Borta bra men hemma bästa..

ja, så är det nog trots allt.. :) Även om man befunnit sig i härliga och vackra Mexico i 2 veckor är det allt bra skönt att vara hemma igen, sova i sin egen säng och allt det där.

Vi har i alla fall haft det sååååå bra! :) Mexico är det land som jag verkligen kan tänka mig att åka tillbaka till eller rättare sagt VILL åka till igen! :) Jag som är helt såld på vackra stränder och fint vatten fick så jag teg, hur kan det bli så vackert egentligen?! vattnet var så turkost att det var taget från det finaste vykort! Stranden var en riktig playa, utan några jobbiga försäljare som i Thailand och sanden vit och som mjöl! Bra dessutom att den aldrig blev varm, eftersom det är korallsand blir den aldrig för varm att gå på.

Klart man var lite pirrig för att resa med Della som endast är 4 mån (5mån på onsdag) men hon imponderade på sina föräldrar så det heter duga, behändigare och snällre bebis går inte att hitta - bästa Della! :)
Efter denna resa skulle vi lätta kunna åka jorden runt med henne.. ;)
Flyget dit tog 12 timmar men det gjorde skutta igenting, hon sov, åt, jollrade eller tittade nyfiket på tv-monitorn :) Vi hade en varsinn tv framför oss så vi kunde själva välja vad vi ville se, skutta och jag tittade på Shrek och Musse Pigg - mycket uppskattat av henne som gillar "tviiiiiii" som hon själv har sagt - jodå hon kan redan prata (iaf lät det som hon sa tviiii ;)
Passagerare berömde Della när flyget väl landat, de kunde inte förstå att en bebis kunde vara så lugn och snäll en hel och så lång flygresa! :) Tji fick dem som trodde de hade hamnat framför eller bakom en kommande skrik-fest-bebis ;)

Kan säga att jag haft sjukt mycket nytta av allt jag googlade på inför resan, packlistorna var guld värt! :) Tror vi fick med allt, allt var lixom packat och tajmat in i minsta detalj - inget vi behövde sakna i prylväg! :)
De inköpen vi gjorde inför resan kan vi även använda hemma så det vart egentligen inget dyrt när man ser till hur användbara de är, vart dock bara en klumpsumma. Ex på saker vi köpte; solskydd med inbyggt myggnät till vagn, liten vattenkokade, liten termos, badbyxor till Della, resvagn m.m
En struntsak jag tog med men visade sig vara ett riktigt smart drag var ett pkt fryspåsar! Guldvärt till nappflaskor, rena och smutiga, smutsiga kräkkläder osv. Vattenkokaren var även tur att vi köpte, kom faktikst på några dagar innan vi åkte att ringa Fritidsresor och fråga om det fanns på rummet då det var ett hotell och jag visste iom det att pentry inte fanns = ingen kokplatta till att värma vatten till ersättning. Vattenkokare fanns inte! Köpte då en resevariant 0,5 liter. Utan den hade det blivit meckigt värre - gå till huvudbyggnaden hela tiden för att få kokat vatten skulle inte vara nån hit. Nu kunde vi smidigt koka vatten ( vatten på flaska givetvis), hälla i termos och även låta lite svalna så vi kunde blanda till bra temp även vid poolen och stranden :)

Kommer berätta mer om resan när jag väl lägger upp bilder, roligare läsning så ;)

Nu ska jag plocka ur och hänga en maskin tvätt, tråk- men ack så nädvändigt göra efter 2 veckor sem!

Bjuder på 1 av 45 fina bilder vi fick med oss hem tagna av två fotografer som vi hyrde under 1 ½ timme, bästa och finaste minnet från denna resa! :)


Kommentarer
Postat av: Jessica, Alva och Vilmer!

så fin bild!

2010-12-26 @ 07:38:20
Postat av: Jennifer

Hej o välkomna hem!!! Ni verkar ha haft det helt toppen - så skönt att allt har gått bra :-D - längtar efter fler bilder, hihi ;-)



Kram o GOD JUL till er tre (tack för kortet oxå, så sött!!! Själv fick jag inte iväg ngra iår...slarvigt!)

Postat av: Tant M

åhh vilken fin bild, roligt minne! vill komma ut ngn dag o höra allt om resaN :)

2010-12-26 @ 19:04:07
Postat av: Tess

Åhh de ska bli så roligt att få se bilder från er resa. Ni verkar verkligen ha haft de toppen bra. God fortsättning!

2010-12-26 @ 19:54:07
URL: http://thereseeldh.blogg.se/
Postat av: Maria

Välkomna hem! Härlig resa ni verkar haft :) Så skönt att det gick skönt med lillan på flyget, det är ju just flyget en förälder bävar efter mest nästan när det är sååå lång flygtid, så skönt att det gick bra!!! Ser fram emot fler bilder! Ha det bäst kram Maria

2010-12-26 @ 20:55:29
URL: http://mariaslife.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback