul hade vi i alla fall kul igår! Förfest här sen ottens nyinvigning. Attans då fräscht det hade blivit! Det stora rummet var verkligen en positiv överrskning, bra val av inrednings stil! Mykcet bebis snack blev det oxå..konstigt?? Nae..inte med 3 gravida vänner :) Lägger upp lite bilder från lärdagskvällen imorn.

Nu kommer istället några bilder från Sthlm och Oasis konserten :)


Jag och Steffi utanför Globen.


Chris tar en öl innan konserten.


Vi har precis anlänt in till Globen.


Scenen och publikhavet!


OASIS!


En massa folk.


De var bra live.


Närmre än så gick inte att zooma :)


Drinkar på East.


Jätte fin fönsterskyltning till en gammeldags leksaksbutik :)


Så mysigt :)