I`m back!

Bloggen har legat på hyllan några dagar, eller faktiskt hela datan. Har funnits andra saker att ägna sig åt och att leva IRL är faktiskt viktigare att hinna med. Därför spenderade Chris och jag denna helg enbart tillsammans, vilket har varit myspys. IKEA besök, Aquagolf och Smultronstället är några saker vi hunnit med. Välbehövligt att bara få ta dagen som den kommer och känna lugn och ro. Kan vara bra att få ladda batterierna tillsammns ibland oxå för sen kommer vi säkert ha fullt upp ;)
Dock gillar jag att blogga, spec nu under graviditeten då alla inlägg sparas och man kan gå tillbaka och läsa för att minnas när bebis låg i magen :) Ska för den sakens skull inte sluta blogga när hon väl tittar ut, snarare tvärtom, då finns det säkert mycket att skriva om och många bilder kommer det säkert att bli ;)
Har följt en blogg under några år, började när personen i fråga väntade sitt första barn. Nu har hon två stycken och den yngsta är snart 1,5 år. Måste vara jätte kul att kunna gå tillbaka månader - ja år i bloggen och läsa samt se bilder på vad man gjorde just DEN dagen. För så är det ju ofta tyvärr, att när vissa dagar har passerat är det svårt att komma ihåg vad man gjorde och kände just DEN dagen.. Typ en onsdag för två veckors sen, vad gjorde jag då?! Njaaa, inte alltid lätt att komma ihåg då är det kul att ha en blogg! Bara därför så bloggade jag säkert inte den dagen..haha ;)

Var och hämtade ut babyboxen man får gratis
Babyproffsen förut. Är blöjhinken bra, nån som testat den?

Ska ge min ut på en liten kvällspromenix runt kvarteret nu. Känner att jag behöver lite frisk luft, har typ som svallningar..ena stunden varm andra stunden kall.



Babyboxen


Blöjhinken som tydligen ska kapsla in obehaglig lukt = bajslukt antar jag ;)


Man fick även med några babyblöjor, Vanishprov, Lactacydprov och en dvd:n "Genom ett barns ögon", tackar! :)
Blöjorna är från Pampers, undra om dem är bra?! Libreo är väl en annan stor aktör gällande blöjor,
vilka är bäst?










Kommentarer
Postat av: Jossan

Välokmmen tillbaka! Välbehövliga pausar måste man ju få unna av för det är ju IRL som är livet o inte bloggen även om det är roligt att föra minnesanteckningar. ;-)



Blöjhinken har vi med, fick förra året med Meja i magen. Den var suverän, men numera använder jag bara vanliga plastpåsar i den då de som är ämnade för den är rätt dyra... Ang val av Libero o Pampers, jag tycker de är precis lika bra. Med sonen körde vi på Libero men denna gång Pampers.



Ang barnkläder så tycker jag nog att de mjuka plaggen i bomull till bebisar/barn håller rätt dålig kvalité oavsett om du köper dem hos H&M, Lindex,eller Kappahl. De tappar färg o noppar sig ganska fort, jättetrist. Ibland har man haft tur o hittat något plagg som klarat sig lite bättre men vill man ha kvalité så är pops bomullsplagg betydligt bättre o det märks ju på priset med.



I sommar hade vi önskat oss semester på Gotland men som det ser ut just nu kommer vår tid och pengar gå åt till hemmet o renovering. Så det blir nog småutflyker istället. Men jag hoppas fortfarande på Gotland, kanske finns en liiiten chans! :-) Har ni några semesterplaner förutom bebisgos? :-)



Sommarkramar!



Postat av: Nathalie

Skönt att bara ta det lugnt vi har också haft en sån helg och det behövdes.. bara stänga in sig och mysa=)

vi hade en sån blöjhink till Nova men inte till Nelly för det gick åt så mycket sån inpackningsplast som man ska köpa till och onödigt dyrt nu använder vi bara vanliga soppåsar och slänger varje dag, billigare o bättre!

Sen är det klart att du ska använda liberos blöjor dom är helt klart bäst och luktar minst=)

Ses! kram!

2010-06-15 @ 09:27:37
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Åsa

Heej. Blöjhinken använde vi i början eftersom man fick med ett paket påsar till den, när de sen var slut tyckte vi att de var för dyra och la ner hinken. Hihi. Vi kör Liberos blöjor och har gjort från början, vi tycker dom är bättre än pampers.. men smaken är som baken och alla barn är ju olika :) Va kul me lite gräs på tomten, känns lite mer bebott då på nåt sätt. När är lillan beräknad att titta ut nu igen? Guldfiskminne :) Kram

2010-06-15 @ 19:10:59
URL: http://pasenab.blogg.se/
Postat av: Emelie (majas mamma)

Hej!

Apropå blöjorna så har vi alltid kört med Liberos men prövat Pampers i och med gratisproverna man får (på BB får man ett helt paket med Pampers bland annat....) Men vi gillar Libero bäst för Pampers känns lite för pappriga och inte så sköna! Dessutom tyckte vi att blöjan alltid kändes blöt bara efter en minikiss :-( Men smaken är som baken!! Lycka till!



kram Emelie

2010-06-15 @ 20:43:09
Postat av: Jessica, Alva och Vilmer!

Tycker hinken är bra, dock är påsarna svindyra så jag brukar bara använda den ibland.. När det gäller blöjor till små barn tycker jag pampers är bäst men när det är till större barn tycker jag libero.. Lilla pampersblöjan är så himla mjuk jämfört med libero men älskar liberon till Alva...

2010-06-15 @ 21:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback