Hallowen

Dagen som går i pumpa, spöke och festligheternas tecken. Dock känner jag mig inte inblandad i något utav dem :)
För en stund sen var i alla fall på kyrkogården, det är ju i grund och botten de nära och kära som ej finns kvar hos oss som vi ska hedra och minnas. Var på S:t Johannes kyrkogård och tände ljus på gammelfarmors och gammelfarfars grav, de fick ett varsitt. Kände gråtklumpen i halsen när vi sedan gock bort mot Marcus grav. Han hade det så fint med flera ljus och höstdekorationer. Stod där och mindes allt det roliga vi gjort tillsammans, tårarna rann ner för kinderna... Han lämnade oss alldels för tidigt.
Ett starkt minne jag har är när vi var 15 år. Marcus hämtade upp mig på cykeln, vi cyklade runt i Lindö och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi hamnde borta vid kanalplan (brevid fotbollsplanen) där la vi oss på marken och låg och tittade på en underbart fin stjärnhimmel. Vi diskuterade var sjärnorna bestod av, Marcus sa att de var celler..(?!)..haha :) Nu är han där uppe och kan se stjärnorna på riktigt nära håll... Jag har en fin och otroligt saknad vän. 
Samlade mig ganska snabbt då jag nästan hörde honom säga "stå inte här och gråt, ut och ha roligt i stället, lev livet" Umgås, dansa och ha kul, det var Marcus melodi det :)

Någon dans blir det inte ikväll men lördagmaten står på spisen, godisskålen är fylld, ljusen är tända och min kära sambo sitter i soffan och väntar på att få mysa. Det får i alla fall mig att uppskatta livet och ta tillvara på mina nära och kära.

Det vart ett sentimentalt inlägg, men just i detta nu känns en dagens outfit eller nått annt trams inte relevant att lägga upp.


Min fina syster och jag


jag och bror.


Pappa och Mamma


Älsklingen och jag



För lite tid

Konstigt att dagarna på jobbet går så långsamt när kvällen däremot är över på ett naffs!
Ikväll har var varit och firat Chris pappa som fyller år idag! Det blev en brakmiddag med mumsig efterätt, som alltid på trädvägen ;)
Trodde denna vecka skulle bli en kort vecka, dock visade det sig att det inte blir det.. buuu.. La in om ledighet på fredag som inte kunde beviljas pga av kommande löningsdagar, vilket betyder MYCKET att göra på jobbet. Är iaf ledig på måndag! Så på söndag bär det av till Sthlm för liiiiite shopping och mys, gillar`t! ;)

Dax att förbereda matlåda etc för morgondagen!

Natti


L som i Lööördag!

Har hittills haft en härligt skön dag! Sov ut ganska länge, fram till 11. Sååå skönt att få sova ut! Var på jobbfest igår, kom därför hem väldigt sent. Det var en lyckad kväll tillsammans med ca 100 kollegor :)
Eftersom jag jobbar i Linköping hann jag inte åka hem emallen då vi skulle samlas på jobbet 18.30.
Vart istället bjuden hem till två jobbarkompisar, Jessica och Marcus, på lite förfest..vilket var riktigt trevligt! :) Vi var ca 20 st så det var kul att samlas lite innan.
Snacka om att bo i en sjukt snygg och ovanlig lägenhet! Det bor nämligen i en nyrenoverad vindsvåning på 100 kvm med fräcka takbjälkar och en egen trappa (som en trapphustrappa) upp till sin lägenhet! :)
Efter ca 1 timme gick vi bort till jobbet. Där vart det mingel med dricka och tilltugg, tipspromenad (inne) och lite annat skoj. Sedan begav vi oss ut på den "sedvanliga" promenaden.
Det är så att på varje höstfest går man runt i stan allihopa i en trupp, efter en stund stannar chefen till på det ställe där festen är planerad att vara.
Denna gång hade de hyrt Afrodite, en grekisk restaurang. Vi bjöds på meze, en MASSA olika grekiska rätter..sjukt gott!
Drickan sparades det inte heller på, alla blev allt mer glada i hatten för varje glas som slank ner i strupen ;) Vid 23.30 tiden blev det Harrys och Sliver! Vi dansade och hade kul fram til 01, då vi från Norrköping var tvugna att avika eftersom sista tåget från Linköping gick 02.28. Men som sagt, en lyckad kväll med kollegorna blev det allt! :)

