Tvätta

Tänkte ta en promenix till affärren för att handla lite lunch sen sen ska jag tvätta upp lite bebiskläder! :)
Kom och tänka på en sak, ska man alltid använda luktfritt tvätt- och sköljmedel till de små? Jag har köpte Ariel Sensitiv men inget annat sköljmedel, kanske ska man göra det? Det är ju ändå lukten från sköljmedlet som fastnar på kläderna vid tvätt.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Jag kör med parfymfritt på både tvättmedel + sköljmedel. Tvättade med det första åren när Pontus var liten med, tycker det känns bäst att ha något så milt som möjligt till de små med tanke på utvecklande av allergi o sen vill man ju utsätta dem för så lite kemikalier som möjligt.



Kram :-)

Postat av: Jessica, Alva och Vilmer!

Ne jag kör med samma som jag gjorde innan! Man ska sen undvika att byta när bebis är född då hon blir van med den ni har. Kan lätt reagera PÅ ANNAT OM NI BYTER..

2010-06-20 @ 18:08:07
Postat av: Della

Har varit lite dålig på att blogga över helgen nu, så jag har inte svarat till dig...

Jag använder parfymfritt, gjorde det även innan vi fick barn och har fortsatt. :)



Hoppas ni har haft en härlig helg, det ser så ut. :) Vad blir det för fin tapet till sessans rum? Det är så roligt med barninredning, längtar verkligen efter att göra iordning pojkarnas rum i nya huset. :)



Du frågade om det var obehagligt med EDA, jag gillade det inte. Tyckte inte att det hjälpte så mycket, sen fick jag problem efter då jag inte kunde kissa, så fikc ha kateter i tre dager efter förlossningen vilket var jätte tråkigt och jobbigt!

Ska säga att jag tyckte inte att det gjorde ondare utan. :)

Vad har du tänkt inför bedövning?



Vad ska du hitta på för roligt i veckan då? :)

Stor kram!

2010-06-21 @ 09:08:33
URL: http://dellacassandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback