Bloggtorka var det här..

Ja, nått annat kan man väl inte kalla inte kalla det.... Det känns som om tiden inte räcker till för att blogga.. Går iväg tidigt på morgonen, ca kl 7. Sen kommer jag inte hem förns 18.30 ch då ska det lagas mat och en massa andra kvällsbestyr. När jag väl satt mig i soffan har jag varken haft ork eller motivation att uppdatera i bloggen. När man varit arbetslös och bara gått hemma, är det en stor omställning till vara borta hela dagarna. Är helt slut när jag kommer hem! Allt nytt på jobbet, tågpendlandet och tidiga mornar gör att luften totalt går ur mig när jag kommer hem. Träningen har oxå blivit lidande.tyvärr.. Men nu börjar det bli ljusare ute = mer ork och energi :) Så imorn väntar badminton, ojoj..vad jag ska vinna!!! ;)

I helgen var det kalas som gällde, för i torsdags fyllde jag faktiskt år! :) Min kära sambo överraskade mig med hemmagjord gourmet middag bestående av oxfilè, potatisgratäng och beanaisesås..det var himmelsk gott kan jag lova! :) Han hade tänt en massa ljus överallat, dukat fint och Frank Sinatra seplades ur högtalarna. Dessutom stod det en fint paket på hyllan i hallen! Ett par fina jeans från Tommy Hilfiger till mig ;) Romaniskt eller vad?! ;)

I lördags hade Bumbi och Natha fixat en överrskning till mig. Vi skulle hitta på nått tillsammans, men vad fick jag inte veta innan :) Natha kom hit för att hämta upp mig. Vi åkte först Bumbi där vi satt och snackade en stund.. Jag hade mina aningar om vad vi skulle göra, de hade nämligen sagt till mig att inte äta något innan.. Skulle vi äta nått måntro?! ;)
Ja, det skulle vi.. :) Mina söta vänner bjöd mig på middag på pappa grappa pizzeria och där efter begav vi oss till filmstan där 1 ½ timme spenderades till En shopaholics bekännelser :) Tack min underbara vänner för en urtrevlig em och kväll!!!  :) Love you!

I går var det kalas för familjen och släkten som gällde. 19 st var vi sammanlagt i vår lägenhet! Finns det hjätrerum finns det stjärterum ;) Tyckte dock inte att det blev så trångt, bara lite varmt kanske..och vi som redan bor i en bastu, iaf enligt alla som besöker oss :) Klart man ska ha det varmt och skönt, frysa gör man tillräckligt ute ändå..brrr..
Kalaset vart riktigt lyckat för vad kan gå fel med mammas UNDERBART god tårtor?! Ingenting! :) Glömde ta kort på dem, attan oxå! En god marängtårta, som mamma bakat bottnarna på själv, med jordgubbar emellan. Två supergoda sockerkakstråtor, liknande rulltårtor hade mutti oxå fixat! Tack världens bästa mutti!! :) Tack även pappa som birdog med en slant (läs:många slantar) till allt som skulle inhandlas innan kalaset! Min mammutt och pappautt bäst!

Fina presenter och blommor fick jag oxå! :) Tack så jätte mycket allihopa! Tack även Aliya, Berit-Saga och Vendela för de fina teckningarna jag fick! :)
Visar dem imorn för nu ska jag mysa lite innan kvällen övergår i natt..

Lägger upp en blid på sötaste Snovsan, tant Elins lilla solstråle! :) Fick träffa henne en snabbis i helgen och man kan inget annat än älska den lilla ungen när man möts med världens mysigaste kram :) Natha, går hon att adoptera?! :)
Bild från förra sommaren.



natti natt..



Ryggproblem kvarstår..

Jädrans ryggvärk som vägrar släppa taget om min stackars rygg... Fick ett nummer till en bra massör, ska ringa och kolla om han har tid. Så deppigt vädret är till råga på allt...!! Jag vill ha sol och blå himmel! Såg att vårväder var på väg till nästa vecka...weeeee :) Längtar utomlands som en tok och inte mindre sugen blir man efter att ha sett semestersvenskar på tv.. Åhhh..vad jag längtar tillbaka till Thailand, sol,bad, och gudomligt god mat! Igår när reseladarna hade sin avskedsmiddag var de på Leam Sing. Den stranden är såå fin! Har varit där båda gångerna jag varit i Thiland. Det är en av de 2 finaste stränderna i Phuket, enligt mig själv. Feedom beach är nog strået vassare, fast de är fina på sitt sätt. Leam sing är mer djunglig :)

Nähe, om man skulle ta och röra lite i köket då...


 Similan Island. Från dykresan vi var på. Kolla vattnet, det finaste jag sett!


Vi såg en STOR sköldpadda simma omkring brevid båten.


Härliga Thailand!


Våran lilla hytt på dykbåten :)


Chris ska göra nattdyk :) Lägg märke till månen i högra hörnet :)


Så här spenderades kvällen, dagen före doppardagen..


ja, detta var kvällen före julafton. Snacka om härlig julvaka ;)


Chris kopplar av i hängmattan.


Vi bestämde oss att sova på däck under stjärnhimlen.
Efter några timmar huttrandes under varsin tunn filt gav vi dock upp, det var lite för kyligt :)


Denna vy mötes vi av kl 06  på julaftonsmorgonen..underbart!
Inte så svårt att gå upp trots den tidiga timmen :)


Andra dykbåtar.

Jaha, så har man stillat res suget då....NOT! ;)

Morgonsstund har sång i mun

Är hemma idag med.. Var på VC imorse och fick peniciilin utskrivet, ska ändå avvakta till morgondagen innan jag börjar knapra piller.
Hade första tiden imorse så när jag kom hem låg karln kvar i bingen med slutna ögon och mummlade nått om frukost... Tänkte att det nog skulle vara lika bra att fixa till något i frukost väg, om sömnutan himself, överhuvudtaget skulle vakna till liv. Sagt och gjort.. 2 ägg, prottedrink och en kaffe serverades sedvanligt i sängen. Kom på att lagret strukna skjortor i garderoben var lika med noll, så fram med strykbrädan och strykjärn och vips så slapp karl gå naken till jobbet. Vissa har det bra på morgonen ;)
När jag till slut står ute i köket och sak fixa till min egna frukost hör jag helt plötsligt 2 toner vissla ut från min mun!
Helt lyrisk ropar jag ;
-Hörde du?! 
Chris som tar morgonröken på balkongen kommer efter några sek in i köket
-Va?
-Ja, jag fick fram 2 toner! Det ska nu tillägas att jag är totalt värdelös på att vissla och kan endast vissla EN ton! Dock envisas jag ofta med att gå runt och vislsa ändå.. och ja, det låter inte vackert..nånstans..
När jag nu ska återskapa den ljuva tvåtonersvissling går det absolut inte! Får endast fram ett litet ljud som kan liknas vid en vindsusning...
-Jag kunde nyss, säger jag och störs av att det nog bara var en ren tillfällighet.
Chris smilar, skakar på huvudet och går in i badrummet och fixar frillan till en trudilutt av "bjud upp till dans" som han för övrigt envisats med att sjunga den dryga halvtimme han varit vaken.

Snacka om stämingsfull morgon med en visslande hona och en sjungande hane :)





Slappdag

Ja, idag blidde det en slappdag hemma... Har och har haft en grym ryggvärk under natten och dagen..ajaj! Trist att vara hemma igen från jobbet men vad gör man när man knappt kan gå! Har lite andra krämpor oxå som värken antagligen beror på..men det är lite privat så det vill jag inte skriva här. Nae, inte nån bulle i ugnen..om det var nån som trodde det..haha :)

Något jag tänkt på ett tag, då jag läst alla dessa modebloggar"(eller "vanliga" bloggar för den delen med), är de engelska ord för kläddplagg och hur de sitter. Exempelvis.. "En oversize tee/tisha som sitter lite loose"... ?!  Vad hände med den "pösiga t-shirten som sitter slappt"?! Varför göra det svårare än vad det är?;)

Nu ska jag äta knäcke och dricka te.. En ryggmassage vore inte helt fel, ska gå och kolla vad karln har för sig ;)


Det här är mitt klädval för dagen!
Chris tyckte att min nya Betty Boop dress liknar en campingdress..haha
Kan nog faktikst hålla med lite om det:) Dock tycker jag att det är en söt campingdress ;)
Färgen är mycket mer rosa än vad som fångats på kortet, skrikrosa!


Gulligt tryck på rygen..nästan lite för puttinuttit.. :)
Dock är det en mysdress för hemmabruk, inget jag kommer flänga omkring med på stan direkt..hehe..







Blondin

Oj, oj vad fort dagen går..!! Lördagar får gärna gå långsammare än vardagar :) Skulle som sagt vara hos frissan vid 10.30 och självklat försov jag mig, ovanligt..not..haha :) Kom iaf i tid men frulle och dylikt morron bestyr hanns inte med. Idag var det Linda på Mates som tog sig an min utväxt. Hon var verkligen den bäsat frissa jag gått till! Kan varmt rekommendera henne, jätte trevlig och riktigt duktig.
Jag var inte säker på om jag skulle lägga i bruna slingor igen eftersom de jag redan har fortfarande syns. Rådfrågade Linda, som tyckte att det nog skulle bli snyggast att endast lägga i blont men i två nyanser och så fick det bli! :) En kall nyans och den lite mer beige. Jag vart kanon nöjd! Klippte topparna oxå så nu får jag igenom borsten igen..;)

Nu ska vi faktiskt snart åka och handla, kanske inte det roligaste att göra på en lördag eftermiddag..dock nödvändigt.
Ikväll blir det lungt, antagligen melodifestivalen men lite god mat och en massa soffmys :)


Så här blev det!



Helg!

Dålig uppdatering?! Svar JA! :) Har inte haft ork eller tid att blogga, dock har jag det nu när jag slipper gå upp kl.06 imornbitti utan kan sitta här i soffan så läääänge jag vill! :) Denna vecka har jag suttit helt själv och svarat på inkommande samtal från bankkunder! Inte illa då jag för 3 veckor sedan knappt vistste vad avkasting var..Det tar sig sa pyromanen..hehe :)

I helgen har jag inte mycket inplanerat, skönt! Har iaf en frissatid inbokad imoron, det är verkligen på tiden! Senast en sax kom i närheten av mitt hår var i nov, så även slingfärg. Så imorn blir det klipp och sling! :) Klipper mig på Mates, de är bäst! Ja, jag har olika frissa varje gång..lite variation skadar ju inte ;)

Skulle föra över några bilder till datan från våran tur till Linköping förra helgen, men det gick inte..gaaah.. Jag ett nytt försök imorn. Kanske slänger upp en "dagens" oxå..haha..



SKÅL och trevlig helg!