Förkyld

Della är fortf helt genomförkyld! I skrivande stund sover hon iaf, med undantag från lite hostattacker, i sin säng.
Hoppas hon fortsätter sova och vaknar pigg och utvilad imorn, som jag även hoppas göra ;-)
I natt blev det inte många timmars sömn.. Della vaknade precis när vi skulle lägga oss, vi somnade alla tre i sängen. Kl 3 vaknade hon och började styra runt som bara den, ledsen och hade lite svårt med adningen. Vi försökte spraya in både saltlösning och Nezeril men det var totalt omöjligt, hon blev skogstokig! Men rätt var det var la hon sig på tvären i sängen och pang-bom somnade hon! Hon ockuperade närapå hela Chris sida så han tog sin kudde och gick ner till sängen i Dellas lekrum.
Eftersom Della har en tendens att vilja vara nära kanten på våran säng och vara på vippen att ramla ner fick jag ett antal ggr lyfta in henne till mitten av sängen. Till slut gav jag upp och flyttade efter henne i sängen och höll tag om ena benet..viken syn det måste ha varit..haha ;-D

Nu hoppas jag iaf att det vänder och att förkylningen försvinner snabbt så vi kan hitta på lite roliga saker om dagarna istället för att bara vara hemma och vara grininga! Vi båda börjar bli lite depp på att inte kunna socialisera oss pga av tänder, magar och förkylningar.. För så bli det ju, är hon grining, ledsen och kräver mycket bärande så blir jag med trött och lite grinig.. Idag missade vi första gången minisången :-(
Dock gör jag såklart allt för min lilla tjeja och mår hon inte bra är vi såklart hemma och tar det lungt istället! Tror inte de andra ville ha oss där ändå idag, snorbaciller är inte populärt ;-)

Vi har istället myst hemma med en massa lek och bus, för pigg och relativt glad har hon ändå varit idag!! :-)


En snorig liten tjeja imorse <3
Första gången hon har 2 st stoffsar :-)


Kommentarer
Postat av: Josse

Åh Gud så söt!! Det är urgulligt med toffsar! Föresten glömt svara på din kommentar, vi har inte köpt hus utan hyr i Åby men en vacker dag köper vi nog hus också:) ha en trevlig helg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback