Har inte gått under jorden..

Snacka om att ha internet abstinens! Nu har vi ÄNTLIGEN skaffat fått vårat internet efter att ha levt ca 2 ½ vecka utan! Dock har det varit på tok för mycket annat att styra med så hade vi haft internet från början hade tid ändå inte funits att sitta vid skärmen ;)
Allt har iaf gått bra med flytten men fy tusingen vilken tid det tar att komma iordning! På grund av den lill* i magen har tempot inte varit lika högt när det gäller att få ordning på allt. Så mycket till flytthjälp kan jag väl inte skrya med att jag varit heller, mesta dels bara bossat ;)

Lovar att bjuda er på lite bilder nu i helgen då jag har lite mer tid att sitta här.. Levt lite i ett kaos sen vi flyttade med jobb och allt pendlande, 25-års kalas och att som sagt bara komma på plats i lyan.
Vi trivs iaf redan kanon! :)

Magen växer på och pluttisen värkar må bra :) Var på det stora UL för två veckor sen och på ett till i Linköping i förrgår och allt var bra! :) Nu har jag även börjat känna våran lill* skatt en hel del, så mysigt! <3

Våren..hallå?!

Nog för att vi bor ganska norr ut men nu får det ta me tusan vara nog med detta vinter väder! Jag fryser!! Idag kom jag hem ca 1 tim senare än vad jag brukar pga att bussen var försenad.. Desstuom gick det i snigelfart och tur var väl det för attans vad moddigt det var! Mötte två ambulanser oxå..otäcka väder!
Nog om det.

Skulle egetligen storhandlat idag men jag var såå trött när jag kom hem så vi tar det imorn istället. Dock har kylen gapat tom över helgen så Chris tog sväng ner till Konsum och handlade det nödvändigaste, resten tar vi imorn. 
Tänkte börja ta lite fler magbilder nu så man kan jämföra lite vecka för vecka :) Magen få sig ett riktigt put på kvällen, är väl pga allt man stoppat i sig under dagen ;)Magen v.14
Tre veckor sen. Dock var jag lite uppblåst i magen denna kväll.