Trött morgon

Inte varit spec aktiv här på bloggen den senaste 1 ½ veckan, har knappt inte ens suttit vid datorn..och vet ni?! Ibland är det VÄLDIGT skönt! :-) Vill knappt inte tänka på hur många timmar man spenderar här vid skärmen! Så många kvällar man fastnar här, kolla bloggar, barnsidor, socialisera på FB osv.. Så vissa perioder är det skönt att bara vara IRL istället - pyssla hemma istället, mysa i soffan på kvällen och framförallt ägna så mycket tid som möjligt till världens bästa skruttunge! ;-)

MEN..för min egna skull (och för eran ni som vill ta del) håller jag på med en liten resumé av de dagarna vi gjort en hel del annat istället för att blogga! :-) Har några fler biler jag ska lägga in så det inlägget kommer..

För övrigt mår jag crap idag, ont i kroppen och förkyld - BLÄÄÄ!
Kände mig jätte konstig i kroppen i förrgår morse, fick senare på dagen feber men dock återställd igår morse.. Trodde det var något tillfälligt.. men där hade jag fel.. Igårkväll började näsan rinna och kroppen värka igen..skit oxå! Håller verkligen tummarna att Chris och Della inte ska åka på`t!

Nu ska jag återgå till stökiga köket medans skutta tar en fmnap!

Trevlig torsdag!


En trött skutta vid frukostbordet för 2 tim sen ;-)


Tigis ser tött ut han med;-)


Mammas bästa!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ja sen kan du o Della matcha:)

Det var ju lägligt med presenterna dådå=)

Synd att vi inte firar halvårsdagar på våra barn för dom är i behov av kläder:) Jag hinner ju aldrig gå på stan heller:( Dom vart tydligen jätte långa under jullovet så nu är alla byxor för korta!

hitta ni nåt på Ikea igår?

Kram*

Postat av: Elin

Ja Max är väldigt lik mig, speciellt när jag var liten! Freddie är mer lik sin pappa så jag fick en av varje. För speciellt lika är dom inte varandra heller.



Va söt hon är lilla Della, växer så de knakar ;)

Kram kram

2011-02-03 @ 20:07:09
URL: http://grindemyr.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Go kväll!!!



Hoppas du mår bättre nu - att vara en sjuk mamma är INTE roligt ;-) men vad gör man?! Tur att du har en snäll o hjälpsam man i huset :-)!



Ja, nu är man igång m jobbet, men träning blev det icke idag...fast skridskor kanske kan räknas, hihi! Sen blev det iof Pizza Hut :-O haha!



Konstigt att inte Mille är hemma...fast positivt för min o Aliyas skull såklart, o dagarna har gått vääääldigt fort så snart är han hemma hos Mami igen :-) - fast GUD vad man kan sakna...så det riktigt gör ONT i hjärtat snyft!



Ja, vi måste ses!!! Nästa vecka vill jag hinna vara med lite på inskolningen de dagar jag slutar tidigt, fast måndag skulle kanske kunna funka?! Slutar halv två då o har Aliya hos mej - hoppas du frisknar till så vi kan styra upp något :-) - hör av dej!!!



Krama familjen <3 God natt!

2011-02-03 @ 21:35:51
URL: http://mammaninni.blogg.se/
Postat av: Nathalie

OK kanske ska kolla det då, men det där med att handla på nätet är verkligen inte min grej. Jag är motståndare till nätshopping för man vet ju inte hur det ser ut IRL då!:/ Ja vill klämma o känna på kläderna:)

Jag har nog aldrig köpt kläder på nätet..

Men smidigt när man har barn o aldrig kmr iväg till stan!!

2011-02-03 @ 22:11:43
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja håller me dig! De va så himla skönt när vi var i Thailand. Då titta jag inte på en dator på över två v. men hemma sätter man sig ju så fort man inte har ngt annat att göra! Var faktiskt nära att lägga ner min lilla blogg häromkvällen. Känner inget syfte med den direkt, men sen andra stunden är de ju rätt kul ;) Enda sättet för mig att hålla mig lite socialiserad också då jag inte har ngn fb.



Brrr va kallt de är ute idag. Trodde de skulle vara varmt de såg så skönt ut inifrån men fy vad de blåste. Vi blev inte långvariga och nu sitter man här igen SUCK! ;)



Trevlig helg... kram

2011-02-04 @ 14:24:55
URL: http://grindemyr.blogg.se/
Postat av: ♥ Erika - Mamma till två små ♥

sötskruttan! usch, ingen höjdare att vara sjuk och ha barn hoppas du kryar dig snabbt och var glad över att Della iaf inte springer runt med massa energi och busar när du är dålig, om man nu kan se det så :-)



Kraam!

2011-02-04 @ 21:52:38
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback