Badtjejen

Idag på babysimmet fick Della prova på att ha simringar :-) Gick sådär, hon ville mest bara smaka på det goda klorvattnet eftersom ringarna gjorde att hon tippade framåt lite ;-)
Badringen gick det bättre med, hon simmade omkring som en liten fisk i den! :-D Dellisen är nämligen väldigt duktig på att simma med benen, sparkar sig fram som en liten skutta ;-) Hon simmade själv bort till ena kanten, Chris gick bara brevid! :-D



De första ringarna (dessa) var lite stora men med de mindre gick det hyffast bra :-)


Della flyter omkring i simringen :-)


Skutta skuttar sig framåt ;-)


Kommentarer
Postat av: Carro

Hihi vilken söt badtjej! Så mys med babysim.

Ja lite zombie är man ju när man behöver gå upp så tidigt :) Kommer i håg att Vincent oxå hade en period då han vaknade så tidigt, så hoppas att det bara är en period!

Kram!

Postat av: fammo

Härliga bilder! Lilla söta sjöjungfrun:) så söt hon är hon verka trivas i vattnet! I sommar får lilla Dellis simma i fammos o faffas pool:)

2011-03-27 @ 09:50:02
Postat av: Elin

Fammo: Ja, hon trivs som bara den i vattnet, plaskar och sörplar ;-) Aa, i sommar kommer sjöjungfrun och badar i eran pool, det kommer hon att gilla! :-) KRAM!

2011-03-27 @ 12:00:48
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Erika

hihi sötnosen då :-)



ja "Rubens barn" är verkligen härliga dockor! har sett såndär stor docka, jaa du kanske får investera i en sådan, eller välja en mindre variant ;-)



kraaam!

2011-03-28 @ 21:43:38
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback