Skor

Jag gillar fina skor, högklackade är verkligen skitsnyggt..dock har jag ett lite problem.. Jag är inte direkt något proffs på att strutta runt på klackar höga som styltor.. ;) Skomodet som råder nu gillar jag skarpt då det oftast är platå på pumpsen/stövletterna! Detta gör det helt klart lättre att använda högre klackar, dessutom är det såå mycket skönare för foten :)
Såg ett par toksnygga stövletter på Scorett idag, synd bara att prislappen framkallade ett skrik i plånboken! Det var som om plånboken ville springa därifrån och gömma sig ;) Dock såg jag till att den låg tryggt och säkert längst ner i väskan. Gick istället ut med yttligare en sak uppsatt på önskelistan..hehe :)




Dessa från
Scorett var det jag föll för.
Snygga!


Den lilla svarta

Jag har alltid gillat att ha ordning och reda runt omkring mig, så även  när det gäller smink och andra hud-&hårvårdsprodukter. Jag har alltid haft en mindre necessär till sminket jag använder till vardags. Resten har jag i en större från Make up Store som jag haft sen gymnasietiden, en väldigt hållbar en, kanske beror på den rosa färgen ;). När jag var i London i sommras köpte jag necessärernas Rolls Royce, den lilla svarta från Juicy Couture :) Blev som ett litet barn på julafton när jag inne på Harrods fick en överlämnad i en fin påse! ;)


Min veteran ;)



Den lilla..

 
Den fina dragkedjan med en puttinutt rosett.


Bra platsmaterial innuti, perfekt att kunna torka ur.



Fick nyligen påfyllning i min sminkväska. 
Snälla svärisarna gav mig denna efter sin kryssningstripp, TACK igen! :)








Grått

Vaknade för ca 1 tim sen! Dock inte konstigt när det är lika mörkt i rummet som om kl vore 7! Inget kul väder alls idag, grått och regnigt.. Lite skillnad mot igår, då lyste solen och man fick energi till att göra det mesta. Nu ligger vi fortf kvar i sängen med varsinn dator i knät, tv:n står på i bakgrunden och det känns som det blir en väldigt lugn söndag idag..
Sis berättde att igår att de tagit bort alla solarium på SATS runt om i Sverige. Detta för att magnilt melanom ökat mycket den senaste tiden! Otäckt det där tycker jag! Jag kan erkänna att jag solat solarium en del, men dock inte alls lika mycket på senare tid.. F.d Sol och Motion besöktes flitigt under gymnasietiden, var där nästa en veckan under vissa perioder..huuu.. Så störd man är egentligen när man utsätter sig för sådana saker man VET är farligt och speciellet med den hudtyp jag har!  Nä nu har jag bestämt att endast sola någon enstaka gång, om det är något speciellt jag ska göra, typ till nyår eller liknande. Dock är det nästan bara värre att bara sola nån gång, bränner mig mycket lättare då.. Aja, jag ska i alla fall undvika solarieöarna mycket mer än innan!

Istället får BUS hjälpa min bleka kropp till lite färg! :) Ett tips, som jag fått av min syster, är att blanda BUS med den vanliga hudlotion man använder. Dels för att slippa lukta unk, vilket BUS har en tendens att göra, men även minska risken att bli fläckig då BUS:en inte blir lika koncentrerad.


Jag använder dessa två.





Pepparkakor

Idag har det varit en slapp och skön lördag.. Vaknade vid 10.30, gick upp och gjorde i ordning lite frukost som vi åt i sängen :)
Eftersom vädret var helt underbart ville man ju inte slöa bort hela dagen i sängen, så rätt fort hoppa vi upp och gjorde i ordning oss. Tog en sväng med bilen förbi Natha och co. Novis och Chris mamma skulle precis sätta igång att baka pepparkakor, så vi kom lägligt för att hjälpa till lite ;) Efter en snabb fika tog vi med oss Nellsan på en promenix längs småbåtshamnen. Helt ljuvligt väder, klarblå himmel och sol..me like! :)
Sis kom förbi en sväng när vi kom hem, trevligt att ses en liten stund! :)
Nu sitter vi och gluttar på tv och käkar chirre. Jag har precis lovat bort en massage till Chris, så det är väl lika bra att stänga igen datorn och börja knåda ;)


Baktjejen visar sina fina pepparkakor och gjort alldels själv! :)
Novis morfar har somnat i soffan efter allt pepparkaksstoj :)


Filmmys

Long time no see..again ;) Sitter i soffan och ser på Flash Forward, riktigt bra serie! Kollade på brüno nyss, filmen är ju totalt skruvad..haha :) En del scener är så urflippade, fattar inte hur han kommer på alla tokerier!
Tidigare ikväll beställde vi tapas från La Uva, bra och god mat..aiolin var helt klart bäst! ;) Så skönt att slippa laga mat och styra med en massa disk, nu var det bara att duka fram och sedan sätta två tallrikar + bestik i diskmaskinen :)
Imorgon är det lördag då blir det att röja lite hemma sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Har varit krasslig de senaste dagarna så helgen blir lugn och skön! :)


Mysmiddag


Supergod aioli med sallad


Godiiiiiiissss och chips ;)








Vingåker

Sitter i sängen och äter frukost framför MTV galan som visas på tv, lördagsmys :) Dock kommer det vara galet mycket smulor i sängen efter knäckisarna.. Tur att jag har planerat att bädda rent idag! :)
Vi ska snart sätta fart och göra i ordning oss för en tur till Vingåker, Chris behöver fylla på lite nya jobbkläder så som kostymbyxor etc. Jag har köpSTOPP denna månad så jag ska endast agera smakråd, skygglapparna på ;) Lägger upp en bra låt jag hörde förra veckan på MTV, den går numera på högsta volym i bilen ;) Hoppas ni har en trevlig lördag!


Snart helg

Torsdag idag, redan! Veckorna bara springer förbi... Trevligt iaf med helg snart! :)
Igår tog jag en "day off" från jobbet, flexdag mitt i veckan var riktigt skönt! ;) Passade på att spendera dagen med mina underbara vänner. Jag, Natha, hennes trollungar Novis och Nellsan, Cie och hennes trollunge Viggo tog en tripp till Nenne som nyligen flyttat till en hästgård några mil utanför Norrköping. Vi köpte med oss en god lunch bestående av potatisgratäng med grillad kyckling från Istanbul Kebab, gottit värre! Till efterätt blev det marängswisch...mmmmm ;)
Nenne bodde jätte fint och mysigt ute på landet, så skönt att komma ut utanför stan och andas lite FRISK luft..hmm..ja näst intill, förutom lite koskits doft..men sånt hör ju till ;)
Vi satt och babblade om allt mögligt, fast typ 70% barn..men sånt hör ju oxå till :) Nenne hade fått sig en riktigt fin liten kula på magen, sååå mysigt! Vi gjorde även 2 tester för att se vad det kommer bli för kön, resultatet blev en av varje..så vi kommer inte ha fel nu iaf, för nått utav det blir det ju..haha ;)
Självklart gick vi även ner till stallet för att hälsa hästarna! Kan meddela att jag har väldigt stor respekt för dessa djur, de är ju så stora..men väldigt ståtliga och fina! Mysigt att säsongens första snö föll igår oxå, det la sig som en tunnt vitt täcke på backen. Fick allt lite ljulstämmning! :)
Vid 17 tiden åkte vi hemmåt igen efter en trevlig em. Tack Nenne för att vi fick komma på besök! :)  
Jag följde med Cie hem som fixade i ordning mina naglar som såg ut som "hej kom och hjälp, jag vi trillar snart av" ;) Givetsvis vart naglarna kanonsnygga som vanligt!!! :)

Kameran var med som vanligt och för ovanligheten skull tänkte jag lägga upp med oxå ;)

Nu ska jag ta mig an våra IKEA säckar som är fyllda med rentvätt, strykbrädan here i come...


Gizmo hade en ihärdig anhängare under eftermiddagen igår ;)


Vioggo plutt!


Lille charmören :)


Viggo och Nova.
Novis lite butter då hon inte fick leka "ja må hon leva" med Nennes finglas, tokunge :)


Äta på saker är gott.


Lilla sötis Nellsan.


Pluttisen.


Ligga och slappa på mysfilten är skönt :)



"kniv och gaffel" testet och "ring" testet :)



Promenad till stallet i snövädret :)


Novis i stallet.


Cie visar hur hon brukar posa med barnvagnen ;)


Nellsan myser i vagnen.


Sötunge!


matdax för hästarna.

En av alla hästarna.


Novis och "Lilla gubben" :)


Lilla Novis och jag framför en av hästarna som valde att göra
sina behov precis när kortet skulle tas :)


Novis ville rida på "den stora hästen"
men denna gång fick det räcka med att testa ridhjälmen :)


OBS! Glöm ej upphovsrättslagen! 
Kom ihåg att DU inte får kopiera mina bilder utan MIN tillåtelse!