Trevlig kväll

Kvällen har varit väldigt trevlig, kul när man får räffa så mycket folk på en och samma kväll.

Först var jag på kalas för min farbror som fyllde 50, grattis grattis:) Släkten var där, väldigt trevligt och god mat! Sedan bar det av hem till Elin, det var som att kliva rakt in i en hönsgård.. Elin hade nämligen ordnat en tjejkväll, så det var kackel på högst nivå..hihi  Det bjöds på så mycket gott att karius och baktus säkerligen bygger bo i mina tänder just nu..;)

Imorn ska jag städa det sista jag ej hann med idag, handla en julstjärna jag spanat in, ut till Lindö och till sist laga söndagsgryta. En promenix ska nog oxå hinnas med, det får bli i Lindö.

Nä, nu ska jag sussa..

Måste bara tipsa om en härlig låt som finns med i The Beach Dario G - Voices. Drömmer mig bort, utomlands........The Beach stranden - Maya Bay Thailand mars 2006.
Phi Phi öarna -Thailand Mars 2006
Monkey Island - Thailand mars 2006


Koh Nak - Thailand mars 2006
Vad har jag gjort...

för att förtjäna att inte vara lycklig... Snart är det jul och alla går omkring och tycker att det ska bli så mysigt... Själv känner jag mig tom..det ekar tomhet i mitt sinne... Allt som kunde bli så bra gick käpprätt åt ...... Känner mig förvirrad, måste man alltid glädjas åt andra? Kan man glädjas men samtidigt ta det som en personlig motgång. Jag är kluven.

Vill att allt ska ordna sig. Vill inte känna ensamhet när andra bildar flock. Jag är så ledsen att det skulle bli så här. Det är inte mitt fel, men någonting gick snett och jag är inblandad, alltså ÄR det mitt fel ändå.Tomten, jag önskar mig lycka!
Må så gott