Prinsessan!

Mitt lilla hjärta mår nu bättre efter den jobbiga förra veckan!
Hon var sig själv helt och hållet först i söndags!
Tänderna började bråka med henne redan förra söndagen och jobbiga dagar höll i sig fram till fredagen, då tycktes det som om tandsprickningen äntligen var över för denna gång.. Dock fick hon ont igen på em/kvällen och var lite gnällig. I lördags sov hon lääänge både på fm och em, hon hade nog lite sömn att ta igen efter de dagar då hon hade haft så ont!
Men så i söndags var det en pigg liten tjeja som vaknade och höll sig på gott humör heeela dagen som avslutades hemma hos mormor och morfar. De fick vara barnvakt då jag och Chris firade våran 2-åriga förlovningsdag/10 år som ett par <3

Vet fort ej om det var öronen som också var orsak till att Della hade så ont förra veckan. På VC sa de som sagt att ena örot såg lite rött ut och att det möjligtvis kunde vara lite vätska bakom det andra.
Men eftersom snuttan mådde så pass bra i fredags morse brydde vi oss inte om att åka in till VC igen, vilket vi hade bestämt med läkaren. Vi hade ändå ingen tid inbokad utqn skulle dit på drop in. Att sitta och vänta i kanske 1 timme och sen få svar att det såg bra ut kändes lite onödigt och skulle det nu ha varit öroninflammation eller vätska bakom örat/öronen skulle de inte gjort något åt det ändå.. Under helgen avtog och försvann ju även gråtattackerna och det onda så förmodligen var det tänderna. Kanske att värken var så intensiv och att hon var så pass öm i munnen att smärtan fick upp mot öronen och kanske till och med ner i halsen?!
Skönt i alla fall att min sessa mår bättre nu iaf! :-) Hoppas hon slipper detta igen när resten av tänderna ska titta fram...


Prinsessan sitter vid sitt bord och tittar på sig själv i pigtittaren ;-)
Den fina fick hon av sin snälla faster och "farbror" i doppresent! :-) (från Lilla snigel)


Skönt att piffa till sig när man varit lite krasslig under några dagar tycker Dellisen ;-)


Måla lite naglack!


Sötis!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sötaste prinsessan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback