Slappsöndag

Idag är det slapp och mys som gäller råder i huset och inte mig emot ;) Vädret är grått och trist så vad passar inte bättre än mys i soffan?! :) Iof så hade vi nog inte gjort så mycket annat om det var soligt heller, amning och de nya rutinerna kring Della tar tid. Della och pappa badade i badkaret förut, Della såg ut som en liten fis i det stora badkaret :) Hon tyckte i alla fall att det var jätte skönt att bada, mycket bättre än i baljan. Vi babade henne där i i onsdags och det var ingen hit, nä fy tusan tyckte Della och skrek hela tiden! Igår var vi iväg från lunchtid fram till kvällen och det är verkligen en behändig och snäll liten bebis vi har, sova, äta, pappamys och sen somna om var det hon gjorde på de timmar vi var iväg :) Snart ska vi ut på en liten kvällspromenad i området innan sängen väntar och amning förstårs ;)


Såhär har det sett ut hemma hos oss idag! :)


Kommentarer
Postat av: Elin Grindemyr

Ohh va mysigt de ser ut! lillskruttan..

De tar ju alltid lite tid innan man kommer in i allt nytt och även förstår att man har blivit föräldrar -Oj oj oj den känslan <3



Fortsätt att mys på därhemma ;) Kram

Postat av: Natha

Mysigt! Hon är så snäll! Fint med hjärtan på bilderna=)

Kul att hon gillar stora badkaret=) Nelly hatar duschen men älskar badkaret...

Kram Faster

2010-08-08 @ 20:25:06
URL: http://nathalieboquist.blogg,se
Postat av: Jessica, Alva och Vilmer!

Mys!

2010-08-08 @ 20:39:21
Postat av: Elin Grindemyr

Jag grät massor i början, för allt i stort sett. De är mkt som händer i kroppen o man gråter för att man är så lycklig och lite känslig därpå ;)



Kram

2010-08-09 @ 08:49:05
URL: http://grindemyr.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ja, vi kan ses i veckan:-D Torsdag kanske, lr imorgon (onsdag är bokat)?! Ska vi komma ut t er o hälsa på - är nog mest bekvämt för er kanske;-)



Kram så länge - ge Della en puss på näsan:-D

2010-08-09 @ 19:38:49
URL: http://mammaninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback