Nyårsafton!

Sista dagen på detta år, bästa 2010 - Dellas födelseår! :)
Inget kan slå den dagen då vi fick träffa våran lilla skatt för första gången..åhhh..jag ryser, vilken känsla att få se sin bebis för första gången! Våran underbara och efterlängtade dotter <3

Just nu tar hon en liten nap i sin säng, jag ska passa på att ta en dusch sen blir det en promenix i det härliga vädret som idag bjuder på sol, blå himmel och gnistrande snö - HÄRLIGT!! :)

Hur gick natten då? Jo, skutta sov som en prinsessa! Hon somnade vi 20, vaknade först vid 04 och ville ha lite mat sen sov hon fram till 9 i sin EGEN säng i SITT rum, duktigaste tjejen! :)
Tror det var en kombo av att hon inte fick någon smakis igår samt att hon sov i sin säng. Hon sover helt enklet bäst där vilket vi såklart bara ska vara glada för! :)
Lite roligt är det ju att vi dessa nätter, efter att vi kom hem från resan, låtit henne sovit mellan oss och att det nu visar sig att hon sover sååå mycket bättre i sin säng! Vad dum man är ibland! ;) Var väl även där en kombo av att vi tyckte synd om henne, att behöva lägga henne själv i sin säng  efter 2 veckor mellan oss (i Mexico) men även att vi såklart tycker det är mysigt att ha henne mellan oss..
Snusa på henne eller hålla hennes lilla hand på natten är det bästa! :)

Återkommer lite senare!
Trevlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback