Helg feelings

Lyssnar på hög (!) musik och städar :) Denna låt får mig känna att helgen är här!
Imorn har jag bjudit hit några vänner, så först blir det lite förfest här sen utgång. Ska bli riktigt trevligt!



Stockholm

Så, nu är man hemma igen efter 2 dagar i Sthlm! De har varit riktigt trevligt med konsert, hotellövernattning, shopping och mys :)
Ang konserten ---> Den har fått ganska usel kritik och recensionerna har inte varit de bästa, dock tyckte jag att de var riktigt grymma på scen! Som Chris sa, de har hållt på i över 15 år..det är klart att "glöden" på scen kanske inte är den samma nu. Har man inte sett dem live tidigare är det svårt att ha nått att jämföra med. Både Chris och jag var nöjda med uppträdandet och låtarna de levererade! Attityden kan man inte anklaga dem för att ha tappat iaf..haha :)
Sångaren såg riktigt arrogant ut där han stod i sin jacka (?!) och såg allmänt otålig ut. Kasta snus och sparkade av sig skon hann han oxå med :)

Tänkte lägga upp lite bilder men som VANLIGT när jag är igång med tekniska prylar så vägrar dem att lyda!!! Iof gick det förvånandsvärt smidigt denna gång men bilderna gick inte att vrida i visningsprogrammet, vill inte riskera att ni ska få nackspärr av att titta på dem :) Lägger upp dem senare.
Fick upp ett klipp på youtube iaf, riktigt bra gjort tycker nog min kära sambo..hehe ;)

Denna låt fastnade i huvudet igår kväll, fin som attan.. Vilket framgår i början av låten ;)





Konsert!

Idag bär det av till Sthlm så fort Chris slutat jobbet. Konsert i Globen väntar..weeee :) Vi ska se oasis!
Vi stannar i Sthlm över natten och morgondagen. Vi ska bo på Anglais som ligger precis intill Stureplan ev blir det nån liten god drink på nått trevligt ställe efter konserten ;) Imorgon blir det att gå i affärer..wihooo :) Vi tänkte även gå förbi Östermalms hallen, där snackar vi delikatesser..mums!

Ska vara hos optikern vid 11, dax att hoppa in i duschen.




Anglais (bilder lånade från deras hemsida)


Stressigt..

Herre jisses, va stressigt det blev imorse!! Pga av en miss angående datumet för mötet, höll de på att inte bli nått möte alls! Jag hann som tur var till Linköping och mötet kändes RIKTIGT bra :) Hoppas hoppas..
Tack min Snutt för du tog dig tid att skjutsa mig så jag kunde hämta bilen! Tacka vet jag flexibla människor med flexibla jobb..hehe :) Jag har alltid påstått att mäklare har det idela arbetssättet, ett jobb där man har varierande arbetsuppgifter i varierande arbetsmiljöer.
Ett sånt jobb vill man ha, man tröttnar nog inte så fort då. Fast det kan nog vara stressigt ibland, spec om man har en stressad flickvän som ringer och ber om sjkuts..haha.. :)

Ska ut till Lindö och lämna tillbaka bilen. Bror ska skjutsa hem mig igen så det är nog bäst att jag drar mig nu.

Hoppas ni har en bra tisdag!



Dagens Elin. Svart skjorta H&M * Vitt linne Gina Tricot * Jeans från Tommy Hilfiger
Pärlarmband från Snö of Sweden.


Så jäkla bra!

Chris ringde nyss och sa att han hade klarat sin tenta i ekonomi, som han skrev för några veckor sen!

GRATTIS GRATTIS min Älskling! Detta var du sååå värd! VG oxå, attans va skickligt ;)
Inte långt kvar innan du är licenserad mäklare..iii..spännande! :)
Tänk att han snart ska tittulera sig som mäklare, det ni ;) En riktigt grym sådan!

Grattis en en gång!



Mäklarna - En riktigt rolig serie :)

Duktig

Ojoj..det var inte igår jag tränade..det känns nu!! Mina armar darrar så fort jag lyfter upp dem..haha :) Aja det är väl så det ska vara, känns ju som sagt att man gjort något nyttigt med kroppen. Nu jäklar blir det 4 pass iveckan och därmed basta!! Chris ska med imorn, bokade in en tid så han inte kan slingra sig ur..man får inte vara dum ;)

Nu ska jag ta mig an 1600 gram köttfärs! :)



Kanske skulle kolla in denna bok på stan :)

Veckans första dag

Sitter just nu med träningskläder på, redo för att bege mig ner till gymet, wiho :) Chris och jag skulle egentligen ha kört ett styrekträningspass ikväll, men karln föredrar elitseriehockey i Linköping ist..konstigt..;) Så då passar jag på att besöka gymet nu på fm ist.
Idag ska jag vara kock, ska laga matlådor och frysa in :) Bra att ha, dels för Chris som jobbar och då slipper lägga ut pengar på lunch ute varje dag. Bra för mig med då jag slutar slarva med luchen pga av lathet, nu blir det bara till att micra..gu så bra!!!

Fick ett väldigt glädjande samtal i fredags....yeah! :) Så i morn ska jag infinna mig på ett kontor i Linköping.

Ha en bra måndag!



Nu ska mina biceps bli lika stora som på bilden...
Haha, hur gick detta till? :)


Grått..

Fy tusan vilket grått och trist väder det är idag!!! Trodde kl. var runt 7 när jag vaknade i morse, den visade sig vara 10.30!
Fick studsa upp bums för att hinna, skulle träffa Mimmi vid filmstan vid 11.
Hann inte ens få på linserna så glajjerna fick följa med på näsan, inte ofta jag ger mig ut på stan med dem :) Dåligt val av dag dessutom, skulle behövts vidrutetrorkare på dem ;) De immade även igen totalt då jag steg in på Bagarstugan nere vid knäppingen. Fick ta av mig dem och ställa mig 1 cm från tavlan för att se vad jag skulle beställa..haha :)
Fikan med Mimmi var iaf väldans trevlig! Vi tjöta som bara den :) 1 ½ timme satt vi där på översta våningen i de mycket stora och bekväma fåtöljerna..var lite fjällen känsla över intedningen, riktigt mysigt  faktiskt.

Ska käka lite av resterna som blev över från igåt, gottit! Om några timmar ska jag hem till Cie på tjejkväll, ska bli trevligt!

Vad ska ni hitta på en lördag som denna?






Dans

Sitter i soffan och tittar på Let`s Dance, vem tror ni åker ut?? Jag vett i sjutton.. Tycker alla är bra på sitt sätt men Kitty känns lite för mkt..ofta!
Det blev hämtmat från Sing Thai..yummie yummie :) Chris sitter och "ölar" och jag tänkte hälla upp ett gals vin...eller ska man ta sig en liten dooleys (hur det nu stavas)?! Det är ju riktigt gott med lite glass till :)

Hoppas ni alla har en trevlig kväll!

Burrr

Jäklans va kallt det är ute idag!! Gick en ärende till banken och sen förbi Konsum, höll på att frysa ansiktet av mig...huuu..
Chris kommer med bilen snart, måste fixa lite grejjer..och eftersom jag har tvättstugan oxå så fick jag låna racerbilen..wiho :)

Det blir nog mys ikväll! :) Dock sa Chris att han ville dricka lite öl och han får gärna sitta i soffan och öla, då kan jag vina..hehe :) Frågan är bara vad vi ska äta, göra nått gott hemma eller hämta..hmm..?!



Jag i festar tagen hemma hos Robban och Elin.


Fredag!

Snart helg..weee.. :) Även fast mycket tid spenderas hemma just nu så är det alltid något visst med helg, de flesta är lediga och glada..vilket smittar av sig!:) En vän som bor uppe i Gävle messade nyss och ville ta en fika imorn, då hon är på besök i stan. Så dagen imorn är redan fullbokad, kul! :)
Ikväll vett i tusan vad man ska hitta på... Är inte 100% helt frisk än så det blir nog ganska lungt ändå. Kanske beställa hem lite god mat och se nån film med Chris :) Eftersom det är tjejdag med vänner hela dagen imorn skulle det vara mys att spenadera kvällen med honom! Dock har jag ej frågat vad han känner för att göra ikväll, så vi får se vad kvällen för med sig.

Först blir det tvättstugan och en massa andra bestyr..

Tänkte visa tunikan och toppen jag beställde från Halèns.




Tunika i gammaldags rosa färg.
Färgen är lite skev på denna bild.



Svart top med påsydd "korsett".
Rosa botten med svart spets. Det är riktigt snygg på :)

Partylördag

Det ser ut att bli ändrade planer för lördagen. Först var det spikat för förfest sen vidare till ottens nyinvigning, dessvärre är de tyvärr inte klara med renoveringen så den planerade utgången dit blir nästa helg ist.
Nu blir det mysdag hemma hos Cie ist med mat och film och en massa tjejsnack, trevligt det med :)

Nu blir det handboll...HEJJA SVERIGE!




Utgång på Sliver i Jönköping i aug förra året, riktigt kul hade vi :)

Jag idag

När jag ändå är igång här på bloggen, slänger jag in en bild på dagens jag :)

Känner mig som sagt lite piggare idag, har till och med bytt ut pyamas byxorna mot mjukisbyxor..wow..wow.. :)



Lång skön topp från H&M Organic och svarta velour mjukisbyxor, även dem från H&M.
Gammalt hårband får "piffa" till det hela idag ;)

Baka..

Hade bestämt mig för att baka mockarutor, min special..mockarutor alà Elin :) Tar receptet från 2 st böcker, själva sockerkakan från Läslusen kokbok, en kokbok för barn ;) Till glasyren används recept från Bonniers kokbok.
Men som sagt nu velar jag lite..ska jag försöka mig på bullar ist?! Tredje gången gillt kanske? ;)
Det har nämligen gått käpprätt åt skogen de två gånger jag testat på "bullmamma" rollen.. Första gången hade jag inne bullarna 40 min i ugnen, läste galet fel på receptet..haha.. :) Det blev bullar hårda som knäcke! Andra gången blev de för degiga ist, alltås så borde det bli något mellanting denna gång..right?!

När jag kom hem från min runda i ocka slängde jag mig på soffan, låg och inspekterade våran grovt snygga fototapet i v-rummet. Vi (läs målaren/tapetseraren) satte upp den nu i nov och vi är riktigt nöjda med den, ett bra val av oss!
Nå..lite hjälp fick vi på Nordsjö, inte lätt att välja ut en fototapet när det finns en uppsjö av olika varianter.

Nästan alla möbler i v-rummet är nya. Vi har riktat in oss på möbler i färgen valnöt och vitt, det blir en snygg balans av mörka och ljusa inslag i rummet. Just nu är känslan av en stilren "moder nature" look. Mörk valnöt och vitt som bas, grönt och svart som accent färger. Har lite planer på fler möbler jag vill inhandla vartefter, 3 st skåp och en skänk. Hoppas bara inte karln läser detta inlägg, han går bannanas över mina inrednings ideèr som flödar ideligen, men ack så fint det blir ;)
Skulle hen ändå gå in och läsa detta så gåååår det faktikst att ha OASIS tavlan övanför soffan, det skulle bli skit snyggt..jag LOVAR! :)




Fondväggen på våran "kort" vägg i v-rummet.




Matsalsbordet med stolar i v-rummet.



Från MIO
Här är skåpen jag har tänk mig, Det är såå läckra, valnöt
med glasdörrar + belysning i glashyllorna inne i skåpet. Skulle vara snyggt med
3 st och en skänt under i valnöt. Eller så skulle man kunna ha en vägglist och sedan 1 skåp
på vardera sida...hmm.. det tåls att tänka på ;) Mer förvaring behövs iaf för ALLA våra finglas.


Nu blir det bakning!


Sovmorgon

Sitter i soffan med laptopen och en kopp te. Jädrans förkylning som vägrar släppa!!! Idag känns det iaf lite bättre.
Vaknade vid 02 i natt och var hur pigg som helst! Gick upp och satte mig vid datan en stund, somna om på stört då jag gick och la mig igen. Åt frukost vid ca 9.30.. Var så attans trött att jag somnade om och vankade i soffan vid 12!
Sömn behövs för att bli väck med bassilusskerna.. Ska ta en promenix nu sen hade jag faktikst tänkt baka något smarrigt!




Jag med min nya dator i förrgår kväll :) Var inte överdrivet pigg på denna bild ;)

Skor..

Hämtade ut ett paket idag från Halens, blev besviken... Skorna var inte alls lika fina som de såg ut att vara på nätet då jag beställde dem. En top, en tunika samt nattlinne med tillhötande kimmo ska jag iaf behålla.
Imorse gav jag Chris frukost på sägen, inget ovanligt faktiskt..han har blivit OTROLIGT bortskämd med det! Men det gör mig inget, ska jag göra frukost till mig gör jag såklart till honom med. Dessutom är det så mysigt att starta dagen tillsammans med frukost i sängen med nyhetsmorgon på tv:n..myspys ;) Imorse blev det en lyxvariant med flera olika pålägg.

Ska åka ut en sväng till Lindö nu och hälsa på mutti, papputt och lillbror :)



En bra start på dagen! :)


Yeah!

Sitter just nu med min sprillans nya laptop i knät! :) Den inhandlades igår på Media Markt tillsammans med en fin dataväska..weee.. :) Har faktiskt aldrig haft en egen data innan. När jag bodde hemma delade jag den stationära datorn med resten av familjen och den senaste tiden har jag snyltat datatid på Chris laptop! Dock har vi en stationär oxå men den har funkar sisådär vissa perioder.. Chris köpte sig en ny han med, hans förra sjöng på sista refrängen.
Nu blir vi riktiga datanördar med varsin laptop..hehe ;)

Har precis kommit hem från en luchdate med Chris. Vi åt på restaurangen som ligger i korsningen Kungsgatan/S:t Persgatan(komer in på vad den heter), riktigt gotd mat till bra pris! Var på en intervju på fm, det gick skapligt bra.. Man blir ju alltid lite nervös innan men jag svarde på frågorna så gott jag kunde..hoppas det räcker till en anställning! Vill ha ett jobb NU!

Ska ta en promenix nu sen blir det in och söka fler jobb + stryka klädberget som ligger och ropar mitt namn i datarummet.. ;)

Ha en bra dag där ute!

I full gång

Är oljas det så det står härlliga till! Det skvätter olja, på väggar, golv och ja...till och med i taket ;) Nae vars, jag försöker hålla mig till borden och tv-bänken. Som vanligt när jag är i gång och styr hemma så blir det alltid ett större projekt än vad som är tänkt.. Men idag har jag lyckats hålla mig till det jag ska och inte sätta igång med fönster putsning, städ i nån låda, eller nått annat. Ja, jag vill ha ordning och reda runt omkring mig! Dock måste jag ibland slå band på mig själv.

Nu ska jag fortsätta så jag blir klar innan Chris kommer hem, då ska vi till Media Markt :)






Grått och trist, men glad ändå

Ja, idag är det sannerligen en grå dag..jisses, vilket trist väder! Inte lär det spricka upp något under dagen heller...
Känner mig ändå förvånadsvärt glad idag, lite märkligt då jag även fortf är sjuk... Känner på mig att jag kommer få ett bra samtal denna vecka! :) Jag tror på mig själv nu, det behövs, för attans va tråkigt det är att bara gå hemma...

Idag är planen att gör en hel del "to dos". Ja, en hel del har jag samlat på mig..

* Gå ner till konsum och handla mat
* Gå igenom den hög av papper jag samlat på mig. Sortera och sätta in i pärmar
* Sicka in en ansökan
* Ringa några samtal
* Olja in bord och tv-bänk innan de torkar ut totalt!
*Laga mat
* Åka till Media Markt

... Så, det kanske är dax att sätta fart nu.

Ha en bra dag!






En glad moi idag!

Soffmys

Jaha, så sitter man här i soffan 300 näsdukar senare.. Jisses..hur mkt snor har man egentligen?!
Chris kom hem vid 18 tiden,  jag stod vid i köket och lagade mat..kände att jag behövde göra nån nytta idag iaf!
Kotletter, ris, och sallad... gottit.

Tänkte faktiskt klä på mig min räv och bege mig bort till konsum, är sugen på ministrone soppa :)  Med räv menar jag ingen flådig päls av nån avliden räv ...nä, utan min fjällräven jacka ;) Det var ett hejdundrande BRA köp, har inte frusit en enda gång i vinter med den på!





Här är min "sjukbricka" med mina bästa vänner för tillfället.
Nytt te måste jag köpa kom jag på!



Sjuk..

Sitter och snörvlar som en galning, avverkar näsdukar som aldrig förr. Har använt ett helt paket sen Chris kom hem med en apotekspåse för nån timme sen. Fortsätter det i denna takt lär det snart ske en drastikst uppåt kurva för skövlingen av regnskogen..sorry.. ;) 
Tack iaf älskling för att du kom hem med div saker!

Helgen har varit lugn och skön, mkt beroende på mitt hälsotillstånd. Fredagen var iaf spikad för sexparty hos Elena, och trevligt hade vi! Det belv en hel del fnitter, skavller och några (läs en flaska) glas vin :) Även en del diskussioner om sex, barn, förlovning, jobb, hundar (?!) osv... En riktig tjejkväll helt enkelt! Ljudnivån låg väl kring 200 db kan jag tänka mig, lätt hänt med 15 brudar i ett och samma rum! ;)

Lördagen blev lugn. Dagen förflöt framför tv:n med film och hämt mat. Beställde från Babels torn, väldigt god mat måste jag säga! Vi åt oss riktigt mätta båda två. Chris stack ner till Konsum senare uder kvällen och köpte räkor, chiabatta och nått italienskt pålägg (karln är såld på pålägg från spanien och Italien, så även jag nu för tiden), jäklans gott!

Igår var vi medbjudna av Chris föräldrar till Palace...för mat alltså ;) God plankstek blev det! Skrapa näst intill plankan, så aptiten är det inget fel på..trots viruset jag åkt på.


Chris har nämt några gånger varför inte jag har " en modeblogg" och lägger upp "dagens". Ehhh.., vet inte om jag orkar vara så moderiktig och få en massa kommentarer ang min outfit varje dag. Meeeen..jag kan ju kanske gör det någon gång i bland.. Så, varför inte börja idag när man är osminkad och luffar omkring i pyjamas byxor, raggsockar, och en hästsvans..(uppsatt igår?!) ;)  Dock har jag duschat och borstat tänderna..bara så ni vet ;)
Äh, nu kör vi...




* Vitt ribbat linne VILA * Munkjacka i velor CUBUS * Pyjamas byxor H&M
Har även på mig raggsockar fån mormorIrma.se ;)



Nu ska jag läsa forts läsa min bok och avverka fler näsdukar....


Idag gäller det...

Håller tummarna för min egen del idag...huuu..är faktiskt lite nervös.. Vill detta så mycket!

Tvättstuga nu fram till 12, en snabb sväng på stan, ner och hämta bilen, åka till Lkpng, hem och fixa i ordning mig, möta Elena och Anna på stan för att köpa med käk, hem till Elena för kvällens happening, ev utgång.
Japp, det är en fullspäckad dag..precis som jag vill ha det! :)

Var ute och åt med Chris igår. Det var riktigt trevligt! Tapasen var utsökt! :) Började med att beställa in en flaska vitt, riktigt gott vin, fruktigt med inslag av fläder, riktigt gott faktiskt! Blir nog att införskaffa en sådan flaska till lördag :) Vi beställde in 6 st tapas rätter som vi delade på, allt från oliver, ostbitar till anklever...lyxfaktor ;) Till efterätt åt vi vaniljkräm puddning toppad med glassyr..yummie. Vi beställde även in en varsin drink innan vi gick. Tog svängen förbi Black Lion innan vi begav oss hem. TACK så mycket min Pillis för en trevlig kväll, love you!




Jag på Manèsa.




Den goda tapasen. Dålig kvalitè på kortet.


Lily Allen

Måste lägga in denna låt med Lily Allen jag hörde på MTV nyss... Fastande för den direkt!

Lily Allen - The Fear




Sjukling

Ja, idag känner jag mig inte alls på topp.. Har lite skav i halsen, mår lite illa, lite huvudvärk..med andra ord lite krämpor här och var...
Jag ska iaf pallra mig ner till ams för möte sen blir det hem och käka lunch och ta en power nap, vila behövs idag känner jag. Dock gör jag det inte med gott samvete....trött på att vara hemma nu! Håller tummarna för ett telesamtal idag eller imorn som ev ändrar min vardag, det skulle kännas toppen!

Kväll blir det Manésa med bästa C! Ska bli trevligt och gott :) Får hoppas på att det känns bättre tills ikväll..

Läste på Elin Grindemyrs blogg
http://egrindemyr.blogspot.com/ om sommaren... Längtar jag med nu till varmare och soligare dagar.. Dock ändå ganska skönt att vi har årstider här uppe i Norden så man kan längta till vår och sommar.

I sommar vill jag hitta på en massa saker...men det kostar så klart... Båstad vore riktigt nice, Halmstad likså! Var där i maj förra året på utbildning för mitt dåvrande jobb på Lokaldelen. 8 dagar sammanlagt med utb, sol och shopping :)
Favvo stället blev utan tvekan restaurangen Salt i Tylösand, precis intill Per Gesles SPA hotell... Det var såå fint! Det gör jag gärna om, nån samrrig havsrätt, ett glas vin och en sjukt fin solnedgång! Denna gång tar jag dock med mig Chris ist ;) Eller varför inte ta in på hotellet när vi ändå är där... Måste kalkyleras på..hehe ;)

Bjuder på lite bilder därifrån...



Hotellrummet, litet med hyfast fint :)





Camilla och Jenny, 2 fd kollegor.




Kollegor och jag på väg ner till Tylösand stranden och Salt.




Vi i utbildnings gruppen + kort på havet inifrån restaurangen.
Jag, Camilla och Jenny (kort 2) hängde ihop dessa dagar.
Riktigt roliga tjejer att umgås med.




Vi satte oss på verandan efter maten. Vin och solnedgång, det är fint de! :)
Camilla på koret 3.




Riktigt fin solnedgång!






Nu måste jag dra...




Jag vann badmintonen..

NOT...;) Inte idag heller..attans då..men jag kommer igen, lita på det! :) Är helt slut efter badminton passet! Har tagit en dusch och ska alldeles strax hoppa i säng, skönt att somna tidigt.
Imorn blir det gymet igen. Känns skönt att äntligen kommit in i en bra tränings rutin.
Hoppas det blir lika fint väder imorn med, solen ger alltid lite extra energi.

Sov så gott!

Gröt..

Vi försöker ändra på våra matvanor lite..bort med det onyttiga och in med det nyttiga! :) Det är först och främst de små sakerna vi ändrat på...eller jag ;)
Ingen lingon eller socker på gröten, istället kör jag med russin och Chris med torkade annanas bitar..jätte gott faktiskt! Den riktiga mjölken har vi bytt ut mot havre och soya mjölk ist. Chris tror han är smått lakotsintolerant, vilket jag tror med!
Dessutom är det nyttigare med havremjölk..har jag fått förmig iaf..haha :)
Ost, mjukost osv äter vi nästan ingen längre. Det vi konsumerar mest just nu är ÄGG, gott och nyttigt!
Fick även 2 st boxar med "protte" bars av Chris pappa..så de ska ätas efter träningspassen! Idag är det badminton som står på schemat..det är riktigt roligt! Dock vinner Chris stup i ett men det ärju inte så konstigt då han vann Kalle Anka Cup, när han var yngre (tennis) :) Men idag ska jag klå`n, så det så!

Längtar till fredag..då blir det tjejparty med stort S...sexparty :) Vi ska vara ca 15 tjejer hemma hos Elena,sen blir det troligtvis nån bar..tippar på manesa :) På lördag blir det oxå partay, avskedspartay för Alex som på söndag flyttar upp till Sthlm för att om 2 år kunna titulera sig som POLIS..de ni :) Grymmaste snuten i stan..;)
Kommer sakna partysessan som nu ska bli stockholmare.. Men å andra sidan blir det mer party i Sthlm,det gillar vi.








          Bästa Alex och jag på 25-års fest!





Nä,nu ska jag ut på en promenix i det soliga vädret.


Fina Du


      
 Vi i somras på Cypern
Älskar dig min fina Christian.

Christians Gästbloggeri

Hej! Det här är Christian som skriver:)
Eftersom jag inte har någon egen blogg, (kommer nog aldrig att hända att jag skaffar en egen), så kände jag att jag var tvungen att gästblogga lite i Elins.

Idag har jag vart på stan o inhandlat nya kläder omg soo happy jag bliiir!! :)))
Tyvärr så är min kamera trasig men jag looovar att lägga upp bilder så fort den är lagad *tiihii*

Skulle även vilja lägga upp lite bilder på min lunch, jättegod KEBAB!! men jag var så glupsk så det får bli en annan gång ;).

BTW så vill jag önska alla en god fortsättning och hoppas att 2009 inte blir så mörkt ekonomiskt sett som media beskriver det. Jag menar, wtf MAN MÅSTE JU SHOPPA!!!

Lägger upp ett litet guldkex till Reklam, så ni har nåt att gotta er åt medans jag ordnar med min kamera!

Toodiloo;)