Dan för dan före doppardan. . .

Så, nu är dagen alla väntar på snart här... All denna stress för EN enda dag som man ändå sitter och väntar på ska ta slut så man kan få öppna sina julklappar..hihi.. ;) Nå, det är faktiskt en ganska mysig dag.. Sen vänder det och börjar bli sommar...;) Okey, det lär dröja då året börjar med rätt sega månader feb-mars..dem kan vi skippa. Gör på April direkt ist vettja ;) 19:e mars kan vi ju oxå ta med..haha. Denna låt för mig att tänka på sommaren så det spritter i kroppen..Nattuggla..

Är forf uppe, men nu ska jag stänga av datan och släcka lampan för idag.

Har suttit och lyssnat på Ozzy`s Dreamer, rysligt fin...


Attityd
Gillar denna bild med Heidi Klum - man måste ha lite skin på näsan ibland ;)

Tredje advent

Har suttit och lyssnat på en massa jullåtar fån youtube.. Sökte på John Lennons- So this is charistmas, tänkte lägga upp den här... Men jag ändrade mig, bilden jag har av den låten är inte den samma nu när jag har tittat på videon.. Finns inte ord för alla hemskheter en del männsikor i världen får uppleva! Om ni vill förså vad jag menar så sök upp den på Youtube. Ville inte lägga om den här om någon kanske vill ha kvar den "juliga" bilden i huvudet nästa gång låten spelas. Jag fick mig iaf en riktig tankeställare... Lägger upp en annan låt som får en i julstämning :)

En till..

Remix av Tiesto. Han är grym på få till bra club musik! Vill bara dansa loss på nån fräck club när jag hör denna, eller criusa runt i Chris bil med basen på MAX! Yes, that`s me ;-)


Riktigt bra remix


Bo i Norrköping

Läste precis Pernilla Whalgrens blogg. Där har hon skrivit ett inlägg om hur fint hon tycker Norrköping är. På sin julturnè var ett av stoppen Norrköping och då passade hon på att se stan lite oxå. Håller med henne att det finns väldigt fina och mysiga affärer längs med drottninggatan och framförallt nere vid knäppingsborg.
Det har hänt en HEL del på bara något år, stan har fått nytt liv. Många nya affärer, restauranger, fik osv.. Kul att stan har fåt sig ett lyft. Hon slutade med att skriva "snyft! Lyckliga ni som bor i Norrköping". Den har man inte hört för,det var nått nytt. Tror dock att stan gör sig bra nu på vintern. Det är julpynt överallt till och med på spårvagnarna!Lägenhet..

Har varit och tittat på en idag..får nog bli den, om det går vill säga.. Känns tungt..men det blir bäst såhär.
Tiden får utvisa hur allt blir. Just nu vill jag bara få mina känslobitar lagda i pusslet, få distans och få tänka och känna... Allt känns som en tvättmaskin som aldrig vill sluta centifugera..upp och ner, runt..runt.. Kaos. Känslorna slungas hit och dit, humör upp och ner. Antar att detta ej är ett ovanligt fenomen. Finns så mycket som kommer bevaras ända in i hjärteroten, och så får det bli.

Ibland behöver man skriva av sig, det hjälper.. Dock svårt att formulera ner känslor i ord.


Tänk om man ändå kunde få ge sig iväg, bort en stund, få ladda sinnet och batterierna. Sol och salta bad. Älskar havet, speciellet det turkosa :)

Beatels - here comes the sun, får avsluta denna dag..den får mig att bli glad!
(ja, jag är allätare när det gäller musik) :)
Må så gott


Tankeställare...

Ja, mer kan man väl inte säga efter att ha sett dokumentären
Britney Spears FOR THE RECORD.
Vilket liv hon lever..sanslöst! Papparazzi ÖVERALLT! De till och med cyklar brevid bilen för att få en skymt av henne. Jag förstår att hon fick ett "psykbryt" ,vem skulle inte få det efter allt hon gått igenom..??
När man mår dåligt är det väl sina närmaste man vill vara omringad av inte 350 papparazzis som trycker kamerorna upp i näsan på en. Det är väl inte konstigt om man vill attackera dem med paraply. De får fullständigt skylla sig själva.
Dock var det Britney som fick stämpeln "psykfall" efter den händelsen. Men hur faan ska man markera sitt privatliv när man inte ens kan gå till en leksaksaffär med sina barn, då man äventyrar deras säkerhet.
Tycker det är skamligt att folk inte har mer respekt för sina medmänniskor.
Det är deras jobb är att ta kort och bäst foto = mest pengar, men är det inte sjukt hur långt de kan gå?!

I mina ögon är hon sjukt grym på det hon gör, duktig sångerska och dansare! Tror även att hon är en riktigt rolig vän, spexar och bjuder på sig själv. Helt enkelt en go tjej som älskar det hon gör och sina barn. Det är ju för fanken hon som gör att vi kan stå och dansa loss till alla dessa bra låtar hon gång på gång levererar, med lite hjäp av helt grymma producenter ;)

För risk att låta som en fjortis (men det bjuder jag på)...  GO Britney GO Britney!Håller med henne om att kunna sätta sig i bilen, lyssna på bra musik och bara köra, är ett riktigt bra sätt när man vill vara i fred och tänka. Man får nån slags fihetskänsla. Helst ska det vara mörkt ute.
Bra slut när hon ätligen fick tillbaka sin bil och körde iväg, 
                                                    
                                                              

                                                            She`s on the road again.

                                         
                                     
                                        
                                                           
Bild från popsquire.comThe Hills

Har suttit och tittat på de 3 senaste avsnitten av The Hills. Det är något med den serien som gör mig glad! Visst, det innehåller intriger, kärlekstrubbel osv..
Men för en liten stund glömmer jag mina egna bekymmer och förstår att jag inte är ensam med mina känslor. Jo för så är det faktikst, känner man sig nere tror man att man är den enda i världen med med dessa känslor och tankar.. Jag blir dessutom glad att se alla vackra människor och deras lyxliv :)
Shopping, roligt uteliv, fina miljöer... Behöver nog en ordentlig tjejweekend med mina vänner. Lägligt nog åker Elena, Alex och jag ner till Barcelona i april.. ;) Så det ser jag verkligen fram emot...iiii.... :)

Nä nu blir det lite lunch...


Lägger in en bild på mig och mina syskon som är de bästa syskonen man kan tänka sig! Storasyster älskar er. Dock ser jag minst ut i skaran...;)
Må så gott