Eftermiddags lugn

Ja, just nu råder det ett skönt lugn i huset.. Jag sitter med laptopen i ena soffan och Chris ligger i den andra och halvslumrar. På tv visas ishockey, känns lite som lördag idag! :)
Älskar att ligga och slappa och nästan halvsova till ishockey, fotboll eller F1, man känner på nått sätt att det är helg. Snacka om att vara sportintresserad, lite passivt intresserad! ;) Eftersom det är röd dag idag är det ju som helg, härligt!

Nu på förmiddagen dona och styrde jag lite hemma, plockade lite tvätt och städade av i köket, Chris var inne en sväng på kontoret. Han är så duktig som jobbar så mycket!
Vid 13 var vi inbjudna till grannarna för att fira Andreas (Chris svåger) som fyller 25 år idag! GRATTIS ännu en gång! :)
Det blev ett trevligt och mumisgt kalas med tacos och gudomligt god äppelpaj som tydligen var ett recept alà Bumbi! :) Den var galet god! Skulle kunna ha ätit upp hela formen men även om man är gravid så finns det gränser ;) Måste oxå prova att göra den vid nått tillfälle!
Tack Natha och Andreas för ett trevligt kalas! :)

Skulle blogga igårkväll men jag kunde inte logga in på blogg.se?! Lägger därför upp de bilder som var tänkta att publiceras igår. Tog en liten promenix igår em längs vattnet. Det blåste en hel del, dock inte så kalla vindar. Kändes bra för ryggen att röra lite på sig. Att vara i rörelse gör som sagt gott, att sitta ner gör bara ryggen stel och ihopklämd.


Igår bestod dagens OUTfit av;
Keps - Lexington, Jacka - Swedemount, Träningsbyxor - NIKE, Scarfs - Åhlèns, skor - NIKE


Redo för lite frisk luft!


Bekväma skor gör promenader så mycket skönare och lättare.


Älskar detta promenadstråk!
Det lär bli en del promenader här under våren/sommaren inte minst sen med barnvagnen ;)


Vattnet ser fortfarande kallt ut..brr..


En hel del fina båtar har läggts i vid bryggorna.
En liknande den blåa med röd stripe vore inte helt fel! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback