Lackat med rosa

Så var två dagar av denna vecka avverkade, det är galet vad fort dagarna går!
Tog spånkan hem till Cie direkt från stationen, mina naglar var nämligen nära ett totalt förfall ;) Eftersom Cie är en mästare på detta område, ja inte förfallna naglar utan tillpiffning av dem såklart, så fick hon ta sig an mina. Denna gång blev det fransk manikyr i en "klatchig" rosa nyans ;) Blev helnöjd som vanligt! :) Så ska ni göra naglar rekommendera jag verkligen henne! Hon jobbar vanligtvis på Bio Sculpt på Drottninggatan men är just nu mammaledig till lille plutt Viggo :)

Imorn är det onsdag vilket betyder systerysterkväll, sis kommer hit! Vi ska mysa framför Idol och påbörja farfars 80-års present, en fotobok! :) Tänkte precis skriva att jag ska köpa något mumsigt, typ glass, godis eller liknande tills imorn. Men jag ändrade mig, det blir min nya favorit- fruktsallad och vaniljkesella..superduper gott! Har ni inte testat. TESTA! :)

Nu ska jag ta en varm dusch, det behöver jag.. för fy tusan vad jag fryser! Måste vara för att jag är så trött, ögonlocken hänger nere vid knäna.



Sov gott.


My new pinky nails :)


Fullt i kyl och frys

Sitter här vid datan för första gången idag.. Kom hem från jobbet 18.15, hann sätta mig en kvart framför tv:n innan det var dax att åka till Maxi för att storhandla. Ja STORhandla, det gjorde vi, bokstavligt talat..det var halva lönen som gick..kändes det som iaf.. ;) Klockan är på tok för mkt för att sitta här även om jag gärna hade lagt upp bilderna på mina inköp jag gjorde under helgen.. Får ta det imorgon ist.

Riktigt tråkigt inägg, hade lika gärna kunnat skippa det.. Dock känns det onödigt att radera..hehe :)

Nu bli det sägen. GO NATT!


"Den där vill jag ha"...

Så lät det när jag och Chris strosade omkring på stan idag :) Jag hittade allt FÖR mycket saker jag vill ha! Allt från tröjor till krukor..haha :) Prylar till hemmet får allt vänta tills vi flyttat, mycket roligare att få inreda med nyinköpta saker då stället! Måste hålla fingrarna i styr eller rättare sagt plånboken gömd ;) MEN, en sak, en fin ljuslycka fick jag med mig hem iaf, kom fram till att den kommer passa bra i huset oxå..så det så! ;P

Kläder shoppade jag dock en del, var tvungen att fylla på med lite höstigare kläder i garderoben. Har mest en massa tunikor som hängder där, vilket jag måste ha koftor över nu! Tillhöra nämligen den skara som fryser sig blå redan i sept! Bådar inte gott inför vintern..huuuua.. Det vart en riktig fullträff då jag traskade in på MQ, de hade många plagg som hängde och ropade på mig! Några av dem fick följa med hem i en påse, precis som de önskade..;)
Visar dem kanske imorn.

Nu ska jag och Chris, som förövrigt fastnat på vid någon boss på tv:spelet, gå ut på stan för att vara lite kulturella :) 
Avslutar med att citera min älskling som precis gav upp tvseplandet, det var ju tydligen nått fel på spelet...troligt..hehe ;) "Nä nu skiter jag i det här j**la spelet, ska f**n knäcka skivan"! :)

TREVLIG LÖRDAGKVÄLL!


Blondie

Så där ja, nu har man blivit lite blondare igen..alla sätt och vis ;) Hade tid hos frisören kl.10.00, så det blev en gabska tidig morgon för att vara lördag! Nu ska jag bege mig mot stan, möta upp min snutt för en lunch. Sen blir det lite shopping..rooooligt! ;)

Hoppas ni har en bra lördag! :) Själv göra jag ett lördagsskutt! ;)


The rings del 2.

Här kommer fler bilder från VÅRAN helg ;)

Ganska många bilder på omgivningarna..men jag älskar havet så det får ni stå ut med ;)


Grebbestad Fjorden.


Denna sjöbod skulle räcka som sommarställe, tänk så mysigt :)


Två gamla ekor som låg och guppade.


Jag och HAVET ;)




Chris agerar fotograf ;)


Grebbestad.


Nee föresten, jag byter sjöboden mot detta hus istället..ok?


Dagens lunch på altanen;
Rökt makgrill med lax-&potatisgratäng och till det chiabbatta med prociotto.
Gott?! Ljuvligt...mmm :)


Våran dejt ;)


Älsklingen min!


Sitter och njuter av solen och utsikten :)


Lite tilltugg är aldrig fel ;)


Vi hittade en lite strand.


Fint!


VÅRAN kväll ;)


Christian & Elin 14/8-2009 <3


 Lycklig!


och väldigt GLAD! :)


My Love!


Fina älskling med ringen på fingret ;)


Våra ringar! Rött guld med en rand av vitt guld.
Jag har dessutom 3 briljanter på min ;)


I happy one ;)


Inne i Grebbestad för middag!


Smarriga förrätten!


Älskling gör tumme upp för maten.


Kvällen avslutades på en loungebar. Där satt vi och pratade och myste till sent inpå natten :)


Dagen efter var det riktigt ruskväder.
Då myste vi inne i stugan med godsaker, lantchips och sprit..mums :)
Nämen titta, fler som har förlovat sig ;)


 









The rings del 1

Dålig uppdatering..jag vet.. Har dock legat sjuk, motivationen för att blogga har varit noll. Idag mår jag iaf bättre, skönt!
Har ett inlägg som legat som utkast ett bra tag. Detta eftersom det är galet mkt bilder att lägga upp! Här är iaf första delen.

Skrivet den 24:e augusti.
Orkar inte dra nån ursäkt varför jag inte varit innea helgen här och uppdaterat, slöaste bloggaren ever helt enkelt..thats`s it! ;)
Så vad har hänt sen sist... Jo, jag och Chris har förlovat oss! ;) Vi bytte ringar i Grebbestad förra helgen, den 14 augusti. Det var på våran 8-års dag, så det var dax så att säga ;) Vi hade en tokmysig helg! Vi hade hyrt en stuga vid Tanums Strand, ett jättefint område precis vid havet. Vi fick ett riktgt kanonpris då det var ett "sensommar paket". Vi var där tors-sön, då ingick 2-rätter middag på hotellet kvällen vi kom dit, (stugan låg i anslutning till hotellet) frukost varje morgon, sängkläder+handdukar, entrè till en superfin badanläggning + slutstäd. Egentligen skulle en enda natt kostat 895:- och då bara för själv stugan. Nu fick vi 3 nätter + allt annat för 1595! Ett riktigt kap :)

På fredagen (the big day) hade vi kanonväder, klarblå himmel och inte ett enda moln! Vi började med att frossa i den stora och supergoda frukostbuffen på hotellet. Dem hade verkligen ställt fram allt man kan tänkta sig i frukostväg + lite till. Bäst av allt var våfflorna man själv fick göra i ett väffeljärn...smaskigt! :)
Vi tog sedan en promdenad bort till Grebbestad där vi strosade omkring och kollade på båtarna och allt folk. Vi köpte sedan med oss lite lunch som vi åt på våran balkong/terass när vi kom tillbaka.
Det var lite blåsigt så det blev inget dopp i det blå med alla maneter, men sola på klipporna det gjorde vi  iaf!
På kvällen byte vi ringar och skålade i champagne i stugan sen bar det av in till Grebbestad för god mat på en restaurang ;)
Lördagen bjöd tyvärr på riktigt ruksväder.. Dock det gjorde inte så mycket, det vara bara mysigt att kura ihop sig i stugan till en film och en massa onyttigheter! :) Stugan var förövrigt klokren, nyrenoverad med en stor dubbelsäng och platt:tv..bättre kunde vi inte ha det! :)
Bjuder på lite bilder från VÅRAN helg! ;)


Chris har hittade sin plats ganska fort ;)


Dubbelsäng + överslafar


Köket


Härlig utsikt från våran balkong/trerass!


Fint område med stugor i riktig skärgårdsstil.


En massa stugor! :) En del tillhörde hotellet och andra var privata.


Stugan 25kvm


Havsutsikt, jajjamänsan! ;)


Glad, då blivande fästmö ;)


Posing på ballen.


Ja, titta så fint ;)


Grebbestad Fjorden.


Min fina, då blivande fästman ;)


Våran stuga, andra till vänster.


Våran stuga som låg på en bergshöjd.


Hela området!


Största sportklädesbutiken!
Är ni någon gång på västkusten, åk hit! Sportshopen!


Ca 50% på ordinariepriser på märken som Puma, Casall, Nike, Helly Hansen m.fl


Såklart fick vi med oss en del riktigt snygga plagg! ;)


Ena hotell delen och bryggan över till stugorna.


Stora hotelldelen + en blond linslus ;)


Jag på bryggan med solnedgången.


Vackert.


Skärgården inpå knuten :)


Jag på restaurangen där vi åt god fisk och mumsig efterrätt :)


Blonda linslusen igen ;)


Jag och älsklingen på kvällspromenix efter middagen.


Jag och havet.

Ena stugbyn


Fin solnedgång över hamnen i Grebbestad.


Stugan på kvällen.


Jag på kl 9 på morgonen, på väg till hotellet för frukost. Så HÄRLIGT väder!


Promenad till hotelldelen längs med båthamnen.


Härlig vy på morgonkvisten.


Vy 2.


Första omgången av frukosten, smarrigt :)










 


Solen lyser himlen är blå...

..vad det är skönt att vara leeeeiiidig då! ;) Här i hemmet råder lördasgfeeling! Karln ligger i bubbelbadet och nynnar på nån låt, svårt att tyda vilken.. Själv har jag gjort i ordningen en stor god helgfrukost, innehållandes nära på allt från kylen..hehe ;)
Allt är så fridfullt..Solen lyser in och jag ser....WHAT...är fönstren redan skitiga, jag putsade ju dem för bara 2 veckor sedan!!! Jag som inte skulle städa idag..
Jaha, det var den sköna morgonen det, dax att göra nytta ;)


Fin höstdag

Underbart väder idag, sol med svala höstvindar! :) Synd bara att man suttit inne den största delen av dagen..buu.. :( Härligt med fredag imorgon igen, weeeee. Ska bli fint väder i helgen oxå, det gillar vi! Då blir det promenader och fika utomhus med filt..mysigt ;)

Väggarna till vårat hur kom idag, så imorn ska de upp! Ska verkligen bli spännande att se huset växa fram :)
Jakten på inredning forsätter även den i helgen.. Sen ska vi vara barnvakt några timmar åt sessorna Nova och Nelly, då blir det bus och lördagsgodis! Nova får alltid sockerchock med tant Elin och morbror..hehe ;) Nae vars, men nått gottit ska vi nog köpa och äta. 



Blir en kort uppdatering idag, har en del att göra nu ikväll..

Tänkte bara visa hur lätt man förnyar sin frilla.
Tvätta håret på kvällen innan du ska sova, sov med flätorna, spreja flätorna med hårspray på morgonen och blås lite lätt med en hårfön.. Se därja, nudel hår ;) 





Hinna med

Så var veckans första arbetsdag slut, skönt! Det är så mkt jag skulle vilja hinna med när jag kommer hem från jobbet, men det finns det ta med tusan ingen ork till! Träna, träffa vänner, eller bara få sitta och slappa.. Ne då, det ska lagas mat, dock är det oftast min älskling som gör det men det blir ju inte mindre disk för det ;) Disken är nämligen min avd i detta hushåll. Man ska även boka tvättstugan och ha den i x antal timmar! Jaja, det är väl detta som kallas vardag antar jag ;)

Gillar verkligen att pyssla med kort! Har precis gjort en fotobok med bilder från i somras, den blev riktigt fin :) Dock vart det långt ifrån alla bilder jag ville ha med, det blev nämligen bara kort från Öland..div från tre av somarens alla dagar..haha ;) Ibland är det lite jobbigt att vara papparazzi, det är ju stört omöjligt att välja ut bilder man ska framkalla, eller i detta fall ha med i en fotobok!
Ska göra en till fotobok vartefter med bilder från F1-resan.

Hoppas ni har haft en bra måndag och får en mysig kväll!

Nu ska jag luffsa iväg mot strykbrädan i mina gossiga mysskor.. :)



Höga klackar i all ära men dessa har bästa platsen i skohyllan ;)




Middag, promenad och fika

Jaha, då var helgen snart slut och ny vecka väntar imorgon. Middagen hos Chris föräldrar var trevlig och god! Blev som som sagt oxfilè med bearnaise och svärmors supergoda potatisgratäng! Hennes potatisgratäng är det verkligen världsklass på och givetvis lasagnen hon gör, det är en klar favorit! :) Vi fick marängswich till efrterrätt så vi rullade typ därifrån ;)
Chris släppte av mig hos mina föräldrar, hade lite sängkläder som skulle manglas och sånt gör mutti allra bäst ;)
Mamma och jag hann även med en snabb promenix, sen blev det fika..glass igen :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen som är nybäddad med rena lakan, mysigt!

Visar en halv dagens klädval..



Linne MQ, kofta H&M, scarfs Åhlèns, armband SNÖ


Myssöndag

Ligger fortfarande kvar i sängen och ser på tv med datan i i knät, frukost på nattduksbordet.. det är söndag helt enkelt ;) Min älskling ligger brevid och väljer kanal, som vanligt ;P
Skulle egentligen fikat nu vid lunch med min vän Cie och hennes lille son Viggo. Dock ringde hon imorse och sa att de blivit sjuka, så idag blir det ingen fika :( Ni får krya på er nu så vi kan ses snart! :)

Ska snart pocka fram dammsugaren så alla dammråttor får ta plats i dammsugarpåsen ist för att ligga och skräpa i varje hörn. Sen blir det att fixa till sig lite, söndagsmiddag hos svärisarna står på schemat! De ska bjuda på oxfilè..mums! :) Skönt att slippa laga mat, bara sätta sg till bords och äta ;) Iof händer det nästan varje dag då min prins är den som lagar mat i detta hushåll..men ändå..haha :)

Nä nu kan jag inte ligga här längre, upp och hoppa!

Hoppas ni har en trevlig söndag!*

Livar upp bloggen med en knasbild från i somras ;) Minigolf på Böda Sands camping - Öland. Det gick inte så bra för mig så jag fick hålla upp humöret genom att spexa lite ;) 



Vi ska...

Flytta..till HUS! :) Har nog knappt fattat det ännu, även fast jag vetat om det ett tag ;) Ska bli såå spännande! Vi beger oss tilbaka till våra gamla kvarter, Lindö! :) Eftersom vi båda är uppvuxna där, samt att våra föräldrar bor kvar där ute, känns det riktigt kul att kunna flytta tillbaka..fast nu till ett eget place :)
Det är ett parhus, som för tillfället inte är sepciellt beboligt ;) Inflytt blir nästa i början av nästa år. Så nu är det stopp vad gäller inredningsprylar, varje slant ska sparas för att inreda vår nya hem!

Är så GLAD och LYCKLIG att min älskling och jag ska bli husägare..weeee :)


Jag och vårat hus (läs våran grund) ;)


Myskväll.

Fredag igen, härligt! :) Det är verkligen galet vad fort veckorna går! Hade inte min bästa dag på jobbet idag så det var var skönt när klockan stod på 16.30, då tog jag heeeelg! Dagen började med, att jag i duschen kom på att jag hade satt upp mig på morgontid och alltså bröjade 8.00 istället för 08.30! Fick stressa som en galning då jag var tvungen att ta ett tidigare tåg, men jag hann som tur var!

helgen har vi bara lite småsaker inplanerade, såå skönt att bara få ta dagen som den kommer. Pyssla lite hemma, ta nån promenad, fika eller bara kunna ligga och chilla i soffan ;)
Det är bomässa i Linköping imorgon, var först sugen på att gå men så ändrade jag mig helt. Orkar verkligen inte gå runt att trängas med en massa folk bara för att få inspiration, jag har även för många inredningsideér.. så nån måtta får det vara! ;) Dessutom har jag inte lust att åka till grannstaden på mina lediga dagar, tillbringar redan 5 av veckans dagar där! 

Kommer nog bli lite av en inredningsblogg här inne, vi har nämligen ett stort projekt inom detta område :)
vissa vet redan, andra inte.. Det står lixom inte skrivet i pannan, är inte den typen.
Men för er som inte vet kommer jag dra ut på det liiiite, tills jag uppdaterar nästa gång ;P
Först ska jag och min snutt äta lite räkor och annat gott framför tv:n, myspysigt!

Nu ska jag ner och slänga in sista tvätten i maskinen. Ja, det är verkligen sååå roligt att ha tvättis på en fredag-det är vad jag kallar fredagsmys ;)



Jag och min fästman.


Långa kvällar

Nu är kl kvart över åtta och det är redan mörkt ute, det börjar sannerligen gå mot hösttider.. Kan kännas trist på ett sätt med kortare dagar men ack så mysigt med en massa soffmys och tända ljus :) Att ta en promenad på alla nyfallna gula höstlöv en solig höst dag kan iaf få mig att bli lite pigg och glad :) Man får inte glömma alla fina och mysiga höstplagg som börjar strömma in i butikerna, me like..but not my wallet ;) Ja, det är tusane mej inte billigt att uppdatera garderoben inför hösten! Har spanat in ett par riktigt fina höstskor från Vagabond, dem blir mina inom kort! :)

Idag var det första dagen på denna vecka. Lite trögstartad i morse, tog mig iallafall upp 05.45!! Duscha och föna håret tar tid ;) Dock försöker jag bara tvätta håret var 3:e dag, då håret har vant sig vid det nu. Så imorn får jag sovmorgon till 06.15..yeah! ;P

Imorgon går jag en ganska kort dag, skönt!


Tänkte visa min senaste inköp i klädesväg..


Pennkjols variant från Gina.


Kort myskjol från även den Gina.


Svarta jeans med guldfärgade dragkedjor längst ner, Gina.



Två längre toppar med knappar i ryggen, BikBok.


Nu jäklar..

Hej på er, ni som ändå tittar in här trots min totalt usla uppdatering! Blir ständigt påminn om att jag faktiskt har en blogg som vissa faktiskt gillar att läsa, tror det eller ej ;)
Jag satt för någon vecka sen och försökte ladda upp en massa bilder från VÅRAN helg, 14/8-09 - vårat förlovningsdatum, dock var det så attans segt att jag sparade inlägget som utkast. Nu ska jag försöka ladda upp de sista bilderna, sen ska ni få se..och kanske läsa..om ni orkar ;)

Hoppas ni har en trevlig kväll! :) Själv ligger jag i sängen och äter Ben&Jerrys glas, Cookie Dough, godaste glassen! ;)

Titta in snart igen vettja... :)


 

 




Jag och min plutt sis som flyttat hem för praktik till dec, me like! :)