L som i Lööördag!

Har hittills haft en härligt skön dag! Sov ut ganska länge, fram till 11. Sååå skönt att få sova ut! Var på jobbfest igår, kom därför hem väldigt sent. Det var en lyckad kväll tillsammans med ca 100 kollegor :)
Eftersom jag jobbar i Linköping hann jag inte åka hem emallen då vi skulle samlas på jobbet 18.30.
Vart istället bjuden hem till två jobbarkompisar, Jessica och Marcus, på lite förfest..vilket var riktigt trevligt! :) Vi var ca 20 st så det var kul att samlas lite innan.
Snacka om att bo i en sjukt snygg och ovanlig lägenhet! Det bor nämligen i en nyrenoverad vindsvåning på 100 kvm med fräcka takbjälkar och en egen trappa (som en trapphustrappa) upp till sin lägenhet! :)
Efter ca 1 timme gick vi bort till jobbet. Där vart det mingel med dricka och tilltugg, tipspromenad (inne) och lite annat skoj. Sedan begav vi oss ut på den "sedvanliga" promenaden.
Det är så att på varje höstfest går man runt i stan allihopa i en trupp, efter en stund stannar chefen till på det ställe där festen är planerad att vara.
Denna gång hade de hyrt Afrodite, en grekisk restaurang. Vi bjöds på meze, en MASSA olika grekiska rätter..sjukt gott!
Drickan sparades det inte heller på, alla blev allt mer glada i hatten för varje glas som slank ner i strupen ;) Vid 23.30 tiden blev det Harrys och Sliver! Vi dansade och hade kul fram til 01, då vi från Norrköping var tvugna att avika eftersom sista tåget från Linköping gick 02.28. Men som sagt, en lyckad kväll med kollegorna blev det allt! :)

Idag har vi varit runt och kollat på möbler och tapeter, hittade en hel del fint! Nu ska man bara bestämma sig oxå ;) Var även förbi coop och handlade en massa gottit tills ikväll, så snart ska min karl sätta på sig kockmössan och tillaga kvällen middag. Vad det blir? Det går ni se sen ;)

Hoppas ni har en riktigt MYSlördag i detta ruggväder! :)


En dagens klädval.
Lång tröja, leggings och scarfs Gina Tricot, knästrumpor VILA.
Klocka Police.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback