Veckan som gått

Är igen hejjare på att uppdatera bloggen längre, vill men hinner inte.. Fattar inte vart alla dygnets timmar tar vägen?! Vi går ändå upp vi 9 tiden och lägger oss oftast inte förns 23 men det känns som det bara är morgon och kväll, själva dagen bara försvinner i ett naffs.
Tar en hel del bilder om dagarna, allt är ju så gulligt som lilla snuttan gör ;) Tänkte därför släng ihop en resumè med bilder och text från denna vecka.

I måndags tog vi en sväng in till stan för första gången men snuttan. Så mysigt att gå omkring i affärerna som en familj :) Det blev en del shopping, kläder till Della, inredning och lite annat nödvändigt tjaffs ;)


Dagen började med morgonmys i mammas och pappas säng :)
Förundras ofta över snuttans söta sovposer ;)


Jag köpte mascara och en hårinpackning.
Inpackningen är det bästa jag testat! Den luktar sååå gott och gör håret jätte mjukt,
 säljs för endast 79:- på Hårvårdsbaren.


Snuttan fick en nappbox från Cult Design, som förövrigt är mitt favvomärke när det gäller inredning!
Sakerna de gör är så genomtänkta, smarta och snygga!
Nu slipper vi leta nappar stup i ett ;)


Hemtex köpte vi två kökshanddukar, två grytvantar och två badrumshanddukar.


Kläder till Della från Lindex och H&M.
Hon behövde verkligen byxor i stl 50 så det fick bli 3 st.


Svårt att veta hur man ska klä henne nu när det börjar bli lite kyligare..
Jacka känns inte som ett alt i vagnen då hon ändå har ett täcke.
Hittade denna fina och mysiga luvtröja på Åhlens som hon kan ha över en body när vi går ut.
Hon blir även kall om händerna men att lägga dem under täcket går inte, de åker upp lika fort!
Köpte därför dessa små vantar som egentligen är till för att de inte ska riva sig i ansiktet, två flugor i en smäll eftersom hon ibland lyckas riva sig.


Vi har sen tidigare en precis likadan tvålpump i badrummet men eftersom vi har två handfat ville vi (läs jag) ha en till och så fick det bli ;) Chris fick då bestämma att vi skulle köpa denna lilla roliga kruka :) Den pryder nu byrån i hallen.

I tisdags var vi bara hemma och tog det lungt. Den enda "aktiviteten" under dagen var en promenix till affären, slapp och skön dag med andra ord ;)


Della myser på morgonkvisten med sin tiger


Pappa och Della kollar in pappas nya mobil, teknikintresserad bebis ;)

Onsdagen började med besök på BVC. Snuttan hade ökat i vikt från 3260g till 3370g, 110g hade hon lagt på sig. Lite för lite egentligen men eftersom hon hade ökat så fint föregående vecka med 360g så var det inget att oroa sig för, ibland har de små "dippar". Hoppas hon bara att fisan gått upp som hon ska till nästa veckas vägning..
På kvällen hade vi besök av Elena, Madde, Sofie och Linda - supertrevligt! :) Dessa vänner har jag känt i många år men nu för tiden ses vi inte så ofta (förutom Elena och jag) detta innebär mycket prat om ditt och datt när vi väl ses och inte minst om gamla minnen, många galna sådana ;)
Dåligt med bilder denna dag, trist..
En bild från dagens promenad hitta jag iaf på mobilen :)


Fin fin outfit - body och mössa som moster köpt och Hello Kitty dress från fam Brändström/Pilevång! :)

I Torsdags var det återigen en lugn dag. Det blev en hel del fix hemma och såklart den dagliga promenixen ;)
Snuttan fick prova bärselen igen och denna gång kom vi på att man kunde vika ner den och då passade den mycket bättre än förra gången, då höll huvudet på att åka ut genom hålen för där armarna ska vara :) Det skönaste var dock att sitta framåtvänd, då trivdes hon rikigt bra, så bra att hon somnade ;)


Della i bärselen


Sötungen framvänd i selen :)


Gos med mysigaste sessan

Fredagen var en sån dag man går i pyamas fram till lunch och knappt hinner borsta tänderna.. Snuttan ville äta stup i ett så denna dag kommer jag knappt ihåg om vi gjorde nått spec.
Myskväll hade vi hela familjen iaf <3 Della satt i babysittern i soffan med oss när vi åt, det tyckte hon var kul och som tur var var hon mätt annars hade mamma inte fått äta många tuggor ;)

I går lördag kände jag att jag verkligen ville hitta på nått då veckan mest inneburit hemmamys men vad tror ni vi gjorde, var hemma igen! Vi kom verkligen inte på nått kul och dessutom var vi inte klara med morgonbestyret förns kl 14.
Ja vad säger man, med en matglad bebis och få timmars sömn orkar och hinner man inte med mycket alls..
Iof innebär väl inte mammaledigheten att man ska flänga runt som en toka?! Tror dock det kommer bli lite bättre när hon växer till sig lite, hon är ju fort ganska liten och späd vilket betyder mycket sömn, mat och inga fasta rutiner.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback