Kan inte sova

Har snart varit uppe i två timmar, gick upp 06.10! Har så svårt att sova nu när kroppen värker både här och där och inte blir det bättre av denna galna värme! Rätt komiskt att man upplever den varmaste sommaren på länge just när man är höggravid! ;)
Jag vaknar varje gång jag ska vända mig för det är ett projekt i sig, man måste få med sig alla 354 kuddar! :)
Värken i ljumskarna blir nästan bara värre för varje natt och denna natt trodde jag faktiskt ärligt att hela bäckenbotten skulle gå av när jag vred mig.. Lillan är iaf värd alla dessa krämpor, flera gånger om! :) Vår efterlängtade lilla sessa! Nu är det inte långt kvar heller..börjar bli lite smått nervös..iiiii...

Som jag skrev i förra inlägget var mamma och pappa här och hjälpte till att skruva ihop säng och skötbord och fint blev det! :) De är så snälla som kom hit och meckade ihop möblerna trots den tyckande värmen, TACK snälla ni! :) Ska lägga ut bilder på det när sambon vaknar, vill inte väcka honom med en massa fotoblixtar ;)

Idag blir vi nog hemma, har flängt runt de senaste dagarna så det kan vara skönt att bara pyssla lite inne. Hoppas faktiskt på att det fortsätter att vara mulet, är jag dum nu? ;) Det blir iaf inte lika varmt då!


Jag i förrgårkväll, v.36.
Lite trött coh svullen ;)


En av krämporna, svullna fossingar! Syns även på bilden ovan ;)
Det skvalpar tom i dem när man går, mycket märklig känsla!


Kommentarer
Postat av: Jessica, Alva och Vilmer!

Herregud Elin vilka svullna fötter! Jag lider med dej! :)

2010-07-14 @ 09:30:44
Postat av: Jossan

Åh stackare vad fossingarna har svällt, men vätskan försvinner på ett par dagar efter förlossningen, iaf enligt mina erfarenheter. Så det kan ju vara en liten tröst. Sitt med benen högt o vila så brukar det lätta lite... Fin gravidmage du har!



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback