Tandläkaren

Dagen idag startade med babysång, mysigt att sjunga lite barnsånger för Della och sen fika och babbla lite med andra mammor :-) Babysången går vi på varje tisdag, skönt att ha en bestämd aktivitet på bestämd tid.
Efteråt somnade Della i bilen så jag passade på att ta svängen ut till Ingelsta Shopping för ett snabbt ärenden, självklart var Della med - sovandes i bilbarnstolen. Lite träning för armarna, lilltjejan börjar bli tung! ;-) Åkte sedan vidare till Chris kontor för att sedan ta en lunch på CJ tillsmanns. Dellas faffa, en kollega och en praktikant var även med. CJ`s luncher är det verkligen klass på, från sallad till efterrätt!
kl 13.30 skulle vi vara på Sparvens Folktandvård för infomöte ang Dellas tänder :-)
Mötte en trevlig mamma till en söt liten kille, som det mellan honom och Della endast skiljer 6dgr, det visade sig att hon varit inne och läst min blogg och även känner min kusin - ja, världen ÄR liten! :-)

Della var ganska grinig nu på eftermiddagen, tror faktikst det är tänderna som spökar.. Hon gnor med händerna i munnen hela tiden.. Det har inte märkt så mycket på henne tidigare att tänderna växer, ja förutom dregel och halva handen i munnen, men skruttungen uppmärksammande säkert när tandsköterskan sa att vissa barn blir både grininga och kan få feber... Della tänkte säkert att hon kunde åka "snålskjuts" på den infon för att bli buren hela em..hehe ;-)


Della ikväll med sin nya pyjamas :-)


Kommentarer
Postat av: Natha

Hihi du e rolig du, när du väl bloggar kör du fullt ut med inlägg:)) men det är kul att läsa!

Postat av: Anna

Visst e den söt den där pyjamasen. Hade Elias i strl 56 Läääänge sen

Kram

2011-02-16 @ 18:52:49
URL: http://petres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback