Mycket nu

Full upp jämt, ingen lugn stund! Jobb på vardagarna och fullspäckat schema på helgerna. Antagligen kommer det lugna ner sig lite när flytten väl är klar. Nu är det mycket kring allt som ska färdigställas i huset, hålla koll på att allt blir som vi tänkt oss.. Det har även blivit en hel flängandes runt bland olika möbel butiker, vilket iof är väldigt kul..dock lite för tidskrävande då det tar tid att bestämma sig. Att lägga ut möblerna, vi har nu på blocket, har inte givit så mycket..suck.. Men idag blev vi äntligen av med våran soffa! Det kändes som vi skänkte bort den då vi sänkt priset två ggr! Sämsta andrahandsvärdet på möbler..

Annars mår jag bara bra och magen den växer på :) Det är så mysigt nu när det börjar bli en liten kula ;)
Har fortfarande lite problem med maten, är mer sugen på "mellanmålsmat" än vanlig mat. Blir en hel del mackor men köttfärssås och spagetti går alldels förträffligt! :)

Köpte en gravidbok igår på Akademibokhandeln när vi var ute på Ingelsa Shopping, mycket givande bok!
Ska lägga mig nu och bläddra lite i den.

Imorgon väntar en ny jobbvecka och nästa helg blir det flytt vilket betyder att jag är ledig hela nästa vecka, wiho! :)


Viktigt!

Det är nämligen så att användarnamnet ni ska använda för att läsa bloggen är för långt, vilket jag upptäckte nyss när jag skulle lösenordsskydda bloggen!! Eftersom det av någon irriterande anledning inte går att komma in på min hotmail från min dator skriver jag det här istället. Sunshine - alltså ett e mindre är det som kommer gälla!

Ibland är det inte lätt att vara gravid med all virrighet som hör till när man redan är en snurrig blondie! ;)
  


Tack! :)

TACK så jätte mycket för era fina kommentarer i det tidigare inlägget, gulliga ni är! :)
Det blir ett kort inlägg idag då jag ligger nerbäddad i sängen och mår illa, det stavs vinterkräksjukan!! Usch och fy, mår inget bra alls :( Fast gårdagen tog priset.. Låg i sängen precis hela dagen, de få gånger jag var uppe var då behovet av en toalett var mycket stort..ja ni fattar nog.. Var som bambi på hal is, helt skakig i kroppen.
Idag har jag till och med träningsvärk i magen.. Mår dock lite bättre idag men matlusten är som bortblåst och jag mår fortfarande illa. Hoppas på att det vänder under natten.

Kommer att skicka ut lösenord under kvällen till er som efterfrågat :)


Nu ska jag puffa till kuddarna och bläddra igenom dessa :) En piggelin får det bli oxå, typ det enda som går ner just nu..


MIO:s vårkatalog som damp ner i lådan idag och Sköna hem.
Sådär lagom ansträngande läsning ;)