Hemma igen

Så, då var man hemma igen efter dagar av sol, bad, SPAbehandlingar, god mat och en massa mys! :) Välbehövlig tripp till Bergsslagens skogar för oss båda, tid att relaxa och bara ta det luuuuungt ;)
SPA:t vi besökte var
Loka Brunn . Jätte fint gediget spa beläget mellan två sjöar, stora och lilla Loken med anor från 1700-talet.
Många fina gamla hus stod fortfarande kvar och hela området var uppbyggt med hus och namn från förr. Själva "badhuset", alltså spahuset nere vid sjön renoverades i vintras så det var toppenfint!
Visar bilder imorgon då betteriet i kameran just nu är slut.

Jisses sååå varmt det är!! Sitter på andra våningen och eftersom solen ligger på här typ hela dagen är det kvalmigt som bara den just nu. Visst man ska inte klaga på värmen, älskar blå himmel och sol men är man svullen och större än vanligt tar det på krafterna ;)

Imorgon ska vi till Babyproffsen och införkaffa en hel del vi inte hunnit men ännu. Ska bli mysigt men alla bebbesaker som kommer finnas lite överallt i huset :)

Ska ta en dusch nu, sen blir det sängen, natti.


SPA

Dålig uppdatering ihelgen.. men det har ju varit alldels för fint väder för att sitta vida datan och häcka! :)
Kommer en liten sammanfattning av midsommarhelgen vartefter som bla innehöll besök på förlossningen!
Hade nämligen starka sammandragningar på midsomardagen, dock är det som vanligt nu igen..skönt! :)

Nu om en liten stund åker vi på SPA för lite avkoppling! :)

Önskar sköna dagar i solen! :)


Vecka 34

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.


Midsommarhelg

Så, då ar midsommarhelgen inletts med en stor portion jordgubbar med mjölk nu ikväll, smaskigt! :)
Idag har jag mest tagit det lungt, vart hemma och mesta dels suttit på balkongen och läst och tagit det allmänt lungt :) Tog mig iaf in till stan vid 13-tiden för en lunch med mamma och syster på Carl Johan, fisksoppa blev det och det smakade riktigt gott! Tyvärr blev lunchdaten inte riktigt så som jag hade tänkt mig men man kan inte alltid vara på topp, spec inte när hormonerna sätter in.. Iof hade jag ett och annat som for runt i skallen.. Nog om det, både mamma och syster är högt älskade av mig vilket jag hoppas de vet! :)


Sitter just nu med benen i högläge, de är sååå svullna att jag knappt kan vicka på tårna..illa!
Känner direkt att det blir bättre av att slänga upp dem på bordet, v-rums bordet är perfekt höjd! ;)
Håller även på att tvätta upp lite bebiskläder, så det blir just nu ett jäkla spring upp och ner :) Sambon har redan stupat i säng, han somnade till nån fotbollsmatch, så jag passar på att styra med lite av varje.
Snart blir det sängen för min del oxå!


Jordgbbar & mjölk med varsinn tunnbrödsrulle, somrigt och gott! :)


Små bebis kläder som hänger på tork :)


Gårdagen

Igår tog jag och syrran en härlig förmiddagspromenad i det vackra vädret, sol och bå himmel..me like alot!!! :)
Åt även den klassiska sommarrätten för första gången i år beståendes av sill, färskpotatis och gräddfil...mums!
På em följde jag med Elena till IKEA för att handla säng till hennes lill* bebis i magen.
Ja, vad ska man säga..två preggosar som ska försöka få in en STOR kartong i bilen som inte var fullt lika stor..till en början men till slut gick den in! :) En snäll jordgubbsförsäljare som nog tyckte lite synd om oss kom till undsättning..haha ;) Kan säga att jag är heeelt mör i kroppen idag, att gå på IKEA tar på krafterna! Men en mysig och rolig tripp var det iaf! :)
Skulle inte handla nått men fick med mig lite kraffs ändå, som vanligt! ;)

Vi var även inne på Babyproffsen och kikade, vi hittade varsin skötväska som både var snygg och praktisk till plånboksvänligt pris! :)

Idag ska jag träffa syster och umgås lite med henne, hon åker tillbaka till sitt Örebro imorn för att jobba 5 veckor på kollo så det dröjer ett tag innan vi ses igen :(

Härlig onsdag till er! :)


Jag med gårdagens klädval
Långt linne och leggings H&M, kort jacka Gina Tricot, sandaler Vagabond, klocka GANT och solisar Prestige









Magen v.33






Min älskade lilla bebis i magen v.33 <3


Lite allt möjligt

Nu på morgonen och fm bir det att styra md både det ena och andra. Ska först plocka undan efter frukost, bädda, stryka lite kläder och sen ringa och boka en väldigt skön grej ;) Återkommer i em om det ;)

Efter lunch ska jag träffa bästa Elena! :) Tiden går sååå fort så det var ett tag sen vi sågs, nu igen!
Hon ska komma hit på en fika sen får vi se om vi tar en lite promenix oxå, beror på hur mkt hon orkar..hon är nämligen redan inne i v 38! :) Hon har BF den 9:e juli så antagligen dröjer det inte länge innan hon får träffa sin lill* bebis, myyyys! :)
Tänk så roligt våra små kommer ha när de växer upp! Om vi får enl våra BF kommer det endast skilja ca 5 veckor på dem :)

Nu måste jag sätta fart här..




Ett gammalt kort på oss, taget för ca två år sen :)
Här är vi i festartagen ;)


Tvätta

Tänkte ta en promenix till affärren för att handla lite lunch sen sen ska jag tvätta upp lite bebiskläder! :)
Kom och tänka på en sak, ska man alltid använda luktfritt tvätt- och sköljmedel till de små? Jag har köpte Ariel Sensitiv men inget annat sköljmedel, kanske ska man göra det? Det är ju ändå lukten från sköljmedlet som fastnar på kläderna vid tvätt.

Bröllopsdag

Då vänder vi lite på sagan "Så fick då äntligen prinsessan sin prins".
Har suttit stundtals framför tv:n idag och följt det vackra bröllopet och tjutgris som man är har jag fällt en och annan tår ;)
Har ganska lätt till tårar vanligtvis men nu när man är gravid innfinner sig tårarna oftare både vid ledsamheter och lyckliga stunder! ;) Är väl dock inte så konstigt att man är blödig när man har en mamma som lätt fäller tårar vid rörande tillfällen och en syster som bölar till "Den blomstertid nu kommer", tjuttrion..jajjamän :)

Idag har det fixats en hel del hemma, städat och planerat lite projekt.

Nu smaskar jag godis och ser på bröllopsmiddagen. Ska snart sova, börjar bli trött och få lite ont i ryggen av att sitta här i soffan.


Lördagsgodis! ;)


Vecka 33

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Gick in i vecka 33 igår! :)

Fullt upp hela dagen

Oj, vad dagen sprungit iväg, dock har jag hunnit med en hel del!
Lagade en god lunch beståendes av thaisoppa, blev lite stark men eftersom sambon gillar kryddig mat så vart han nöjd iaf ;) Efter att ha röjt av i köket satt jag mig med bunten av alla papper, tidningar, kuponger, foton - ja, you name it, som jag lite slarvigt nog bara lagt på hög den senaste tiden. Rensade, slängde och satte in viktiga papper i pärmar, så nu är det ordning och reda på torpet! :) På nått sätt blir jag även lugn i kroppen när jag varit i "ordning-och-reda" tagen, härligt när alla saker ligger på sin plats! :)

Vid 15.00 var det bm-besök som gällde och det visade sig att Lillan har varit duktig och vänt på sig!!! :) Nu ligger hon alltså med huvudet nedåt, rörligt men ändå! :) SF måttet låg på 31 så magen följer mittenkurvan precis!
Bm har hittills hunnit göra tre kryss och alla har hamnat på mittenkurvan, konstigt att Lillan ändå är liten?! Skönt iaf att hon växer på sig enl sin egen kurva, hon följer sin och jag min :)

Åkte sedan ner till stan och hyrde film och köpte lite snask till kvällen innan jag möte upp Chris på Halvars för en glass! ;) Mums vad gott det var!

Nu ska jag dammsuga hall och kök, ta en promenix - sen blir det mys för hela slanten!


Detta är jag idag!
Favvotröjan från Lindex är en "vanlig" tröja men fungerar alldels utmärkt
för magen att växa i. Mjuk och skön sen är den ju fint marinrandig ;)
Byxleggings är från VILA, dem viker jag ner resåren på - sitter nästan på höfterna ;)


Friday

Idag vaknade jag inte upp av solen som lyste in i sovrummet, vilket jag gjort de senaste dagarna - nä idag var det sambons väckningssignal tätt i emot mitt öra som väckte mig, nästan lika härligt! ;) Vädret är som sagt inget vidare idag men å andra sidan blir det istället mckyet gjort här hemma, få vi hoppas iaf ;)

Ska bla åka till Nordsjö på Lindövägen och beställa tapet till Lillan! :) Vet redan på ett ungefär hur tapeten ska se ut så jag slipper nog bläddra igenom alla deras tusen böcker med provexar innan beställning görs.
Det skulle vara näst intill omöjligt att bestämma sig om man inte hade ett hum om hur tapeten skulle se ut, det finns ju sååå galet mycket att välja på!

Tänkte visa Lillans fina husbokhylla som vi köpt till hennes rum :) Jag blev helt fäst vid den då
Jossan vann den i  en bloggtävling till sin lilla tjeja. Jag tänkte redan då att om vi nån gång får en liten flicka då är den given till hennes rum, tänkt och gjort - nu står den där i hennes rum :)



Husbokhylla från Millimini
Tycker den är så fin! Praktisk oxå, funkar som bokhylla, förvaring och dokhus! :)


Perfekt att den är ganska liten, passar barnrummet alldels utmärkt!







Landet

Har haft en mysig eftermiddag ute på landet bland hästar, gösellukt och grön fin natur med gassande sol..hääärligt! :) Nu ikväll har vi pysslat en hel del hemma med div saker, är sååå trött nu!
Imorgon ska jag på vattengympa på sjukan, ska bli roligt och skönt! :) Eftersom den börjar 09.15 blir det en ganska tidig morgon så nu blir det sängen! Bloggar mer imorgon.



Tänkte passa på att skriva lite i denna bok innan jag somnar :)



Solen skiner in i vårat sovrum

Åhhhh, så härligt att vakna till klarblå himmel och sol! :) Inte svårt att gå upp då och göra frukost till min karl som snart ska till jobbet. Han uppskattar verkligen när jag fixar iordning kaffe och några mackor på morgonen som jag kommer upp med på en bricka ;) Eftersom jag ändå är hemma hela dagarna nu och kan vila i princip närsom så ställer jag absolut upp på en lilla tjänsten! Lite kul att se förvandligen från zoombie till en relativt pigg karl när kaffet druckits upp, tänk vad denna dryck kan göra! Själv har jag hittills inte varit nån kaffetyp vilket jag är rätt glad över. Ganska konstigt egentligen när jag vuxit upp i ett hem med kaffeTOKIGA föräldrar! Ja, de är helt galna i kaffe, de dricker det även på kvällen vid sådär 20-21 tiden..hur kan man sova då?!
De är lite som Rudolf i Sunnes Sommar när han kommer in med kaffeabstinens på strandcafèt "kaffe, kaffe, kaffe" :) Så vill jag verklgen inte bli, så kaffe dricks bara någon gång ibland.

Ska röja av lite i köket nu sen ska jag försöka mig på ett yoga passa alá Elin ;) Solen ska sen få hjälpa till att få mitt plyte en nyans mörkare, mörkvit..haha ;)

Bjuder på några bilder från helgen!



I fredags kom gräset, fuskgräs men grönt är det nu iaf! :)



Saker till Lillan från IKEA :) En byrå till hennes rum införskaffades oxå, en vanlig slät vit från Malmserien.
Köpte även en ställning med fyra stålbackar till hennes graderob.
Galgarna är mini, så söta ;)


Aquagolf


Min fina är redo för några slag! :)


Duktig som tusan var han! Hamnade ute på green (gräsplätten längst ut til vänster!)
Han fick till swinget i nästan varenda slag, kanske en golfkarriär är nära ;)


Jag vid ån i Sörping, glad över att snart få äta glass :) Notera mina flashiga skor!
De ombloggade skorna hittar du på Koh Pangang för 20 pix, skynda fynda ;)
Ja, det där med skor är inte lätt, beslutsångest till max..foppa eller flippflopp, urvalet är stort i dessa dar ;)





I`m back!

Bloggen har legat på hyllan några dagar, eller faktiskt hela datan. Har funnits andra saker att ägna sig åt och att leva IRL är faktiskt viktigare att hinna med. Därför spenderade Chris och jag denna helg enbart tillsammans, vilket har varit myspys. IKEA besök, Aquagolf och Smultronstället är några saker vi hunnit med. Välbehövligt att bara få ta dagen som den kommer och känna lugn och ro. Kan vara bra att få ladda batterierna tillsammns ibland oxå för sen kommer vi säkert ha fullt upp ;)
Dock gillar jag att blogga, spec nu under graviditeten då alla inlägg sparas och man kan gå tillbaka och läsa för att minnas när bebis låg i magen :) Ska för den sakens skull inte sluta blogga när hon väl tittar ut, snarare tvärtom, då finns det säkert mycket att skriva om och många bilder kommer det säkert att bli ;)
Har följt en blogg under några år, började när personen i fråga väntade sitt första barn. Nu har hon två stycken och den yngsta är snart 1,5 år. Måste vara jätte kul att kunna gå tillbaka månader - ja år i bloggen och läsa samt se bilder på vad man gjorde just DEN dagen. För så är det ju ofta tyvärr, att när vissa dagar har passerat är det svårt att komma ihåg vad man gjorde och kände just DEN dagen.. Typ en onsdag för två veckors sen, vad gjorde jag då?! Njaaa, inte alltid lätt att komma ihåg då är det kul att ha en blogg! Bara därför så bloggade jag säkert inte den dagen..haha ;)

Var och hämtade ut babyboxen man får gratis
Babyproffsen förut. Är blöjhinken bra, nån som testat den?

Ska ge min ut på en liten kvällspromenix runt kvarteret nu. Känner att jag behöver lite frisk luft, har typ som svallningar..ena stunden varm andra stunden kall.



Babyboxen


Blöjhinken som tydligen ska kapsla in obehaglig lukt = bajslukt antar jag ;)


Man fick även med några babyblöjor, Vanishprov, Lactacydprov och en dvd:n "Genom ett barns ögon", tackar! :)
Blöjorna är från Pampers, undra om dem är bra?! Libreo är väl en annan stor aktör gällande blöjor,
vilka är bäst?










Våran terass

Sitter här i soffan i bara morgonrocken, fortfarande! Hade nämligen så svårt för att sova i natt.. Vaknade nångång innan 04 och kunde inte somna om, inte Lillan heller verkade det som för tusan vad hon styrde i magen :)
Då är det skönt att veta att man inte ska upp efter några timmar och jobba utan kan gå upp en stund i stället för att få ögonlocken att bli lite tyngre. Sagt och gjort, 04.15 satt jag i soffan med tunnbrödsrulle och ett glas mjölk med datorn i knät, såklart ;) Började bli trött igen runt 05, ville inte väcka Chris så jag bullade upp med kuddar i soffan, tog en filt och somnade om! :) Vaknade för 30 min sen, välbehövligt.
Inget kul väder idag..grått och trist.. Iof har jag en hel del som ska bli gjort här hemma så på ett sätt är det bra om solen inte lyser, då hade jag suttit i solstolen vid det är laget ;)

I eftermiddag ska vi på Chris systers sambos student, ska bli trevligt! :) Måste därför in till stan vartefter oxå för att inhandla examenspresent som vi inte hunnit göra ännu.. Men va tusingen ska man köpa?!
Ge mig förslag! :)

Tänkte visa lite bilder från våran terass, fick upp rottingmöblerna dit förr förra helgen då räcket kom på plats. Nu är även glaset ditsatt så nu väntar lite blomfix osv för att få det lite mysigare där uppe :)


Chilloutdelen med rottningmöblerna på plats! :)


Lite mindre medn snygg och tålig rottinggrupp.
Gillar även att det är svarta tåliga dynor. De flesta andra likande möbler har oftast vita eller beiga dynor, snyggt men inte det minsta praktiskt.


"Matdelen" med möbler i det tåliga matrialet lättaluminium (heter det så eller ljuger jag nu? ;)
Underhållsfritt är det iaf, det gillas ;)


Så här ser det ut i sin helhet.


Än sålänge har vi inte hunnit piffa till trerassen så mycket men en fin lyckta står där redan :)
Köpte denna på Vera Interiör för ett av ALLA presentkort jag fick från den butiken när jag fyllde år,
så gav du ett sådant till mig så tackar jag för lycktan ;)


Med bråviken som utsikt är terassen det bästa med huset! :)



Liseberg

I söndags var vi som sagt på Liseberg och åkte karuseller som bara den..men inte jag förstårs ;)
Vi åkte dit med syrran, hennes kille Emil och min bror. Syrran fyllde nämligen år i början av maj och istället för att ge persentkort, som man nästan alltid ger gav vi henne en heldag på Liseberg. Det vart en uppskattad present, kul! :) Vädret var perfekt, inte för varmt och inte för kallt! Chris fick sig en rejäl solbränna och jag fick lite fräknar på näsan ;) Eftersom jag inte åkte karusell fick jag nöja mig med en massa godsaker så som våffla, glass och godis :) Ja, nått ska man väl få ut av att åka 35 mil..hehe :) Tack för en härlig dag!
Vi åkte kl 7 och var hemma vid 22 igen och jag kan säga att min fötter såg ut som två korvar, svullna var bara förnamnet! Tog en snabb dusch innan jag däckade i sängen.
Kände inte av så mycket i ryggen då jag både gick, satt och stod men igår morse var jag stel som en pinne så det tog ett tag innan jag kom igång ordentligt. Det var iaf värt det för sitta hemma och inte ta sig för att göra nått skulle jag få krupp på! Det är variationen för kroppen som är viktigast, behöver jag stå - står jag, behöver jag sitta - sitter jag och ibland är det bäst att helt enkelt vara i röresle.


Det var ett morgonpiggt gäng bak i bilen ;)


Vi startade med en lunch på stan i Gbg.


Jag njuter av det fina vädret på uteserveringen :)


Syrran, Emil och brorsan på väg upp i Uppskjutet!


Här åker våghalsarna upp i Höjdskräcken, hua ;)


Syrran och Emil i Uppswinget :)


En hissnande upp upplevelse med tanke på ansiktsuttrycken ;)


Chris jämförde sina händer med Magic Johnson :)


Chris och Emil innan karusellturen :)


Fina bror! Syns att han åkt karusell ;)
Såg nu att jag även lyckades fånga krusellnissarna i bakgrunden! :)


Fina sis fick agera packåsna ;)

 



Lillskruttan

Det gick bra på ultraljudet! Lillan är fortfarande lite liten men hade lagt på sig och mådde bra. Det viktigaste är ju att hon följer sin egen kurva, vilket hon gör! Att hon inte kommer väga 4 kg när hon kommer ut har jag sen länge förstått. Bårs på sin mamma, liten och nätt ;) Förra gången låg hon 18% under när det gäller normalvikt nu låg hon på 17% så hon växer på fint! BM trodde att hon kommer hamna strax under 3kg. Efter konsultation med läkare behöver vi inte komma på nått mer tillväxt ul. Så länge magen vuxit vid de vanliga bm-kontrollerna så behövs inga yttligare kontroller så det känns skönt! :)
Lillan har inte vänt sig ännu utan sitter i magen, lilla rumpan neråt :) Hoppas nu bara att hon väljer att snurra runt så hon ligger som hon ska när det är dax att titta ut.

Nu ska jag åka en väng till affären och handla sen hem och börja med middagen.

UL

Har varit dålig uppdatering över helgen, dock har det funnit annat att göra så som att njuta av det fina vädret på Liseberg! ;)
Ger en uppdatering när lite senare idag, ska nämligen åka till MVC snart för se så Lillan vuxit till sig.
Hon var näligen liiiite liten på det förra ul:et vi gjorde, inom det normala men på nederast kurvan så nu hoppas jag hon har lagt på sig lite mer ;)

Hoppas ni har en skön måndag!

Lite sätdning och lapa sol

Idag ska jag försöka vara lite effektiv utan att stressa ;) Ska bädda rent i sägen och sen plocka fram alla sommarkläder som legat i lådor under vintern. Måste nog även ge mig på att dammsuga sovrummet, knackig rygg eller ej, dammtusarna finns där ändå...suck..
SEN..ska jag ut och sätta mig i solen och bara njuta! :)

Gick in i vecka 31 igår, nu börjar man snart bli höggravid! :)

Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.


Magen v.31


Jag och tjockismagen ;)


Tappade upp ett bad igårkväll, skön avkoppling!


Badrumsfönstret med två ljuslycktor jag köpt på House of Norrköping
och en orkideè, såklart! ;) Dock ej en äkta då solen ligger på detta fönster 
nästan hela dagen, vilket en äkta inte tål. Tycker den är fin iaf ;) 




Välkommen till min nystylade blogg! ;)

Fint va? :) TACK så mycket tusen gånger om Jossan för allt fix med min blogg! :) Jag är Såååååååå nöjd! ;)
Den är så gott som klar, bara lite småfix kvar. Bla så funkar det inte riktigt än med kategorierna men det kommer vartefter.
Det är alltså Josefin, en snäll och ur go tjej jag lärt känna (fast vi inte träffast;) genom bloggen, som hjälpt mig med bloggdesignen. Hon är så otroligt duktig både på webbdesign! När jag såg alla koder i min stilmall höll jag på att tappa hakan, är så imponerad av hur hon behärskar alla koder! Jag förstod inte mycket kan jag säga ;) Nått hon dessutom gör som ett proffs är att fota, hon tar helt galet fina bilder!

Dagen har gått i ett, är heeeelt slut! Vakande kl 7 av att min underbara snutt kom upp frukostbrickan :) 
Vi gjorde sedan iordning oss för att lämna in ena bilen på verkan. Efter det skjutsade Chris mig till hans mammas jobb där jag fick låna hennes bil, (tack bästa svärmor)  sen vidare till sjukan för vattengympa.
Så jädra skönt det var, 34 grader och känslan att vara så lätt! Kan verkligen rekomenderas för alla gravida, krämpor eller inte :)
Åkte sedan hem lite fort, för att sedan åka och luncha med Chris. Till slut bar det av mot Linkan och jobbet, där skulle papper om sjukskrivning lämnas samt säga hejdå till mina kära kollegor! Var där i ca 2 tim och trist nog hann jag ej tillbaka till bilen innan parkeringen gick ut! Kom 10 min sent och där satt en vacker (läs med ironi) lapp med en nota på 400:- gaaaah!
Till råga på allt var det lång kö hem! Någon hade fått för sig att asfaltera om E:4an mitt under de timmarna då trafiken är som tätast! Så 1 tim och 10 min tog det från Linkan, häligt..not. Iof cabbade jag ner så lite färg hann jag få iaf ;)

Imorn ska jag bara ta det lungt! Sitta på balkongen och bara ta dagen som den kommer, inga planer alls! :)


Som en sommardag!

Är det sommaren som kommit nu? Hoppas det för vädret idag har ju varit helt underbart! :) Har dock styrt en hel del inne med div saker, bla flyttat upp mycket av sakerna fårn duschrummet där nere till badrummet här uppe.
Badrummet blev nämligen helt klart i förrgår, så nu kan vi använda det ful ut! :) Det dröjde innan vi fick handfaten pga av försenad leverans och när väl de var på plats dröjde det yttligare 2 veckor innan kranarna moterades. Men nu som sat är det klart! :)

Nu ikväll tog jag och Chris en härlig kvällspromenad längs vattnet, galet skönt men solen som fortfarande lyste och de ljumna vindarna från havet! Me like it alot! ;)


Jag och bullmagen :)


Vi två


Nästan helt spegelblankt.


