Hemma igen

Så, då var man hemma igen efter dagar av sol, bad, SPAbehandlingar, god mat och en massa mys! :) Välbehövlig tripp till Bergsslagens skogar för oss båda, tid att relaxa och bara ta det luuuuungt ;)
SPA:t vi besökte var
Loka Brunn . Jätte fint gediget spa beläget mellan två sjöar, stora och lilla Loken med anor från 1700-talet.
Många fina gamla hus stod fortfarande kvar och hela området var uppbyggt med hus och namn från förr. Själva "badhuset", alltså spahuset nere vid sjön renoverades i vintras så det var toppenfint!
Visar bilder imorgon då betteriet i kameran just nu är slut.

Jisses sååå varmt det är!! Sitter på andra våningen och eftersom solen ligger på här typ hela dagen är det kvalmigt som bara den just nu. Visst man ska inte klaga på värmen, älskar blå himmel och sol men är man svullen och större än vanligt tar det på krafterna ;)

Imorgon ska vi till Babyproffsen och införkaffa en hel del vi inte hunnit men ännu. Ska bli mysigt men alla bebbesaker som kommer finnas lite överallt i huset :)

Ska ta en dusch nu, sen blir det sängen, natti.


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Tack gumsan:-) ja, det känns skönt att ha hunnit med en del, fast mycket kvarstår fortfarande...som det ska vara;-) - ni verkar ha haft en toppenskön helg (skulle jag oxå behöva, lite spaaaaaa:-)



Det är så mycket snack kring förlossning o förberedelser m det är bara att inse: ingen förlossning är den andre lik o ALLA klarar SIN, på vilket sätt det nu blir (klart man vill undvika sax m är det nödvändigt så är det ju för dej o barnets bästa!) Du kommer klara det galant när det är dax, det VET jag:-) Du går in i din "egna" lilla värld o har krafter som du i dagsläget inte vet om att du har... o Chris finns vid din sida o kommer göra ALLT för att du ska må så bra som möjligt!!!



C är hemma från BB nu igen...de fick åka tb pga av en hemsk mjölkstockning som ledde t allvarlig infektion...det är inte BARA förlossn. som kan bli "jobbig" utan även tiden efteråt, ibland glöms det bort... m det är bara att "ta" - lille Noah mår jättebra o det är ju det viktigaste!!! Nu slipper han tydligen sonden o äter duktigt ur flaska:-)! ALLT löser sej till det bästa o BB-personalen tar hand om en så man känner sej tryggare än någonsin!!!



Tänker på er - kom hit o hälsa på när ni vill vetja! "Släktfest" blir det som sagt framåt hösten tror jag;-)



Kramis kramis

Postat av: Tess

Hej.. Är bara nyfiken på vad ert hus och tomt kostar.. Är de dyrt i månaden?

Kul att du haft de bra och avkopplande.. Sånt behöver man nog göra innan man ska föda :)

Kram

2010-07-01 @ 22:25:27
URL: http://thereseeldh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback