Varma helg

Herre jisses vilken värmebölja vi fått! Visst det är jätte härligt med fint väder men med denna kropp jag har just nu tar det på krafterna, svettas konstant! Solen får gärna lysa och himlen vara blå men 33 grader får gärna bli runt 23 istället! :)

Idag tog vi en tur ut för att hitta nått bra badställe att svalka sig på. Vi åkte mot Klarsjön ute i Sörping men när det var fler bilar än på en bilmässa på parkeringen och längs vägen tänkte vi om och åkte vidare ut mot skärgården och Ekön! :) Även fast det var varmt blåste det en hel del på klipporna så därför åkte hem efter ca 2 tim.
Älskar verkligen skärgården och skulle jag vinna på lotto skulle ett landställe och båt skaffas snarast! ;)
Iof behöver man ju inte ha landställe för att ha båt men eftersom vi inte är båtvana någon utav oss känns det lite tokigt att köpa båt, men det finns en hel del begagnade till hyffsade priser.

Sitter just nu ute på framsidan, luften är lite mer behaglig nu..passar mig perfekt! ;) Känner dock en hel del mygg som surrar så jag tror jag rör mig inåt.

Hoppas ni har haft en HÄRLIG helg!


Fina födelsedagsbarnet Cie!


Jag innan kalaset. Lite svullen både här och där ;)


En strandad val på klipporna! ;)
V.35 och det känns i hela kroppen, har samlat på mig en hel del vätska.
Älskar iaf min mage för där inne ligger ju min och Chris lilla prinsessa! :)


Underbara skärgård!


Havet!


Våran smarta och snygga kylväska vi bär med oss i sommar :)
149:- på ICA MAXI!



Kommentarer
Postat av: Jossan

Minns hur jobbigt det var med värmen förra sommaren då jag gick höggravid, höll mig helst i skuggan. Men Ekön är en riktig pärla, dit åker vi varje sommar. :-)



Vet inte om du fått mina mail, men jag har skickat två... Tänkte det var bäst o meddela här om de inte kommit fram.



Kram o trevlig dag!

Postat av: Jennifer

Åh, vad det ser härligt ut med vatten o klippor!!! Längtar ut t Fyrudden m kan åka tidigast tors kväll eftersom Aliya är på Sports Camp tis-tors - roligt för henne:-) m jag o Mille får göra vad vi kan för att svalka oss här i stan undertiden;-).



Du är så fiiin med stora magen:-) - skulle vara jättekul att ses (ev. sista gången innan sessan är här?!). Är som sagt "hemma" tills torsdag - tar dagarna som de kommer så slå en pling bara så fixar vi till en date;-)



Kram i värmen...

2010-07-05 @ 14:15:57
URL: http://mammaninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback