Busunge!

Della har minsann blivit en envis liten busunge ;-) Hon utforskar numera det mesta och även om hon inte kryper än hasar kan hon hon sig fram på rumpan, dock dröjer det nog bara dagar innan hon kryper eftersom hon sitter i början till krypställning. 
I gåstolen får hon fatt på både golvlampan, lamellerna, stolar och lådor! Oftast är hon så duktig och låter bli när man säger "ajaj" och skakar på huvudet. Då skakar hon med på huvudet och skrattar :-)
De gånger hon lyckas få tag på mindre saker som inte är så lämpligt att bita på blir hon helt bestört när man tar ifrån henne dem, då blir det skrikfest och en drös tårar. Så fort man ger tillbaks saken ex om hon tagit någon av våra mobiler då tystnar hon direkt och skiner upp och blir mer än nöjd - min skitunge! :-)


Idag åkte hon fram med gåstolen till en av lådorna i köket och skulle riva ut det mesta! :-)
Jag lät henne hållas eftersom det är hennes låda med plasttallrikar och skedar. Klart hon ska få utforska saker ibland och gå lite bananas ;-)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Har sett att magen putat på dig med men har inte riktigt vågat fråga. Hihi. Va kul för er. Grattis till er med. Jag går in i v.11 på tisdag, så här är det väldigt tidigt ännu men magen har redan börjat puta lite även om den inte är "hård" än. Ser mest lite lönnfet ut. Haha. Längtar tills den blir lite större så det syns att man har en bulle i ugnen. Såg er på håll uppe i Aborreberg.. Linus gillade verklkigen o dansa i år.. Förra året tyckte han mest att det var konstigt. Hihi. Grattis igen! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback