Vi idag


Mina två älskade döttrar <3


Jag och sessorna nu ikväll.
Man ser inte helt pigg ut nu när snitt-tiden för sömn blir runt 3-4 timmar per natt.. Men det gör inget jag ska för tusan inte vara med i någon skönhetstävling, här hemma råder familje-bebis bubbla och då fiser man runt i pyjamas/mjukisar hela dagarna ;-)

Idag var det första gången jag var ensam med barnen några timmar, skönt att vänja sig lite succesivt.
Det gick i alla fall jätte bra! :-) Vanna åt när Chris åkte sen slocknade hon i min famn så jag la henne i vagnen i hallen. Della och jag kunde äta lunch i lugn och ro och bara sitta och tjattra ;-)
Dellisen ville sova efter lunchen så jag la mig brevid henne i hennes rum därnere och inom några min sov vi båda två. Skulle vara perfekt om de sov lunch samtidigt varje dag! :-)
Jag vaknade efter 10 min och kände att jag ville passa på att förberda middagen. Visst jag kunde ha passat på att sova en stund till men jag skippar hellre den napen och besparar mig ett kaos runt 5 tiden då matlagningen oftast ska ske tillsammans med gnälliga barn.. Då är det mycket skönare och även bättre för sessorna att kunna vara med dem när de vaknar och sen bara värma maten då vi blir hungriga.
Imorn börjar Chris jobba lite smått igen men först ska Vanna och jag på hörseltest, hoppas det går bra!
Det har varit jätte mysigt att vara hemma hela familjen i våran bebisbubbla men nu börjar man känna att det nog är bra att komma in i lite rutiner. Även om jag och barnen mest har hemma rutiner nu så är det välbehövligt att någon av oss (Chris, eftersom han är den som jobbar) är ute och socialiserar och kan uppdatera om omvärlden när han kommer hem ;-)


Kommentarer
Postat av: Johanna och mamma till Alvin och Stina

Det går toppen ska du se, lycka till!

Postat av: Jessica o barnen

Jag kommer gärna ut o håller dej sällskap nån dag!! Kram

2011-11-16 @ 20:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback