BB-väskan

Det blir många inlägg idag, lite molningt ute that`s why ;) Började packa bb-väskan för någon vecka sen. Plockar in och ut saker lite då och då men det är bara mysigt att styra med :) Jag har packat Lillans saker i skötväskan + de saker som jag ändå tänkt ska finnas där i sen. Svårt att veta vad dem har på sig i början då man inte vet hur vädret blir.. Har packat ner både långärmade oh kortärmade bodys.

 
Saker till Lillan


Kommentarer
Postat av: Emma

Javisst! Ja sist gick jag över tiden, Tilda kom på Bf+5. Det var de fem längsta dagarna på hela graviditeten kan jag säga. Även om man vet att man inte ska snöa in sig på ett datum så blir dagarna sååå långa efter Bf-datumet. Men jag är oxå inställd på att gå över tiden även denna gång! Ser att ni vet vad det är för filur som ska komma.. Så himla söta kläder!! För oss blir det grått o vitt som följer med till BB ;-)

Såg att du varit på paradiset Ekön! Bor du häromkring?

Postat av: Nathalie

Ja men då var det ju ett bra köp!=)

2010-07-09 @ 07:40:14
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja inte är man sysslolös inte!! Och det finns så mkt jag vill ha gjort innan den lilla kommer men tiden bara springer iväg! Och med en 2åring omkring sig finns inte mkt tid för vila, som man kanske skulle behöva lite mer av ibland ;-)



Jaha ok! Vi bor i Valdemarsvik. Då kanske vi ses på Vrinnevi runt den 11 augusti då?! haha!

2010-07-09 @ 08:51:12
URL: http://emma1983.blogg.se/
Postat av: Jossan

Så mysigt det är o styra med BB-väskan, minns att jag själv packade om den flera gånger i väntan på Meja, hihi. Var ute i god tid med att packa den iom att jag inte hann packa någon med sonen som kom för tidigt...



Roligt att du hittade in till min nya blogg

http://landhagen.blogg.se/happydays förresten, jag skriver i den nu o den tiistliga är stängd även om jag tittat till den o sett din kommentar.



Ang lockarna jag hade i håret så använde jag denna gång en locktång men ibland lockar jag med plattången med. Kanske får göra ett inlägg om mina lockar någon gång för frågan kommer ofta upp från olika håll. :-)



Hoppas ni får en trevlig helg, kram!

2010-07-09 @ 12:01:19
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback