Fixat

Nu har jag nischat till det i nischen så att säga! ;) Kom på idèn att sätta upp ett kort vi förstorat, blev faktiskt riktigt fint! :)


Så här ser det numera ut i den ena nischen, ett fotografi på Della ska få sättas dit i den andra, måste bara köpa en till ram ;)
Krukor från Cult Design och ljushus från Nordik.


Vart effektfullt då spotslighten lyser upp nischen :)


Kommentarer
Postat av: svärmor

Åå sååå fint det blev! Du borde skola om dig till inredningsarkitekt:)du är så himla duktig Elin. Kram

2011-01-17 @ 16:58:09
Postat av: ♥Nathalie ♥

Jätte fint!!

Postat av: Jennifer

Å, så fiiiint det blev - du är duktig kusinen min :-)!!!



Hoppas ni bara mår bra?! Här hemma rullar det på som vanligt ;-)!



Jadu, ang Mille o sjalen: mor o far köpte den i Marocko o jag hann använda den EN gång innan jag gjorde "misstaget" att lägga den över min nyfödde lillprins, sen var det KÖRT ;-) - Aliya hade aldrig ngn snuttis...lr jo, fast senare runt 3-årsåldern o jag minns att jag tyckte det var lite synd att hon inte ville ha ngt o mysa med, spec när hon sov borta o så...fast det gick ju lika bra utan så ;-). Mille är TOKIG i sin sjal...vågar inte tänka på hur det skulle gå om vi förlorade den, haha :-).



Ja, blev glad över mitt schema nu när det "riktiga" livet o vardagen stundar ;-) - kommer ha fasta men olika tider varje dag (om du förstår vad jag menar) o rullande fredagar, typ varje måndag 8.30-15, tisdagar 7-14 osv o sen rullar de tiderna varje fredag...jaja, kan inte förklara det bättre, hihi ;-)!



Zumba e både kul o skönt - passar mej med lite latino-rythm, hihi! Har kört här på Hälsoteamet eftersom det är så himla nära! Kör även lite gym, m har svårt att få till det när barnen bor hos mej (vilket de har gjort mestadels :-), o barnvakt 2 ggr i veckan funkar inte alltid :-(. Hoppas få till det bättre nu när jobbet drar igång, m det kanske blir tvärtom :-O??! Återstår att se...



Ha en skön kväll o kom i säng i tid nu ;-), hihi...ska inte säga ngt - klockan drar så lätt iväg när man sitter m macen på magen!



Krama om familjen...o kanske kan vi få till en date snart :-)?!



2011-01-17 @ 22:50:42
URL: http://mammaninni.blogg.se/
Postat av: Tess

Så himla fint :)

Du kanske borde bli inrednings arkitekt..

Kram

2011-01-18 @ 23:15:28
URL: http://thereseeldh.blogg.se/
Postat av: Elin svarar

Svärmor: TACK snälla du! :) Ja, det är en dröm jag har - att få jobba med styling av hem! Men det är så svårt att få jobb inom den branschen, bästa vore egentligen om man hade möjligheten att starta eget med ett bra koncept som gick hem hos folk. Jag har en idè men den känns så avlägsen att förverkliga :( Aja, kanske spelar på hästar i helgen, vinner och lever drömmen..hehe :)



2011-01-18 @ 23:41:59
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Så snyggt :) kram

2011-07-16 @ 11:39:38
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback