Jobb

Så har det gått 2 dagar på det nya jobbet! :) Riktigt kul är det oxå! Bra arbetskamrater och givande uppdrag :) Dagarna bli långa, men vad gör det när man trivs. Vill man tjäna bra gäller det att ligga i.

Ihelgen blir det uppiffning av vardagsrummet, väggarna ska bli vita och fräscha... :) För övrigt blir det en lugn helg. Mutti fyller 50 nästa helg så då bär det av till hemlig ort..?! Mamma har själv kokat ihop nån suprise! Är hon inte den bästa som fixar en liten tripp till sin egen födelsedag?? Älskar min lilla mutti.

Nu ska jag laga pannkakor till lunch låda imorgon. Det blir även sylt och glass :) Ja, vad ska man säga...ibland är det bra skönt att ha hög ämnesomsättning..hihi ;)

Min snutt, du ställer då alltid upp! Love

Ta sig i kragen

Japp, det är var man borde göra när man bara kollar runt på alla andras bloggar men struntar fullständigt i sin egen..skärpning! Såå..vad har hänt på ett halvår då..hehe?! Jobb, skola i vanlig ordning, Thailand i en månad vilket inte är i vanlig ordning pluss en massa andra små ljusglimtar.

Å så har man skaffat sig ett nytt jobb..yeah!
Så nu är det någon annans tur att göra en god gärning i samhället och bege sig till närmaste äldreboende.. Jag har gjort mitt....i 6 år! Dax att lära sig nått nytt? Få ett schema? Slippa jobba helger? Fast inkomst? JA, det är på tin!
Nu ska jag lägga mig i soffan med den BÄSTA och myspysa.

Ska bli bättre på uppdateringar, lovar!