1:a Advent

Redan dax att tända första ljuset, helt galet vad fort tiden går!!
Mysig dag har vi haft iaf :) Första var vi bjudna in till grannarna, Novisen bjöd till kalas :) 4-år blev busungen idag och nu kommer det igen; VART TAR TIDEN VÄGEN? Känns som igår Natha skickade messet med en nykläckt liten Novis..
Kalaset var mycket trevligt och vi fick många godsaker att fika på! Nova hade fullt upp att leka med sina kompisar och kusiner så hon knappt hade tid att öppna presenter men hon blev glad och sin My little Ponny som hon fick av oss :) Den ponnyn ska vara tacksam att den kom hem till Nova helskinnand för den kunde lika gärna ha hamnat i diket med mig! Åkte nämligen iväg till leksaksaffären på fm idag, i det rådande snökaoset = ingen bra i idè! Borde ha köpt presenten igår istället när vi var på stan men så går ju jag under aliaset "tidspotimisten-herself" och då blir ganska mycket i sista sek ;)
Tack A, N och nn för ett trevlig kalas!

I em/kväll hade vi mina föräldrar på besök för avdventsfika. Glögg, pepparkakor och mammas pepparkakssockerkaka satt vi och mumsa på så idag har det varit nyttiga dagen...NOT! ;)

Skuttas första advent och hon har som alltid varit så snäll och go, både på kalaset och här hemma :) Hon tycker nog det är mysigt att det snart är jul men första ska vi hinna med lite värme oxå det får vi hoppas hon oxå gillar ;)

Natti Natt..


Kommentarer
Postat av: Nathalie

tack själva för att ni kom och för ponnyn:) Den står fint i Novas fönster nu och den får man inte röra:)

Din lilla skutta e för söt när hon tittade runt på allt på kalaset med sina stora ögon:) nyfiken tjej:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback