Elena på otten i halloween peruk

Elena på otten i halloween peruk

Min vän Emma och Cies katt

Min vän Emma och Cies katt

Natha (v37) och jag hemma hos Cie

Natha (v37) och jag hemma hos Cie

SöndagsMys

Jaha, då var det söndag och en ny vecka börjar imorgon. Igår var det en hel dag med mina kära vänner. Först var jag på tjejträff hemma hos Cie :) Vi som var där var Emma, Natha, steffi och jag. Vi åkte och köpte mat på Willys för att sedan åka till Cie och göra tacos. Supertrevligt var det :) Å Nathas mage bara växer och växer, hon ska ha sin bebbe när som helst! :)

Vi åkte därifrån vid halv sju tiden, mätt och seg efter alla mat! Skulle iaf hem för att göra iordningen mig inför kvällens partay. Råkade dock somna och vaknade lite försent, 20.30! Ajja, gjorde iordning mig och stck sedan bort till Elena. Madde och Alex var redan där då jag kom dit. Vi satt och drack och tjattrade tills vi gick ner till otten vid halv tolv tiden. Inte så mkt folk ute just då men det strömmade till fler och fler. Syrran var oxå ute, KUL! :) Dansade och hade tokroligt hela kvällen. Kom hem vid tre, tack mammsen för skjutsen!

Så nu sitter man här och är såå seg dagen efter. Mysigt ändå då det redan är mörkt ute. Tänkte beställa pizza snart och bara mysa i soffan.
Imorgon blir det plugg först och sedan jobba 16-21.

Lägger upp lite bilder från gårdagen.

Ha en skön södag kväll!

Jag och Elena på Middagen

131889-6

Tokkul lördag

Måste bara berätta om lördagskvällen, förra helgen. Jag, Elena, Madde och Alex  var ute och åt på Palace resturang med Elenas bror och hans flickvän + deras vänner. Vi var ett sällskap på 23 st  :) De hade dukat upp värsta långbordet och vi fick en del blickar när vi gick förbi alla bord i en stor flock..hehe..  Det var super god mat oxå, trots en del missförstånd etc, kan inte vara lätt att servera 23 varmrätter samtidigt! Jag åt färsk tagliatelle med strimlad oxfile i cognacspepparsås..mums!Vi kom vid kl 21 och stannade tills ca 23.30. Sedan gick vi vidare till otten och drack billigt ;)
Sedan tillbaka till Palacenattclubb och shakade och hade kul!
Imorgon blir det utgång igen, längtar! :)

Chris kom hem för ca 1 tim sen.. Matte och han sitter och kollar på tv med en varsin öl.. Det blir säkert puben för deras del, själv laddar jag inför imorgon ist :)NovemberDag

Då sitter man här vid datorn och skriver sitt första blogginlägg..
Chris är i Sthlm, han åkte dit igår för att hämta bilen men fastnade
såklart hos Matte. Hoppas han har åkte nu (han har ingen batteri kvar på mobben)
Nu måste jag fixa lite här i bloggen så den ser OK ut..


Må Gott