Sol igen

Så kom den efterlängtade solen äntligen tillbaka! Dock sitter man tyvärr inspärrad hela dagarna men ack så mycket lättare det är att sitga upp på morgonen! :) Nu är det ganska lungt på jobbet oxå, många kunder verkar ha letat sig ut i solen och lägger sina bankaffärer åt sidan under sem. Det märks som sagt att det är semestertider!
Vi sitter och klurar på vad man skulle kunna hitta på veckan i aug som vi har sem... Nån som har nån idè?!
Har funderat på Västkusten.. Marsstrand, Fjällbacka och Grebbestad.. det lutar åt det just nu iaf!

Nu blir det några varv i ocka, skönt att promenixa med bra musik i öronen! :) Tänkte ladda över en massa bilder från kameran lite senare, så förhoppningsvis bjud det på en bildkavalkad ikväll eller imorn..kul va? :)

Bildfattiga Chris har typ inga bilder alls på sin data, som jag bloggar från just nu, endast en en mapp med kort från en promenad i maj... Ni får hålla tillgodo med en blondin på språng över en bro sålänge ;)Pippi Longstocking

Så var det söndag igen då.. Veckorna är borta på en blink, galet! Igår följde jag med Natha och hennes trollungar Novis och Nellsan + Chris storasysters familj till Astrid Lindgrens Värld :) Vi hade en jätte mysig dag med alla pippi, Emil osv trots regnrusk! Novis fick täffa sin idol Pippi, det var mycket populärt! Snacka om att rödtotten är queen of the Astrid Lindgrens Värld, ungarna är som tokiga för att få träffa sin idol..hehe :) Som Novis brukar säga; "det var kooouuul" :)
Var helt slut när vi kom hem!! Sov en stund i soffan sen blev det kinamat framför tv:n, mysigt..
Idag sov vi ut..närmare bestämt till kl 12! :) Aja, ibland är det skönt att inte ha några måsten och slippa ställa klockan.
Var ute en sväng idag hos päronen för att socialisera mig med syrran innan hon åkte, hon ska
nämligen bosätta sig på ett kollo fram till 15:e aug..som ledare alltså ;) Blir nog roligt, skönt att vara ute hela dagarna..en annan får ju sitta inne och se sommaren passera...hmm.. Äsch, har ju faktikst 1 v sem kvar v33! :)

Nu väntar knäckemackor och te...

Må så gott!


Bounce baby bounce

Är bara tvungen att lägga upp klipp jag hittade på youtube.. Det är dansgruppen Bounce som med en massa dansglada männsikor hyllar Michael Jacksson med att dansa till Beat it på flera ställen i Sthlm, hur coolt som helt ju :) Har sett 2 dansföreställningar med Boune, dem är så grymt duktiga! Ena gången var i nian dansklassen, då fixade lärarna så vi fick gå backstage och träffa medlemmarna i gruppen! Vi fick ställa frågor och de visade några dansmoves, det var riktigt kul! :)Jag tror inspirationen till viss del är hämtade från kippet längs ned :) Ojoj..vad sugen jag blir att börja dansa igen! Danslektioner i höst kanske..;)Long time ago..

Längesedan jag skrev här.. tänkte  skriva ett inlägg och se om jag får upp bloggmotivationen :) Jobbet rullar på och tar mycket tid men det är väl så det ska vara.. Hade sem v 25-26, då bar det iväg till England med Chris och hela hans familj. Det var F1 på Silverstone som gällde :) Rekationen från många var.. "aha, F1..tycker du det är kul? " Svaret är att det är hur häftigt som helst att se F1 i verkligheten, går inte att jämföra med att sitta framför tv:n en söndag och se loppet! Var i Barca förra året och såg loppet där och denna gång blev det som sagt England. Vi hann även med att se London, vilket var kul eftersom jag inte varit där tidigare..
Vi var borta i sammanlagt 9 dagar och när vi kom tog Chris och jag en tripp till Öland! :) Vi hade riktigt tur med vädret, så den vistelsen där tors-fre var kanon! Vi bodde i Borgholm så det var nära till restauranger ch nattliv på kvällarna. På dagarna åkte vi till olika stränder..bl.a Böda Sand, en otroligt fin strand och camping! Lite segt att jobba nu när kollegorna går på sem e efter en... Dock har vi en vecka kvar, v33. Ev blir det en tripp nedåt västkusten, beror lite på vädret.

I går kväll satt jag fastklistrad framför tv:n och såg minneskonserten med Michael Jackson + den efterföljande konserten Dagerous Tour. Minneskonserten var riktigt fin och sorlig.. Tårarna gick ej att hålla tillbaka spec inte när Michaels dotter höll sitt tal till sin pappa... Jag har alltid gillat Michael Jacksons låtar och blev på nått sätt illa berörd när jag fick veta om hans död, förmodligen för att hans låtar var en stor del av min barndom som förövrigt jag var det bästa! Vi var på Öland och på väg till Böda Sand när vi stannade vid en mack för att köpa nått att dricka. Jag väntade i bilen medans Chris gick in. Chris hade laddat ner flera album med Michael Jacksons innan vi åkte för att lyssna på i bilen. Jag hade precis satt på en av mina favvolåtar med Michael "Who is it", när Chris kommer ut från macken med aftonbladet och visar första sidan med en stor bild på Michael  med texten "Farväl Michael Jackson" . Fattade inte riktigt först, trodde bilden hade något med hans konsert "This is it" att göra men efter några sek förstod jag att han hade gått bort. Både jag och Chris har vuxit upp till hans musik och dansat otaliga danser till stjärnans låtar. Jag fick kassettbandet "History" när jag fyllde 6 år :) Det bandet måste nog vara världens mest utslitna kassettband, pga av alla fram och bakspolningar jag gjorde till mina danser jag hittade på i mitt rum ;) Imitationerna och den berömda moon walken Chris gjorde som liten framför sin föräldrar och klasskamrater, hade vart nått att ha inspelat! :)  Det blev iaf som en hyllning till den forna idolen då vi nedcabbat forts spela Michales hits enda fram till Böda.. För mer storslagna låtar finns knappt... "Thats it"

Lägger in några av dem bästa låtarna...