Idag har vi varit runt och kollat på möbler och tapeter, hittade en hel del fint! Nu ska man bara bestämma sig oxå ;) Var även förbi coop och handlade en massa gottit tills ikväll, så snart ska min karl sätta på sig kockmössan och tillaga kvällen middag. Vad det blir? Det går ni se sen ;)

Hoppas ni har en riktigt MYSlördag i detta ruggväder! :)


En dagens klädval.
Lång tröja, leggings och scarfs Gina Tricot, knästrumpor VILA.
Klocka Police.







Höstkväll

Ja nu är det verkligen höst, fy tusan vad kyligt det var ute idag! Mörkt tidigt blir det oxå..huu.. Men hösten har sin charm den med, tända ljus och en massa mys :) Gillar även att ta kvällspromenader och fönsterglutta, finns det bättre inredningsinspiration?! :) Man kan oftast bara genom att se hur folk inrett i fönstren ana hur restan av huset/längenheten ser ut, tror jag ;P Så ser ni något blont passera era fönster med huvudet i send vinkel är det förmodligen bara lilla jag som är ute och spanar...hehe ;)

Idag blev det en enkel middag. Ibland känns vanlig "halvfabrikat" väldigt underskattat..
Gourmet mat i all ära men tacka vettja spagetti och köttbullar med ketchup (icke att förglömma!).
Jag åt världens hästpotion! :) Chris åt även han med god aptit.

Nä nu ska jag mysa lite med min snutt innan sängen kallar. Det är tydligen någon Sydamerikans match på tv sent ikväll, så han ska vara upp ett bra tag till..


Mumsfillibabba! ;)



Pyssel

Gillar att fixa med små blomarrangemang, kul att förnya med krukor och blommor lite här och var ;) Brukar oftast använda mig av "kaktus" blommor, sådana som inte kräver så mycket vatten eller uppassning:) Att lägga 100-tals kronor på färdiga krukor med blommor är nått jag verkligen inte vill lägga pengar på. Istället har jag en jordpåse på några liter hemma + sand, kulor mm som jag köpt på mig. Blir mycket billigare så :) Dessutom tycker jag det är riktigt kul att få skapa själv, hämta lite inspiration från blombutiker och sätta sin egen prägel på arrangemanget ;)
Tro inte att jag är nått proffs på detta, dock duger det gott till vårat hem iaf ;)

Planterade i denna kruka för någon vecka sedan. Passande nog hittade jag även den lilla oljelampan för ett tag sen, matchigt ;)


 Nån taggig blomsak + hjärtan på tråd med silversand ;)


Den lilla bollen med samma fina mönster.


Det ena fönstret i v-rum.


Det andra fönstret med planteringar som börjar se lite hängiga ut.
Den gröna sanden som jag hade i har nästan försvunnit helt, blir så tyvärr när man vattnar..
Gillar verkligen dessa krukor, lite BRUKA stilen ;)


Huset.

I lördags var vi som sagt ute och tittade på vårat hus som växer så det knakar ;)
Det kommer verkligen bli som en dröm att få flytta in! Vi ska ha möte nu iveckan ang all inredning så som kök, golv och badrum mm. Kul att vi lyckats enats så bra i våra val! :)


Lilla jag och det STORA huset :)
Det är ett parhus, för er som undrar vad vi ska med två entrèr till ;)

Sidan på huset.

Ska bli kul att se hur mycket som kommer hända med bygget fram till nästa helg!

BILDERNA I MIN BLOGG FÅR EJ KOPIERAS UTAN MIN TILLÅTELSE!


Härliga lördag.

Dagen idag började med att vi hade lilla Novis på besök, hon plingade på vid 10 tiden :) Hon hade sovit i sin gammelmormors lägenhet med mommo och moffa, vilket betyder våningen ovanför ;) Som vanligt körde hon gärnet och busade runt :) Chris och jag hade precis börjat äta vår fukost i sängen, dock gick det sådär då Novis skulle leka med våran "lilla" pilatesboll..och självklart i sängen :) Chris sa "busar du sådär kommer du inte orka gå på dop". Jag sa lite tyst; "det är ju bra att hon busar av sig lite energi, då kommer hon sitta still i kyrkan" Då säger sötungen "Ja, då kommer jag sitta jag still i kyrkan"..haha :)

Dopet var jätte fint! Lilla Alice var så söt i sin dopkläning :) Efter dopet var det dopfika kyrkans hus, mycket trevligt! Alice fick mycket fina presenter, tyvärr får de byta vår ena present då den fanns i dubbel upplaga :) Tror iof inte att det kommer vara nått problem för dem att hitta nått annat fint på Mitt Lilla Krypin! Det blev att rulla därifrån sen då allt för mycket godsaker hamnade i magen ;)

I em tog vi en sväng ut till vårat hus, ja nu börjar det faktiskt likna nått! :) Riktigt kul att det går så fort fram! Händer mycket på bara någon vecka :)
När vi kom hem igen gick vi en promenad. Stannade till på Skaferiet och tog en mysig fika, åt en god citroncheesecake och drack en stor kopp te till..gott! :)

Nu har vi tittat på fotboll vilket inte gick som vi hade hoppats...trist.. Nu blir det iaf mys till nån film innan vi lägger oss.


Hoppas ni har en trevlig och mysig lördagkväll!



Alice dop.


Fika på Skafferiet.







Huset läcker in..

Hej på er! :) Hoppas ni har haft en bra helg! Själv har jag haft en riktig myspys helg :)
Igår börjde vi dagen med den klassiska lördagsfrukosten... i sängen :) Plockade och styrde lite hemma innan jag åkte ut till päronen för att låna deras tvättmaskin..varför? Ni som läst min blogg innan vet.. Till er andra; 93 hushåll två tvättstugor, där har ni svaret! ;) Åkte sedan tillbaka in till stan, möte upp Natha för att inhandla present till en viss lite sessa som ska få sitt namn på "rikigt" nästa helg :) Hann även med att byta min stövlar på Vagabond till ett annat par med inte lika långt skaft. Blev riktigt nöjd trots tidigare beslutsånget ;)

Kvällen bjöd på resturangbesök med min älskling och bästa svärisarna! :) Vi skulle ha gått på musikalen "Show Boat" alla fyra, dock visade sig att vi bara hade två biljetter..haha..:) Det vart iaf jag och Chris som slog oss ner på läktaren i Värmekyrkan. Om musikalen var bra? Upp till var och en att avgöra.. Den föll inte oss i smaken iaf. Tog en lite sväng in på bomull för en cider innan vi gick hemåt i regnrusket :)

Idag var det städning som stod på schemat. Röjde undan ganska snabbt så vid 15 åkte vi till stan för lite ärenden och sen ut till Lindö för att hälsa på Chris familj. Busungen Novis körde gärnet som vanligt, tants skrutta! :) Lilla söt Nellsan satt nöjt och tittade på sin storasyster som for mellan golv och tak ;) Nellsans höjdpunkt idag måste ha varit gröten, för oj vad hon smaskade i sig den! :)
Tog en snabb lite promenix förbi huset innan vi åkte hemmåt igen. Konstaterade att huset inte helt och hållet är vattentätt ännu, det var stora pölar i både kök och hall! Tur att det inte ens är halvfärdigt och att det än sålänge bara består av betong ;)

Nu har vi precis kollat på nya filmen , Johan Falk. Det var riktigt spännande och bra!

Nu ska jag sova och samla krafter för en ny arbetsvecka!

Natti..