Saker till resan

Vi har inhandlat en hel del inför kommnde utlandsresa, 90% är saker till skutta! ;)
Vi beställde merparten av alla apotekssaker = "bra- att-ha-ifall-att" plus solskydds dräkt från
familjeapoteket , jätte smidigt - klicka och hämta ut paket! ;)
Vagnväska, solskydd till vagnen med inbyggt myggnät och ett par badbyxor beställde vi från pappaprylar, som är en riktigt bra och kul sida med en hel drös barnsaker! 



Sakerna från familjeapoteket


Här har vi bunkrat upp må ni tro ;)
Till detta har vi även köpt en vattenkokare som vi ska ha med eftersom det inte finns på rummet. Skutta har mer och mer valt bort tutten så det blir att göra ersättning på resan, dock har vi köpt färdigbalanade till själva resdagarna.
Har även köpt 2 flaskor till (har nu 4st) så slipper man diska så fort man använt en.
2 nappar är inhandlat oxå, vill inte riskera att vi står utan!
Fick tag i två solhattar på POP, fanns på lagret! :) Tur det för vi hade igen sen tidigare och det är ett absolut måste på solresa!


Här ser ni även skuttas nya åk, Chico Liteway! :)
Har läst många bra kommentarer om denna vagn, lätt men ändå stadig plus att den ska vara väldigt lättkörd då det inte är dubbelhjul längst fram!
Det bästa med den är dessutom att det är fullt liggläge så skutta kan sova gott när hon blir trötter :)
Vi vill inte riksera att våran fina bugga går sönder när vi reser så vi inhandlade denna som kommer funka riktigt bra när vi är på resande fot.

Nu ska jag slänga i en makin tvätt sen sova!! Skönt att vara klar med det mesta så man kan lägga sig i tid natten innan vi åker..


Kommentarer
Postat av: Catarina

Såg ut som om ni har täckt det mesta. Sådär minns jag vårt bagage när vi var i Thailand med sonen som då var 1 år. Grejen var bara att precis allt gick att köpa där nere så allt var egentligen i onödan. Förutom vällingen och medcinerna som man såklart kanske hellre använder det man vet vad det innehåller.

Vi har också en Chicco, som vi använde där. Och som jag också använt som extra vagn i bilen.

Perfekt när man lite snabbt bara ska springa in på Ica eller liknande.

Den är superbra. Går faktiskt tillochmed överraskade bra att köra i snön.

Hoppas ni får en fantastisk resa. Och att ni slipper använda dom medicinska delarna av packningen. Min lilla kille blev biten av en apa en vecka in på semestern. Vilket resulterade i ett dagligt besök på sjukhuset 5 dagar framåt. Och en rabies vaccinerings kur som hette duga när vi kom hem. Inte roligt.

Men det gick bra och Thailändska vården är så fantastisk. Dom tog fin hand om min pojke.



Ta med er lite värme hem.

2010-12-07 @ 06:31:34
Postat av: Kristine

Åhh, va roligt att åka och hoppas ni får en härlig resa. Du som brukar styra och ordna upp så bra. Blir det nåt julfirande med tjejerna i år? Eller ni kanske är borta flera veckor. Det är så mysigt att göra pepparkakor och doppa marsipan i choklad:)Kramar

Postat av: Nathalie

Åh herregud vad grejer:) För oss blir det "bara" vätskeersättning och flytande alvedon och näsdroppar:) och solkräm såklart!!

Fin vagnen är! Den kommer bli superbra! Vad kostade den? Vi kom på igår att vi inte har någon resevagn men det får väl bli UJ men känns trist att förstöra den för det blir den ju när man reser:(



Är det något vi ska göra när ni är borta?



kram

2010-12-07 @ 22:50:03
URL: http://nathalieboquist.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback