Tada..här igen

Det var ju faktiskt kul att kika in och skriva lite då och då :) ligger just nu i sängen och ska sova.. Imoron väntar det roliga inredningsjobbet i vardagsrummet..yeah! :) Det ska bli kuuuul!

Idag/kväll har jag varit barnvakt åt min sambos systers barn, mkt godis och bus har det blivit :) Tog mig faktiskt en riktig lååångpromdenad från öster upp till eneby..hurtigt..japp..japp.

Barcelona på torsdag...iiiii..längtar! :)
Må så gott

Härliga Fredag!

Vilket underbart väder det är idag...weee :) Ska snart ut en sväng med Svarta Faran..haha :) Kanske cabbar ner om molnen inte tar över...hmmm..såg visst nu att de börjar närma sig..
Usch, min hals är inte helt återställd än..bhuu.. Har mer eller mindre kraxat som en skata (ja de är finare än kråkorna..mohaha) hela veckan! Kan man ha infalmation på stämbanden, om svar ja..så har jag haft det.

Jobbet då..nja det blev ingen större hit.. Jobbade på Hitta.se i ca en månad bara.. Det blev en massa strul hit och dit. I samma veva fick jag ett nytt jobb erbjudanden..i Boxholm! Ja..ni läste rätt..jag sitter och pendlar till den hålan varje dag=inget kul! Känner mig besviken även på detta jobb då mycket som lovades på anställningsintervjun ej har hållits. Meningen var att jag skulle jobba mkt hemmifrån och mesta dels besöka företag..men vad händer..jo jag sitter vid en telefon dagarna i ända...!  Håller ögonen öppna när det gäller jobbannonser. Ska nog ta tag i det där med utbildning..Just nu lutar det år form&design. Det skulle verkligen vara så attans kul att få hålla på med mitt intresse även på jobbet! :) Vi får se hur det blir med allt.

Nu ska vi käka..färska tortollini..yummi!
Må så gott