En segeltur på kvällskvisen skulle inte vara helt fel.


Härlig solnedgång!


Så här såg magen ut för en liten stund sen :)
Kan det vara en lite stjärt som putar ut ;)


Nödvändigt inköp

Igår em åkte jag och hämtade upp Elena sen begav vi oss till Folkparken. Vi köpte varsin glass och satte oss på en parkbänk och tjattarde om både det ena och andra :) När vi efter en stund började vrida oss som maskar och inte längre kunde hitta någon bra sittposition tog vi en liten promenix genom parken. Man får en hel del blickar när man båda två vaggar fram med varsin mage..haha ;) 
Skulle träffa upp Chris vid 17 då han hade lämnat in sin bil på recond, så vi åkte ner på kontoret hämtade upp honom sen vidare till Ingelsa Shopping. Jag var tvungen att köpa lite nödvändigheter ,detta då mina fötter numera liknar två kumpar! Vi snackar svullna fossingar! Det var typ det första Elena såg igår, mina svulla fötter som jag klämt i ett par ballerina..haha :)
Vetti tusan hur det kommer bli i sommar när de redan svullnat så mycket.. Flippflopp och foppatrofflor here I am ;)
Som sagt foppatrofflor, något jag köpte igår.
Tycker inte att dem är snygga på nått sätt men mycket praktiska då de är breda och lätta att få på.
Gu vad vi skrattade när vi stod inne på Skopunkten och rev som galningar i lådan med foppatofflor efter den rätta stl :)
Trodde aldrig jag skulle vara så desperat efter den "fula" toffeln men är man gravid så är man ;)
Hittade iaf ett par svarta för 99:- som jag säkert kommer få stor användning av i sommar, fula men sköna!
Men det var inte det enda jag köpte...
För innan det febrila letandet efter skor började var vi inne på apoteket, där köpte jag stödstrumpor!
Nu har man nått den glammiga delen av graviditeten..eller?! ;)
Hoppas dock på att strumporna kan hjälpa mina fötter och benen att inte svullna upp så mycket som de den senaste tiden har gjort.

Nu ska jag röja av lite i köket sen ta en tidning och sätta mig på balkongen, ljuvligt väder idag! :)


Glammigt värre ;)


Läkartid

Ja, då har man äntligen varit hos läkaren och fått ett utlåtande ang min lilla rygg. Det blv 100% sjukskrivning fram till den 27:e juni, sen får vi se hur det blir resten av tiden.
Ska börja på vattengympa på torsdag förmiddagar nu oxå, hoppas på att det kan lindra smärtan i ryggen. Blir ju så förbaskat stel då jag spänner ryggen hela tiden eftersom jag vet att det kommer strama och göra ont när jag sätter mig ner eller ställer mig upp.
Tog en liten promenad igår och efter 15 min så började jag halta, detta då smärtan går ner som en nerv från ryggen ner längs rumpan och ena benet..
Jag vet att vila kommer att hjälpa, inte så att det försvinner pang poff men lindring kommer det att bli. Bara jag får göra det som känns bäst för kroppen just för stunden. Att lägga sig ner på jobbet eller att ta en liten prominix när man själv behagar går lixom inte..  Därför känns det jätte skönt att läkaren nu sjukskrivit mig så jag kan lyssna på kroppen och slippa pressa den så det gör ännu ondare!
Förutom kruxet men ryggen så fullkomligt älskar jag att vara gravid! :) Njuter till fullo av magen och den lilla som sparkar och buffar där inne! ;) Hon gör min sååå lycklig!

Idag ska jag mest bara ta det lugnt och pyssla lite hemma. Måste rensa bland alla papper som jag ännu inte satt in i våra pärmar. Mår bäst av ordning och reda men vissa saker blir ofta liggandes och lite svårare att ta tag i ;)
Ska försöka få till en date med Elena oxå! :) Inte långt kvar nu innan hennes och Björns bebbe är planerad att titta ut..iii.. så spännande, undrar så om det är en pojke eller flicka hon bär på! :)