Chris och Nova

Chris coh Nova

Kaknästornet

Kaknästornet

Natha, Andreas och Nova (i barnvagnen) på Grönan

Natha, Andreas och Nova (i barnvagnen) på Grönan

Sthlms helg!

Oj..länge sen jag skrev i bloggen..!! Var i sthlm i helgen som var, jätte mysigt :) Var där med Chris och hela hans familj + respektive och barn :)

Vi kom upp till sthlm på lördagen vid 13 tiden..  Chris som redan befann sig i Sthlm sedan torsdagen, hade redan checkat in på hotellet då vi anlände. Hotellet vi bodde på heter Anglais och ligger precis vid stureplan, verkligen jätte fint hotell!! Totalrenoverat med en massa fina detaljer, tex platttv i alla rum:) Chris fick för första gången se hans systerdotter NOVA, så vi gullade lite med henne en stund..lilla prinessan!

Chris och jag bestämde oss för att vara kvar på hotellrummet tills vi skulle åka till Grönan för att äta julbord. De andra gick ut på stan en sväng. Efter julbordet, som bestod av två jultallrikar, gick vi in på Grönan..hur mysigt som helst!! De hade klätt in hela parken med en massa ljus och juldekoration, man kunde även åka en del karuseller, eller skridskor + olika spel/köp bås. Snacka om att man kom i julstämmning!

Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, och forts kvällen i hotell resurangen/baren. Chris somnade dock redan kl. 18 på hotellrummet pga att han hade festat både tors och fred. Kom upp till rummet vid 10 tiden och då vaknade han så vi bestämde oss för att gå till sevenelven och köpa med oss lite gott :) När vi kom ner till hotelllobbyn och baran hade det fyllts på med ännu mer folk. Verkar som det är dett populärt hak på stureplan! Även mkt folk ute.. Vi somnade runt 1 tiden och vaknade vid 10 tiden. Igen fara dock då de serverade frukost till kl 14..haha.. de har visst tänkt lite extra på alla bakfulla gäster :)

De andra gick ut på stan vid 11 tiden. Chris och jag bestämde oss för att åka ut tull Kaknästornet och ta en fka.. Huuuuu hemska hiss!!! Vi skulle 30 våningar upp och FORT gick det..och ännu värre när vi skulle ner! Fast en himla mäktig utsikt fick vi till en slurk latte :)

Sedan forts vi till stan och gick runt lite på NK, gallerian och lite andra affärer mest inredningsbutiker...me like ;) Möte Chris familj på en resurang de slagit sig ner på för att äta. Vi var dock inte hungriga pga sen frukost. De skulle åka hem efter maten men jag och Chris ville inte hem utan gå vidare i affärerna en stund till.


Vi gick neråt gamla stan när det började mörkna..verkligen urmysigt bland alla gränder! :) Chris köpte en silverlänk och jag en julduk till köksbordet. Vi gick in på en pub/resturang där Chris drack cola och jag varmchoklad..MUMS!


Forts sedan mot söder då vi bestämt att äta på Kho Panang som är ett känt thaiställe. Efter en härlig promenad var vi framme, häftigt ställe med tokig inredning :) god mat hade de oxå. Efter maten skulle vi gå tillbaka för att hämta bilen som stod på östermalm vid hotellet. Vi råkade gå lute fel väg och hamnade vid Katraina hissen..hehe.. Vi trodde att det bara var att ta hissen ner men när hissdörrarna öppnarde sig satt där en man på en pall och pratade i en telefon med sladd..haha jag skulle vilja ha sett våra miner :) De var ungefär "bor du här eller"?!  Man vet ju aldrig med sthlmare :P Men det visade sig att det var hans jobb att ta betalt av folk som vill ha hissen ner..

Dt blev iaf en ganska lång promdenad till bilen. Var även inne en stund hos Chris kusin Daniel i hans lya, sjukt snygg lägenhet mitt på östermalm.

Sedan åkte vi hem trötta och glada efter en mysig helg! :)