Babysång och lunchdate

Som vanligt i på tisdagarna började vi dagen med babysång, idag sista gången för terminen. Snälla Madde som håller i babygruppen överrskade oss med två smarriga tårtor till fikat, FÖR goda! ;-)
Nu blir det ingen mer babysång för våran del, inte för att vi ska sluta helt utan för att lilla Dellisen i höst inte räknas som "baby" längre utan som "mini" - det blir alltså minisång istället! :-) Det är flera i gruppen som följer med över till hösten, kul! Nästa fredag är det avslutning i stan tillsammans med en annan baysångsgrupp, då blir det dans kring stång och så lite mer tårta..hehe ;-)

Efter sången åkte jag, Della, Elena och lilla Emilia ute till Svärtinge, vi var nämligen bjudna på lunch hemma hos Jessica och Vilmer :-) Vart en jätte mysig lunch och början på em där ute! Vi satt ute och käkade, babbalade för fullt och busade med våra små :-) Blev även en svettig promenad till dagis för att hämta Alva, Vilmers storasyster. Nog för att jag visste att typ hela Svärtinge är byggt bland branta backar men jag visste INTE att det var SÅ jobbigt att gå i dem, spec med vagn och.. ;-) Känner ni för att få upp flås och bränna lite kalorier?! - Bege er till Svärtinge! ;-) Jag behövde ingen kvällspromenad ikväll iaf!
Tack tjejer för en mysig date! :-)


Babysångsgänget! :-)
De flesta av barnen syns inte mellan alla mammor, bara Emilia och Della som kikar fram ;-)


Mamma svullar tårta och Della äter banan och dricker vatten :-)


Två finisar! :-)


Skönaste slapp stilen med foten uppe i vädret vid matbordet! ;-)


E&E hoppar studsmatta, vilket mamman nog tyckte var roligast..hehe ;-)


Min söta lilla Dellis satt nöjt i gräset och tittade på allt spännande runtomkring :-)


Vilmer-bus i farten! :-)



Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka fina bilder på söta Della!!



Vi har oxå avslutning på våran Öppna förskola nästa vecka. Blir tomt sen :-/



Ha en mysig helg! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback