Long time

Var riktigt länge sedan jag var här inne och uppdaterade nu, 3 veckors sen! Det syns på besöksantalet att jag inte varit flitig direkt med bloggandet ;) Iof skriver jag väldigt stor del för egen räkning samt för familjen och vänner, strävar inte på nått sätt att få ett högt besöksantal men visst är det kul att folk kikar in! :)

Det har hänt en hel del med snuttan sen sist jag bloggade, utvecklingsmässigt.
Nätterna har blivit sååå mycket bättre! Nu äter hon sista kvällsmålet vid 20-21 tiden och somnar direkt efteråt, vaknar för första nattmålet gör hon nu mellan 03-04. Den ammningsstunden tar ca 1-1½ timme, mycket beroende på att vi båda brukar slumrar till. När jag väl lagt ner henne sover hon fram till ca 07! Med andra ord sover hon mycket bättre nu och det är skönt för oss alla 3! :) Nu ska man väl som vanligt säga -peppar, peppar- för visst kan det säket vända tillbaka igen men man får vara glad och trivas med det som råder för stunden.

Fisungen har även börjat le och göra ljud ifrån sig :) Hon skiner upp med hela ansiktet när hon smilar och får fram nått slagt gurgelljud eller litet skrik som enligt henne är att skratta, sötaste! :)
Nacken har blivit mycket mer stadig, knappt så man behöver hålla bakom huvude längre, fast lite svajigt är det såklart fortfarande ;)
Babygymet och bebysittern är roliga i mätt tillstånd fast bara kortare stunder för mamma och pappa tar sig an andra saker då vilket betyder lite mindre uppmärksamhet vilket leder till gnäll från skuttan.. Gosa i famnen är det som gäller då! ;)

Della åkte även på en förkylning för 2 veckor sen.. Lilla snuttan var helt genomtäppt, rosslig och slemmig! Gjorde av med 2 pkt saltlösning och ett antal neziril pippetter. Nässugen användes oxå flitigt för att få rent i näsan så andningen blev lättare. Hon fick sova mellan oss då vi ville ha extra koll på henne och såklart blev det att vi på rutin natta henne i vår säng även när förkylningen försvunnit.. Trodde vi hade sabbat för henne att kunna sova i egen säng då hon verkade sova så mycket bättre mellan oss men icke sa nicke, la henne i sin säng i söndags och dessa två nätter har hon även där sovit som en sessa! Hoppas det fortsätter så i natt oxå!

Nu ska jag passa på att få några timmars sömn innan hon vaknar.


Mammas fisa! <3
Snuttan började le och"skratta" medvetet för ca 2 veckor sen.
Detta för bland de första bilderna vi fångat hennes goa smile på.
Att ligga på skötbordet som förut var så tråkigt och gnälligt har nu blivit stört kul! Vi har inte riktigt förstått om det är det vita kaklet eller spotlightsen som speglar av sig i kaklet som är roligt men hon nöjer sig med mindre iaf det är ett som är säkert! ;)


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Åh lilla snuttan! Vilken gladfis:)

Postat av: Emma

Vilken sötnos!!

Vad kul med uppdatering o se hur ni har det!! Kram kram!

2010-10-01 @ 20:41:58
URL: http://emma1983.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ja hon har fina kläder Nova, nästan så man blir lite avis på hennes garderob ibland! Hon är ett riktigt modelejon!

2010-10-03 @ 17:47:24
URL: http://nathalieboquist.blogg,se
Postat av: Nathalie

ja vi står på oss och vi har märkt skillnad. Det var så kul att se idag när vi hämtade Nelly var dom ute som vanligt men bredvid henne stod värsta biffen och höll henne i handen såg ut som hennes livvakt:) det var nån vikarie där:)

Vi vet fortf inte vilka föräldrarna är men jag har tagit reda på deras förnamn nu återstår bara efternamnet!

2010-10-11 @ 21:01:31
URL: http://nathalieboquist.blogg,se
Postat av: Carro

Tack! Skönt att han äntligen är här :)

Ja det går ju snabbt, det händer mycket på några månader. Skönt att Della verkar ha fått lite natt rutiner, jag väntar på dom :)

Är allt bra annars?

Ha det bra!

2010-10-11 @ 23:07:07
URL: http://christelcaroline.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja fortsätter att kika in här lite titt som tätt ;) Hoppas ni har de bra me eran lilla skrutta! Kram

2010-10-15 @ 18:12:28
URL: http://grindemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback